Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Advocaten » Incasso Vorderingen Advocaat
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Incasso vorderingen advocaat en krijg online een antwoord van de specialist in Incasso vorderingen advocaat

Zelf een vraag over Incasso vorderingen advocaat? Klik hier.
Meer vragen over Incasso vorderingen advocaat.
De huidige beheerder van de rubriek Incasso vorderingen advocaat:
Naam: Mw. mr. Amiëlla Agteres-Siahaya
Bedrijf: The business company
Reactiesnelheid: 186 uur
Waardering: 8.8 (van max. 10)
Meer informatie over Mw. mr. Amiëlla Agteres-Siahaya vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Incasso vorderingen advocaatVragen over Incasso vorderingen advocaat via RSS. Klik hier.
RSS over Incasso vorderingen advocaat op jouw website?Vragen over Incasso vorderingen advocaat op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Incasso vorderingen advocaatVragen over Incasso vorderingen advocaat via E-mail. Klik hier.

Incasso is ingeschakeld na 1ste heringering

[Gesteld op: 19-07-2010]

Toelichting:
Onze oude adminstateur heeft ons buiten gezet nadat we tegen hem onze klachten kenbaar hadden gemaakt. Hij heeft direct een factuur opgemaakt van de geleverder arbeid, hij heeft enige tijd geleden een 1ste herinering gestuurd en nu heeft hij het uit handen gegeven aan een incasso burea.

Is het mogelijk om dit te doen na de 1ste herinering?

Door fouten van hem in de administratie (waar wij herhaaldeijk onze vraagtekens naar hem hebben gesteld en dit ook op papier hebben staan) hebben we een schuld bij de balstingdienst van een kleine 15.000 euro.
Dit bedrag heeft bij ons voorang om te batalen om erger te voorkomen, nou wil onze nieuwe administrateur alles inzien, maar geeft de betreffende administrateur niets uit handen zolang er niet betaald is. Hij erkend de fout ook niet en hij vind het niet zijn schuld en dat wij zielig bezig zijn.
Antwoord:
Geachte hr/mw.,  Ja, dit is mogelijk. Officieel is er geen retentierecht op de administratie, maar in de praktijk zien we dit wel gebeuren.      Alle omstandigheden dienen bekend te zijn om een goed antwoord te kunnen geven op uw vraag. Kennisneming van afspraken en documenten is daarom vereist. Meer weten? www.JuridischeRaad.nl  Aan gratis antwoorden kunnen geen rechten worden ontleend en mogen niet in rechte worden gebruikt. Gespecialiseerd in bezwaar, beroep, kort geding en dagvaardingen. Wij behandelen huurrecht, consumentenrecht, arbeidsrecht, bestuursrecht, vergunningen, ruimtelijke ordening, planschade, bouwgeschillen, burenrecht, tuchtrecht vastgoedrecht, beleggingsrecht, AFM, ambtenarenrecht en belastingrecht in Zuid-Holland. Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Boskoop, Rijnwoude.  www.JuridischeRaad.nl  middenin het Groene Hart van de Randstad. Op nog geen half uur rijden van de vier grote steden in het grootste nationale landschap van Nederland. In deze regio én daarbuiten staan wij cliënten bij in vastgoed gerelateerde zaken. Wij adviseren en procederen voor projectontwikkelaars, bouwbedrijven, woningbouwcorporaties en particulieren. TIP: Bescherm uw privacy en zet niet al uw info op het Internet. Voor het bewijs maakt u foto's. Bewaar email, sms en documenten.

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Incasso is ingeschakeld na 1ste heringering:

Welke eventuele gedragsfouten kan ik vermijden?
      [Gesteld in Honden]
2008-08-21 04:13:10
Kan aangifte van stalking worden gedaan?
      [Gesteld in Debiteurenbeheer]
2012-08-21 16:25:36
Overnemen van een vordering door in incassobureau
      [Gesteld in Incasso]
2009-06-20 19:31:33
Hoe kom ik van de incassokosten af?
      [Gesteld in Incasso]
2009-06-22 21:55:35
Max incassokosten op som € 580,-
      [Gesteld in Incasso]
2009-01-14 22:16:17

Gemiddelde score Incasso vorderingen advocaat: 8.8 (61x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+