Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

waar woonde ik en wie was ik in een vorig leven

[Gesteld op: 25-06-2010]

Toelichting:
Ik ben een vrouw. Als kind al had ik een facinatie voor AustraliŰ. Ik vond het land machtig interessant. Nu nog is het mijn lievelingsland. Engels is ook mijn favoriete taal. Ook italiaans vind ik prachtig. Ik houd van decoreren. Vooral vh interieur. Woontijdschriften vind ik geweldig om te lezen. Verder intrigeert het mij hoe de menselijke psyche in elkaar zit. Ik wil graag weten waarom dingen zijn zoals ze zijn. Soms wel iets te veel. Ik lees alles wat los en vast zit over paranormale/spirituele dingen. Ik wil ook graag weten wat er na dit leven is. Ik houd van de natuur en van bloemen, lees graag en schrijf graag. Als ik in de natuur ben geniet ik echt als ik dieren om mij heen zie. Zo wordt ik rustig als ik naar de vogeltjes kijk. Ik heb een hekel aan mensen die zichzelf geweldig vinden. Ben graag onder mensen die positief zijn. Alhoewel ik daar zelf soms nog wel eens moeite mee heb. Ik vind het heerlijk om alleen te zijn alleen heb ik van die momenten dat ik me dan wel eens eenzaam ga voelen terwijl dat helemaal niet zo is. Beetje dubbel gevoel, dus. Ik houd van dieren maar vooral van paarden. Paardrijden is ook een hobby van me. Ik merk dat ik moeite heb met hoe de maatschappij tegenwoordig in elkaar zit. Mensen zijn vaak niet eerlijk tegen elkaar. Ik vind zelf dat eerlijk zijn heel belangrijk is. Liegen vind ik heel moeilijk en doe ik eigenlijk bijna nooit. Ik voel me ook heel verantwoordelijk voor anderen. Voel me ook snel schuldig als ik in mijn ogen iets niet zo doe als ik had gehoopt. Dit geldt ook voor degenen waar ik op dat moment verantwoordelijkheid voor draag. Soms stel ik iets te hoge eisen en vind het dan moeilijk die bij te stellen.
Ik hoop dat ik hiermee voldoende informatie heb gegeven
Antwoord:

Beste.......,

voor mij is het ook iedere keer weer een verrassing van wat ik mag en kan zien bij iemand als hij/zij zich daarvoor openstelt. Soms denk ik weleens, ik wou dat ik fantasie had om iets te bedenken... maar die oude beelden zijn er gewoon in eens, op zich ook wel grappig.

Nadat ik je tekst 2x zorgvuldig doorlas, zag ik -ook al heb je vast vele vorige levens gehad, ik zag er maar 1-:

Kolonialisatietijd van Australië, toen mensen uit Engeland per schip vertrokken om in Australie te gaan wonen en daar te werken. Maar wanneer dat precies was, in welke tijd, kan ik je niet zeggen. Qua kleding: lange rokken, deftig. Mannen hoge lange hoeden. Chique koetsen. Ik zie jou in dat leven als vrouw van 35-40, netjes, zeer bemiddeld, koets, lange rokken met zo'n dotje achterop je billen, geloof dat dat een queu heet?, sieraden om nek, oorbellen lang. Als vrouw vertrok je vanuit Engeland met je toenmalige man naar Australië (soort baantje voor de man als regeerder van provincie). Jij moest mee, wilde niet echt.

In Australie was je vooral boos en zocht je je heil in lange brieven aan familie in het Engeland waar je vandaan kwam. Je richtte je nauwelijks op de natuur in dat leven, zag niet het mooie van dat land. Vanwege de hitte die je daar niet aankon, zat je vaak binnen in huis (houten laag huis, niet aan kust, maar in binnenland, heel warm). Je haatte het om alleen te zijn daar, en was lang kwaad op je man die daar is gaan werken. Je kreeg geen kinderen, zag weinig mensen, behalve paar bediendes. Na een jaar of tien ging je man met jou terug naar Engeland, positie bij regering. Terwijl je dacht dat je dolblij zou zijn, verlangde je in Engeland weer terug naar de natuur, de warmte van Australië. In dat leven zie ik handen die verkrampt zijn, reuma?.

Ik denk dat omdat je dat leven al het mooie om je heen negeerde, je NU in je huidige leven al die zaken wel waardeert. Natuur, bloemen, vogeltjes etc. En heb je nu ook een hekel aan mensen die zichzelf geweldig vinden. Die vrouw toen, vond zichzelf zielig en niet passend in een arm, dor binnenland, ze voelde zich ver verheven boven de inlandse bevolking.

Verder zie ik alleen nog een fragment waarin je als vrouw in Rusland paaseieren beschildert. Boerenfamilie achtergrond. That's it.

Geniet volop van je leven nu, lijkt me goede les, ook dit keer.

Grtjs, Marianne

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan waar woonde ik en wie was ik in een vorig leven:

aan Marianne Notschaele-Den Boer
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-11-01 22:45:19
een onafgemaakt leven
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-11-02 09:44:34
Wat is mijn vorige leven? Hoe ben ik zo geworden?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-12-02 17:44:36
Ben ik zo voortbestemd?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2011-03-04 19:09:56
Mijn vorig leven en hedendaagse problemen?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2011-06-20 08:22:27

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+