Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Aandoeningen & Ziekten » Geestelijke Stoornissen » Borderline
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Borderline en krijg online een antwoord van de specialist in Borderline

Zelf een vraag over Borderline? Klik hier.
Meer vragen over Borderline.
De huidige beheerder van de rubriek Borderline:
Naam: L.Koppenol
Bedrijf: Geen
Reactiesnelheid: 3 uur
Waardering: 4.0 (van max. 10)
Meer informatie over L.Koppenol vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over BorderlineVragen over Borderline via RSS. Klik hier.
RSS over Borderline op jouw website?Vragen over Borderline op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over BorderlineVragen over Borderline via E-mail. Klik hier.

Opleiding inzake antwoorden rubriek Borderline

[Gesteld op: 19-07-2010]

Toelichting:
Geachte heer, mevrouw Koppenol,

Met verbazing heb ik uw reactie(s) omtrent de vragen van mensen m.b.t. Borderline gelezen. Ten eerste kan ik mij met de beste wil van de wereld niet voorstellen dat u ook maar enige kennis van zaken heeft omtrent Borderline. Desondanks vindt u zichzelf de aangewezen persoon om mensen van verkeerde informatie te voorzien. Borderline is niet iets waar lichtzinnig mee om dient te worden gegaan. U geeft enkel oordelende ┤adviezen┤, is dit omdat u eigenlijk te weinig van deze ziekte weet?

Uw schrijfgebruik laat behoorlijk te wensen over, er is bijna geen zin in goed Nederlands geformuleerd. Het is gewoonweg bijna lachwekkend. Nu goed, dat bijna kunt u wel weglaten, het is hylarisch. Ik heb smakelijk gelachen om uw taalgebruik, mijn dochter van 3 kan nog beter zinnen formuleren dan dat u dit kunt.

Het is werkelijkwaar schandalig dat elke ongeletterde en ongeschoolde zomaar mensen met echte problemen kan `adviseren`.

Als u daadwerkelijk verstand van zaken zou hebben gehad dan had u geweten dat elke situatie anders is, geen enkele Borderline patient of situatie is hetzelfde. U oordeelt dermate snel dat het zelfs gevaarlijk te noemen is, dat advies van u.

Als voorbeeld gebruik ik een vraag van iemand die bang was om haar kinderen kwijt te raken. Deze mevrouw gaf aan dat niemand iets van haar Borderline merkt. Uw reactie hierop was: `Ja, verberg de zaken maar`. Deze reactie is doorspekt van het vooroordeel dat u heeft en heeft geen enkele waarde. Sterker, hiermee geeft u de vraagstellende een onzeker gevoel. Zeker bij iemand met Borderline is dit geen juiste benadering als u de patient niet kent.

U geeft zelfs in uw reactie aan dat u betwijfeld of de persoon in kwestie Borderline heeft. Bent u arts? Nee, dat bent u niet, maar u twijfelt openlijk aan de ziekte van de vraagsteller. Deze reactie is zeer onprofessioneel. Nogmaals, u kent deze mevrouw niet en bent niet bekend met haar ziektebeeld.

Ik kan u op zowat elke reactie van uw kant terecht wijzen, helaas krijg ik maar 2500 karakters.

Mijn vraag is eigenlijk: Kan iedereen zomaar in deze rubrieken andere mensen adviseren bij jullie of moeten mensen ook daadwerkelijk iets kunnen en weten?

Deze ziekte is geen grap en dient serieus genomen te worden. Mijn advies aan u en uw site is om mensen met kennis van zaken te laten antwoorden, u kunt beter mensen met griep gaan analyseren.

Met vriendelijke groet,

W
Antwoord:

Dat is dan jammer geachte W.

En uw mening.

Er zijn zat mensen die prima tevreden zijn met de antwoorden.

Ook specialisten zelf die ze lezen.

Nog iets?

 
Reactie vraagsteller:
Specialisten? Kom op nu, daar geloof ik helemaal niets van. U bent in uw reacties behoorlijk zwart/wit en doet alsof u de vraagstellende persoonlijk kent evenals hun ziektebeeld.

Is het normaal dat u aangeeft dat een kind altijd recht heeft om haar of zijn vader te kennen ondanks dat de vraagstellende aan heeft gegeven dat het kind seksueel is misbruikt? Neen, dat is niet normaal, dat is zelfs aanstootgevend. Is het normaal dat u vooral in antwoorden naar mensen toe die een relatie hebben of willen met een persoon met het Borderlinesyndroom om deze mensen te beschrijven als liegende en bedriegende manipulators? Alsof iedere Borderline patient hetzelfde is en dezelfde graduatie van de ziekte heeft. Is het normaal dat u (op een internetsite notabene) advies gaat geven of iemand met Borderline een kind zou moeten krijgen?

Nee, dat is niet normaal, uw antwoorden zijn suggestief, veroordelend en manipulatief.

Ik hoop echt van harte dat de mensen die u een vraag stellen omtrent Borderline advies gaan vragen aan een echte specialist, zodat zij hulp op maat kunnen krijgen.

Fijn dat u in de veronderstelling bent dat uw antwoorden en adviezen daadwerlijk hulp zouden hebben geboden voor mensen en hun omgeving die daadwerkelijk met deze ziekte moeten omgaan. Ik hoop in ieder geval voor hen dat ze hulp krijgen van een specialist.

Met vriendelijke groet,

W
 
Antwoord Beheerder:

Dat hoop ik ook.

 

Nog iets?

Beantwoord door:
L.Koppenol
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Opleiding inzake antwoorden rubriek Borderline:

Kinderrechten tijdens de scheiding
      [Gesteld in Familierecht]
2007-03-02 11:00:02
Vervolg Borderliners in een hokje stoppen
      [Gesteld in Borderline]
2010-07-20 20:49:08
sociale lasten
      [Gesteld in Accountancy]
2010-11-18 12:11:59
Kunnen jullie dit controleren?
      [Gesteld in Arbeidsrecht-Zuid Holland]
2015-01-07 02:11:25
Voogdij regeling of testament
      [Gesteld in Advocaten-Utrecht]
2015-02-26 09:52:41

Gemiddelde score Borderline: 3.7 (637x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+