Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Aandoeningen & Ziekten » Geestelijke Stoornissen » Borderline
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Borderline en krijg online een antwoord van de specialist in Borderline

Zelf een vraag over Borderline? Klik hier.
Meer vragen over Borderline.
De huidige beheerder van de rubriek Borderline:
Naam: L.Koppenol
Bedrijf: Geen
Reactiesnelheid: 3 uur
Waardering: 4.0 (van max. 10)
Meer informatie over L.Koppenol vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over BorderlineVragen over Borderline via RSS. Klik hier.
RSS over Borderline op jouw website?Vragen over Borderline op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over BorderlineVragen over Borderline via E-mail. Klik hier.

Mijn zoon is gebruikt voor een zwangerschap

[Gesteld op: 13-07-2010]

Toelichting:
Mijn zoon had een relatie maar later bleek dat ze Borderline had. Het blijkt dat haar ex geen kinderen kan krijgen en is ze een relatie aan gegaan met mijn zoon . Nu blijkt dat ze zwanger is geraakt is ze snel weer terug gegaan naar haar ex... Ze had al bij mijn vrouw aangegeven van , ik wou dat ik een kind had want dan is er iemand die altijd van me zal blijven houden , wat we al vreemd vonden om te zeggen want daar neem je geen kind voor. Nu zegt ze dat het kind van haar ex is en mag mijn zoon er niets meer mee te doen hebben . Wij hebben heel sterk het gevoel dat hij doelbewust gebruikt is om zwanger te worden. Mag ze dit zomaar doen want dit is eigenlijk toch van den zotte dat je iemand hiervoor gebruikt. Mijn zoon wil hierin zijn verantwoording nemen en contact hebben met het kind. Gezien de info die we al hebben ingewonnen over moeders met Borderline maken we ons ook erg veel zorgen hoe het kan verlopen wbt de opvoeding van het kind en dat een Borderline geen relatie op kan bouwen met wie dan ook. Ook zijn er stukken van te vinden die door specialisten zijn gepubliceert dat een Borderliner beter geen kinderen zou moeten hebben baard ons zorgen. Wat moeten of kunnen we hierin ondernemen zodat onze zoon toch contact kan krijgen als het kind er is.
Antwoord:

-als 'valse geboorteaangifte is gedaan (streepje als vader), hiervan melding maken, ook middels akte door een Notaris, als erkenning kind door zo'n 'moeder' onterecht en onder valse voorwendselen wordt geweigerd.

-maak op dat uw zoon is gebruikt. En zeer zeker is veelal in die zaken allang de zorg-ggz of andere betrokken die hun mond open dienen te doen richting familierecht. VOORdat zulke vrouwen gezag krijgen zonder onderzoek.

Kenmerken als borderline het is zeggen deskundigen ook: bedrog, manipulatie, liegen, verdraaien van verhalen en feiten, chaos creëeren en ga zo maar even door.

ECHTER dat etiket dient niet langer als excuus te worden gebruikt om dan maar van alles te accepteren door rechters ook wat zulke mensen flikken.

Overigens afgaande op uw verhaal wordt de EX

inzake of wederom belazerd ook aangezien die er wederom intuint, en dusw meedoet met dat soort criminelen,

of die ex is knettergek en liegt fijn mee in handel en wandel en houdt evenals vele ouders van borderliners blijken te doen gewoonweg de mond en verzwijgt wat aan de orde is...

Wat u weet aan gepleegde feiten, werk van maken, noteren alles en aangifte doen van bijvoorbeeld valsheid in geschrifte want dat plegen zulke ook veelal.

Gewoon politiebureau binnenstappen en als eerste verweerschrift al onzin bevat in afgelegde verklaringen over zoon, aangifte doen.

Mocht er onterechte zwartmakerij plaatsvinden ook in verweerschriften, of via anderen of aantoonbaar anderszinds als kenmerk van zo'n  borderliner,

aangifte doen binnen drie maanden van smaad c.q. laster ook.

Als zoon zeker weet dat kind van hem is, procedure starten, aangezien ze beweert dat kind niet van hem is biologisch en derhalve de -verwekking- ook nog eens ontkent,

om te vragen om erkenning aan rechter en DNA onderzoek vragen ook wat dan nodig zal zijn en een rechter kan dat bevelen zelfs. Kan alleen met procedure via advokaat.

Tevens uw zorgen en feiten gekonstateerde in gedrag en handel en wandel MELDEN letterlijk bij ggz, huisarts, AMK, Jeugdzorg etc.etc.

En zeker niet nalaten om zaken weg te laten wat zo'n persoon gedaan heeft en doet in gedrag.

Wellicht dat u iets kunt bereiken dan nog.

Alleen..het is een vreemd land hier, aangezien de term belang kind in zaken al wordt -misbruikt- om maar vooral te zorgen dat vaders velen kunnen barsten en daarmede kinderen velen.

Dat heet overigens vervreemding en IS kindermishandeling.

 

 

 

Beantwoord door:
L.Koppenol
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Mijn zoon is gebruikt voor een zwangerschap:

vader laat zoon van 14 aan zijn lot over
      [Gesteld in Jeugdzorg]
2012-09-09 08:51:25
oudst zoon bang voor puppy
      [Gesteld in Psychologie]
2009-02-12 11:37:47
Mag mijn zoon (12jr) beslissen bij wie die woont?
      [Gesteld in Familierecht]
2009-05-07 22:20:40
hoe verwerk ik dit zelf ?
      [Gesteld in Psychologie]
2009-10-04 21:04:33
hypotheekvoor een huis met boerderij als onderpanc
      [Gesteld in Erfrecht]
2011-01-19 19:00:32

Gemiddelde score Borderline: 3.7 (637x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+