Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Letselschade
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Letselschade en krijg online een antwoord van de specialist in Letselschade

Zelf een vraag over Letselschade? Klik hier.
Meer vragen over Letselschade.

Beheerder worden?

De rubriek Letselschade heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Letselschade Klik hier.

RSS over LetselschadeVragen over Letselschade via RSS. Klik hier.
RSS over Letselschade op jouw website?Vragen over Letselschade op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over LetselschadeVragen over Letselschade via E-mail. Klik hier.

compartiment syndroom te laat gezien.

[Gesteld op: 09-08-2010]

Toelichting:
Hallo, Ik zit met een groot dilemma en weet niet of ik hier iets mee kan ? acht weken geleden had ik de griep, door personeelstekort ben ik evengoed gaan werken. Doordat ik moest overgeven rende ik naar de wc waardoor ik de muur met mijn arm tijdens het rennen ligt raakt, het ging een beetje bloeden. En dag of twee erna krijg ik een lam raar gevoel in mijn arm, absoluut geen prettig gevoel. Ik ging naar de eerste hulp in het zh roermond. Ze hebben daar niks gedaan en zeiden enkel dat ik naar mijn eigen zh moest gaan in maastricht. Wel kreeg ik medicatie om de dag mee door te komen. Ik ben opnieuw gaan werken, toen ik thuiskwam hield ik het niet meer van de pijn. mijn arm was blauw mijn vingers zo ontzettend dik, ik kon niks meer. Ik ben direct nr de 1ste hulp gegaan in Sittard. Daar hebben ze gekeken en gekeken maar wiste geen raad en werd naar huis gestuurd met een ?, daarop ben ik nog 3x teruggegaan in die week en de wk erop. Ik heb gehuild en geschreeuw van de pijn. steeds werd ik nr huis gestuurd. Toen ben ik naar maastricht gegaan. mijn arm was al die weken zo zo erg dik blauw/zwart. in maastricht kreeg ik direct morfine en ook daar weer naar huis gest. de dag erop terug geg. hield het niet meer, vervolgens drie dagen opgenomen geweest, verging van de pijn en kreeg contstant morfine en antibiotica. vervolgens ontslagen. Wel onder controle gebleven doordat ik bleef schreeuwen van de pijn. Tot slot opnieuw opgenomen en tweemaal geopereerd aan het compartiment syndroom. spieren waren afgestoven, zenuwen zijn waarschijnlijk dood. mijn arm staat haaks en krijg ik niet recht, mijn pols geeft geen gevoel meer en mijn vingers zijn doof..
onderkant van mijn onderarm is gevoelloos.

maak ik kans op een schadeclaim ?

gr, js
Antwoord:

beste js,

het ontstaan van een compartimentsyndroom is niet aan de artsen te wijten. Het is wel verwijtbaar indien er tekenen van een compartimentsyndroom zijn en er wordt niet ingegrepen. Want bij het ontstaan van het compartimentsyndroom telt elke seconde, er moet direct ingegrepen worden om erger te voorkomen.  Was de hele arm gedurende de hele periode dik/zwart of was het alleen 1 plek ? Kun je de symptomen in verloop van tijd, zo goed mogelijk omschrijven ?

 

 
Reactie vraagsteller:
bedankt voor uw reactie,
ik heb foto's van mijn arm in de tijd dat ik keer op keer naar huis ben gestuurd, hierop is duidelijk te zien dat mijn arm en hand heel heel dik en blauw is. de symptomen waren rood ,dik, knellende.. mijn vingers kon ik maar moeilijk bewegen. bonzende knellende schreeuwende pijn. Mijn arm heeft de gehele periode het zelfde eruit gezien. Dik,rood,zwart blauw.
Ik ben 26 jr, en iedereen adviseerde me op verdere stappen te ondernemen zodat ze dit soort fouten niet meer maken, of dat hoop ik. De chirurgen in het zh maastricht hebben al medegedeeld dat mijn arm niet meer goed komt. Ik ben zeer sportief, ik had een mega leuke baan die nu niet is verlengt. alles gaat stuk en dat doet heel veel leed.

met vriendelijke groet,

Joyce
 
Antwoord Beheerder:

Joyce,

 m.i. moet je hier inderdaad werk van maken resp onderzoek naar laten doen. Bel met de medisch adviesgroep, 0591-648971 en vraag naar Annette. Zij weet dat je gaat bellen. Voor slechts een bijdrage in de kosten voor het opvragen van het medisch dossier wordt dat medisch dossier vervolgens gratis beoordeeld.

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Letselschade:
Whiplash


Gerelateerde vragen aan compartiment syndroom te laat gezien.:

Wat zijn de kenmerken van Rett?
      [Gesteld in Autisme]
2006-12-29 20:39:10
wat is de oorzaak en wat zijn de algemene kenmerken en het verloop van het rett.
      [Gesteld in Autisme]
2007-12-05 23:26:08
mijn apartement is veilig ?????????
      [Gesteld in Brandweer]
2008-12-16 11:46:53
Schadeclaim nalatigheid eerste hulp
      [Gesteld in Letselschade]
2009-05-07 02:12:25
Hulp voor onzekere hond...geen agressie!
      [Gesteld in Hondenopvoeding]
2011-10-02 15:22:38

Gemiddelde score Letselschade: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+