Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franÁaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiůn espaŮola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Advocaten » Arbeidsrecht Advocaat » Arbeidsrecht Advocaat-Zuid Holland
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Arbeidsrecht advocaat-Zuid Holland en krijg online een antwoord van de specialist in Arbeidsrecht advocaat-Zuid Holland

Zelf een vraag over Arbeidsrecht advocaat-Zuid Holland? Klik hier.
Meer vragen over Arbeidsrecht advocaat-Zuid Holland.
De huidige beheerder van de rubriek Arbeidsrecht advocaat-Zuid Holland:
Naam: UwJurist.nl mr. Monique Doomernik
Bedrijf: Uwjurist.nl
Reactiesnelheid: 5 uur
Waardering: 8.1 (van max. 10)
Meer informatie over UwJurist.nl mr. Monique Doomernik vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Arbeidsrecht advocaat-Zuid HollandVragen over Arbeidsrecht advocaat-Zuid Holland via RSS. Klik hier.
RSS over Arbeidsrecht advocaat-Zuid Holland op jouw website?Vragen over Arbeidsrecht advocaat-Zuid Holland op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Arbeidsrecht advocaat-Zuid HollandVragen over Arbeidsrecht advocaat-Zuid Holland via E-mail. Klik hier.

Vernieting BeŽindigingsovereenkomst ontslag 2009

[Gesteld op: 08-08-2010]

Toelichting:
Geachte heer/mevrouw,
Graag zou ik het een en ander met u willen overleggen en advies hierover willen ontvangen.

Ik ben 10 jaar in dienst geweest bij een internationale organisatie waar ik de eerste 8 jaar het erg naar mijn zin heb gehad. Totdat er een nieuw hoofd en medewerker in dienst kwamen die mijn leven het zeer onaangenaam hebben gemaakt. Er is sprake geweest van ongewenste intimiteit en pesterijen waardoor ik in de ziektewet belandde. Ik heb toen een andere werkplek gevraagd aan mijn werkgever die het vervolgens heeft afgewezen. Ik heb er alles aan gedaan om met de re-integratie mee te werken, maar mijn werkgever bleef de reden van mijn ziekte negeren. In eerste instantie hebben de bedrijfsartsen mijn problemen serieus genomen totdat mijn werkgever een andere arts in dienst nam die naar mijn idee naar de pijpen van mijn werkgever danste (in die korte periode is mijn werkgever overigens 3 keer van arts veranderd). Op dat moment werd het erger, omdat deze mij weer aan het werk wilde zetten op dezelfde werkplek. Ik liet weten dat ik er niet mee eens was en een 2nd opinion wilde aanvragen van het UWV, wat ook gebeurd is. Op dat moment heeft mijn werkgever besloten wegens werkweigering om de uitbetaling van mijn salaris voor 5 maanden stop te zetten waardoor mijn gezondheid verslechterde. Ik kon de huur van mijn woning e.a. kosten niet meer betalen. Zelfs nadat het UWV mij in mijn gelijke heeft gesteld bleef mijn werkgever weigeren om mijn salaris uit te betalen. Zij reageerde ook niet meer op mijn communiceren e.d. Mijn werkgever informeerde uiteindelijk nadat ik ze had geÔnformeerd dat ik een advocaat in de arm wilde nemen, dat zij ook een 2nd opinion wilde aanvragen bij het UWV, omdat zij van mening waren dat ik de re-integratie saboteerde. Zij wilde het resultaat daarvan afwachten. Zelfs na het oordeel van het UWV dat in mijn voordeel werd gegeven, continueerde mijn werkgever de stopzetting van mijn salaris. Toen heb ik een advocaat van de Nederlandse Politie Bond waar ik lid van was, in de arm genomen. In die periode kreeg ik hulp van een Psycholoog en Psychiater omdat ik aan de medicijnen moest.
Omdat ik deze periode meer als zombie dan als mens heb mogen beleven, was ik op een gegeven moment nergens meer toe in staat en ben toen met behulp van mijn advocaat akkoord gegaan met een 'oprot premie' van Ä30.000,- bruto. Echter achteraf met met een 'helder' verstand dan toen die periode, realiseer ik dat ik misschien wel meer heb kunnen doen.
Antwoord:
Geachte heer, mevrouw,

Nu u destijds bent bijgestaan door een advocaat acht ik helaas voor u geen kans op succes aanwezig om de overeenkomst te niet te doen.

Met vriendelijke groet,

Dhr. mr. J. Zondag

Prima Jurist

www.primajurist.nl
Frederik Hendrikstraat 106 hs
1052 JA Amsterdam
Tel: 06 - 33 76 49 55 
E-mail: info@primajurist.nl 

Beantwoord door:
UwJurist.nl mr. Monique Doomernik
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Vernieting BeŽindigingsovereenkomst ontslag 2009:

behoud ik recht op herleving uitkering
      [Gesteld in Wet Werk en Bijstand]
2008-09-08 18:27:13
heb ik recht op een uitkering na strafontslag
      [Gesteld in Arbeidsrecht-Noord Brabant]
2009-07-07 19:24:33
wwb uitkkering gestopt om dat we op camping wonen
      [Gesteld in Wet Werk en Bijstand]
2009-07-28 04:46:51
Is er een rechtsartikel aan wijzigen ontslaggrong.
      [Gesteld in Ambtenarenrecht]
2011-01-19 17:59:52
Wat zijn onze rechten?
      [Gesteld in Advocaten-Friesland]
2011-12-01 20:45:15

Gemiddelde score Arbeidsrecht advocaat-Zuid Holland: 9.1 (20x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+