Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Aandoeningen & Ziekten » Geestelijke Stoornissen » Depressie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Depressie en krijg online een antwoord van de specialist in Depressie

Zelf een vraag over Depressie? Klik hier.
Meer vragen over Depressie.

Beheerder worden?

De rubriek Depressie heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Depressie Klik hier.

RSS over DepressieVragen over Depressie via RSS. Klik hier.
RSS over Depressie op jouw website?Vragen over Depressie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over DepressieVragen over Depressie via E-mail. Klik hier.

gebruik Parnate.

[Gesteld op: 23-07-2010]

Toelichting:
mijn man gebruikt al een aantal jaren met succes Parnate, omdat dit een risicovol middel is,( i.v.m. narcose e.d. ) is hij af gaan bouwen, met als gevolg dat hij nu weer depressief is. In het verleden heeft hij zeer ernstige depressies gehad, na gebruik van Parnate is dat aanzienlijk verbetert. Wat kunnen we het beste doen?
Antwoord:
Hallo. Het gebruik van MAO-remmers draagt heeft een risico bij zich onder andere met voeding en narcose. Er zijn echter wel bepaalde soorten narcose die u man wel mag hebben en zolang de arts het niet absoluut aanraad om te stoppen met Parnate lijkt het mij zeker niet verstandig om dit middel af te bouwen. Al naar gelang hoeveel u man heeft afgebouwd zal hij waarschijnlijk ook weer met ongeveer de zelfde hoeveelheden moeten opbouwen en hier ook de tijd voor nemen, en zeker niet te snel weer de hoogste dosis innemen. In verband met narcose en eventueel andere medische problemen is het voor u man aan te raden om een SOS penning te dragen met daarin de medische belangrijkste gegevens, zelf draag ik deze ook zins ik een MAO-remmer gebruik en ben best tevreden over het rustgevend idee nu niet meer de kans te lopen om goedbedoeld volledig verkeerde medicatie toegediend te krijgen. Parnate is zeker geen middel om zonder begeleiding af te bouwen, aangezien u man door het verlagen van de dosis depressief is geworden raad ik u aan de dosis langzaam weer op pijl te brengen. Ik wens jullie veel sterkte Erik .
 
Reactie vraagsteller:
fijn te horen dat er andere narcose mogelijk is, dat wisten wij niet.Het afbouwen is ook wel in overleg met behandelende psychiater gegaan, maar hij is nu het minder gaat met vakantie en heeft geen vervanger,
bent u naast ervaringsdeskundige ook professioneel werkend hiermee?

Waar kunnen wij zo'n SOS penning bemachtigen?

bedankt voor het antwoord, hartelijke groet, Dirk en Hetty Methorst.
 
Antwoord Beheerder:
Hallo. Het protocol voor het ondergaan van een narcose voor een medische ingreep is dat men 10 dagen voor het ondergaan van die narcose stopt met het gebruiken van de MAO-remmer. Bij een ongeval kan men door gebruik van moderne methodes en materialen voor een plaatselijke verdoving / narcose zorgen hoewel dit nog niet ideaal is kan het wel de mogelijkheid bieden om in nood gevallen toch afdoende geholpen te worden. Ik geef advies als ervaringsdeskundige en ben toevalligerwijze zelf ook gebruiker van een MAO-remmer, omdat ik mij zorgen maakte over de narcose mogelijkheden bij nood gevallen heb ik mij hier over geïnformeerd bij de eerste hulp poli. Het is dus helaas niet zo niet dat de mogelijkheden voor narcose voor gewone operaties verandert is, op zich is het afbouwen en stoppen met parnate wel de veiligste weg om een narcose te kunnen ondergaan. In u geval lijkt het me door de depressie van u man belangrijk om te overwegen of het afbouwen van parnate wel gewenst is. De SOS talisman penning is onder andere verkrijgbaar bij winkels van de thuiszorg en is ook via internet te bestellen, ook kunnen sommige apotheken deze penning leveren. Ik wens u veel sterkte Erik .

http://www.sostalisman.nl/

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan gebruik Parnate.:

Maak ik hiermee kans op een zelfdoding?
      [Gesteld in Zelfdoding]
2010-02-18 01:32:33
Kan cymbalta of EMDR een depressie verergeren.
      [Gesteld in Zelfdoding]
2010-02-16 17:47:02
zelfdoding parnate/ tryptizol ea medicijnen
      [Gesteld in Zelfdoding]
2010-04-13 13:35:02
kan ik door antidepressiva impotent raken?
      [Gesteld in Depressie]
2017-08-05 16:38:54
Eerder stoppen met werken
      [Gesteld in Personeelsmanagement]
2006-09-07 20:20:27

Gemiddelde score Depressie: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+