Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Zakelijke Dienstverlening » Mediation » Omgangsregeling Mediation
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Omgangsregeling mediation en krijg online een antwoord van de specialist in Omgangsregeling mediation

Zelf een vraag over Omgangsregeling mediation? Klik hier.
Meer vragen over Omgangsregeling mediation.
De huidige beheerder van de rubriek Omgangsregeling mediation:
Naam: Nico K.J. Wiggers
Bedrijf: Wiggers mediation
Reactiesnelheid: 26 uur
Waardering: 8.2 (van max. 10)
Meer informatie over Nico K.J. Wiggers vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Omgangsregeling mediationVragen over Omgangsregeling mediation via RSS. Klik hier.
RSS over Omgangsregeling mediation op jouw website?Vragen over Omgangsregeling mediation op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Omgangsregeling mediationVragen over Omgangsregeling mediation via E-mail. Klik hier.

Kan ex over invulling tijd beslissen ged. omgangsr

[Gesteld op: 11-08-2010]

Toelichting:
Beste,

Sinds kort is er een voorlopige omgangsregeling uitgesroken door de rechtbank. Daarnaast wordt een onderzoek ingesteld door de RvK. Nu is het zo dat mijn ex ver weg is gaan wonen al voor er toestemming van de rechter was. En heeft hem opgegeven op sporten. Nu verwacht mijn ex dat ik hem aan het begin van het weekend ophaal (voor mij geen probleem) maar ook dat ik de volgende dag terug rij naar de woonplaats van mijn ex om daar de hele dag bij een sport in een voor mij onbekende woonplaats aanwezig te zijn. Dit is natuurlijk een behoorlijke aanslag op mijn omgangstijd. (reistijd, reiskosten) Kan mijn ex hierover beslissen en wat zegt de raad hier straks over. U heeft niets over voor uw kind? Het was de ex's keuze om verder weg te verhuizen en de rechter heeft toegezegd dat hij dan niet meer naar zijn sport kan als hij bij u is. Wat moet ik doen. Heb gezamelijk gezag. Wordt zonder overleg beslissingen genomen over het kind en krijg ook de schuld dat ik niet mee naar sporten kan.
Antwoord:
Beste, dit zijn altijd schrijnende dingen. Ik weet echt niet wat de raad zal beslissen. De extra tijd en kosten die u in rekening hiervoor moet brengen moet volgens mij van de alimentatie afgetrokken worden. Ik weet niet hoever weg zij woont. Maar als de rechter al aangegeven heeft dat zij er rekening mee moet houden dat uw kind dan niet naar sport kan dan spreekt dit vanzelf. Is het wellicht iets dat u hem bij u op dezelfde sport doet. Dan kan hij toch sporten als hij bij u is.
Ik hoop dat hier een oplossing voor gevonden kan worden. Als uw ex er voor kiest, om haar geldende redenen, verder weg te gaan wonen dan moet zij ook de gevolgen daarvan onder ogen zien.
Wellicht kunt u mij via mijn persoonlijke mail eens op de hoogte houden wat de uitspraak in deze wordt.
Met vriendelijke groeten Lida SteekersMediation Collectief RijnmondenSanada administratiekantoorWillem Alexanderlaan 113171 CR Poortugaalwerktijden: maandag t/m donderdag 09:00 uur - 17:00 uurtelefoon: 010-50.126.17/ mobiel: 06-401.09.255web: www.mediationcollectiefrijnmond.nl
 
Reactie vraagsteller:
Dat is ook wat ik haar voor zal stellen. De drie achtereenvolgende weekenden bij mij op sport doen. Of dat mijn kind een dag later gebracht wordt en deze tijd gecompenseerd gaat worden in bijvoorbeeld de vakanties die ik dan extra met hem heb. Helaas heeft mijn ex alleen maar 1 oplossing en dat is helaas de hare een gulden middenweg is er niet en daar wordt ons kind de dupe van. Het is inderdaad haar keuze geweest om 50km verder te gaan wonen zonder enig overleg over sporten woonplaats en schoolkeuze. De rechter heeft haar daarvoor alleen op de vingers getikt en door de overtreding van de wet toch de ogen hiervoor gesloten. Nu wordt er van mij verwacht dat ik met oplossingen aan kom dragen voor de problemen die een ander veroorzaakt met het risico dat de raad van alles omdraait en zo de uiteindelijke hoofdverblijfplaats bij mijn ex behoudt. Terwijl er bewijzen zijn van drugsgebruik, sexfeesten en onverantwoord gedrag. Het is zelfs zo dat het kind onder manipulatie een mail naar mij heeft moeten schrijven om op mijn gevoel in te werken.
 
Antwoord Beheerder:
Beste, mijn ervaring met de raad is ook wel het tegenovergestelde. Het is vaak wel afhankelijk wie je treft. Maar wees positief, geef in een gesprek met de raad niet teveel af op je ex. Geef wel aan wat er speelt maar zeg erbij dat zij dat zelf moet weten maar dat je niet vindt dat je kind daar de dupe van moet zijn.
Met vriendelijke groeten Lida SteekersMediation Collectief RijnmondenSanada administratiekantoorWillem Alexanderlaan 113171 CR Poortugaalwerktijden: maandag t/m donderdag 09:00 uur - 17:00 uurtelefoon: 010-50.126.17/ mobiel: 06-401.09.255web: www.mediationcollectiefrijnmond.nl
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Omgangsregeling mediation:
Allround Conflictbemiddeling


Gerelateerde vragen aan Kan ex over invulling tijd beslissen ged. omgangsr:

Bedrijf verkopen,maar verhuurder wil niet meewerke
      [Gesteld in Zakelijke Dienstverlening]
2012-03-27 21:45:55
niet erkent, geen alimentatie?
      [Gesteld in Persoonsrecht en familierecht]
2010-10-14 16:02:38
oznur
      [Gesteld in Plastische Chirurgie]
2007-03-13 23:37:04
verdelen contracturen
      [Gesteld in Arbeidsrecht-Zuid Holland]
2010-07-04 22:54:11
wanneer loon na ontslag?
      [Gesteld in Advocaten-Friesland]
2008-07-18 11:00:06

Gemiddelde score Omgangsregeling mediation: 8.0 (3x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+