Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Natuurgeneeskunde
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Natuurgeneeskunde en krijg online een antwoord van de specialist in Natuurgeneeskunde

Zelf een vraag over Natuurgeneeskunde? Klik hier.
Meer vragen over Natuurgeneeskunde.
De huidige beheerder van de rubriek Natuurgeneeskunde:
Naam: Rachel Fontaine
Bedrijf: Praktijk fontaine
Reactiesnelheid: 40 uur
Waardering: 8.2 (van max. 10)
Meer informatie over Rachel Fontaine vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over NatuurgeneeskundeVragen over Natuurgeneeskunde via RSS. Klik hier.
RSS over Natuurgeneeskunde op jouw website?Vragen over Natuurgeneeskunde op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over NatuurgeneeskundeVragen over Natuurgeneeskunde via E-mail. Klik hier.

hallo , wat kan ik hebben ?

[Gesteld op: 01-08-2010]

Toelichting:
Ik ben een man en loop tegen de 30 en heb de volgende klachten : moe , slaap slecht snachts, en kan dus smorgens moeilijk opstaan , wisselend gestemd, prikkelbaar, loop mezelf soms in de weg , voel me soms alleen , heb t gevoel alleen maar kritiek te krijgen, (wat niet zo is), emotioneel, piekeren af en toe.. Ik hoop dat u mij wat meer kan vertellen.. Alvast bedankt.
Antwoord:
Beste vragensteller, 
De gevoelens die je noemt zijn voor een korte periode normaal. Je laat mentaal en fysiek hetzelfde beeld zien. Hiermee bedoel ik dat het menselijke gevoelens zijn die met name optreden na een periode van spanning, verandering in het leven, of bijvoorbeeld door een nog onbekende (onbewuste) oorzaak. Het is vervelend als kritiek je zo raakt. Terwijl je weet dat dit niet het geval zou moeten zijn. Probeer continue te kijken wat voor jou belangrijk is en waar jij je prettig bij voelt. Een mens is in zijn basis alleen. Dat is een kwestie van acceptatie maar het kan (als je niet voldoende kracht haalt uit alleen zijn en weet wat jouw wensen zijn) negatief worden. Veel mensen komen gevoelsmatig niet bij dit stukje of schuiven het steeds aan de kant. 

Zorg ervoor dat je fysiek fit blijft. Ga wandelen, fietsen (buitenlucht). Misschien heb je een hobby. Zo niet ga dan ontdekken wij jij leuk en fijn vindt en zet een kleine stap in die richting. Ik weet niet of je op dit moment een multivitamine neemt en/of gezonde voeding tot je neemt maar dit kan een factor zijn om jezelf weer fitter te voelen.

Blijven de gevoelens aanhouden ga dan met een professional praten (via de huisarts) en probeer te achterhalen wat een rol speel in jouw gevoelens (bijv. wat gaat er aan vooraf als ik mij alleen voel en hoe kan ik dat zelf beïnvloeden enz). 

Wens je hier samen met mij te kijken voel je dan welkom in mijn praktijk (geen idee of je ver weg woont). Via de website kun je een afspraak maken voor een intake gesprek. 

Ik hoop je vraag voldoende te hebben beantwoord. 

Hartelijke groet, 
Rachel Fontaine
Ik adv
Beantwoord door:
Rachel Fontaine
profielpagina


Gemiddelde score Natuurgeneeskunde: 8.2 (34x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+