Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Dood » Bijna Doodervaringen » Leven Na Coma
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Leven na coma en krijg online een antwoord van de specialist in Leven na coma

Zelf een vraag over Leven na coma? Klik hier.
Meer vragen over Leven na coma.

Beheerder worden?

De rubriek Leven na coma heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Leven na coma Klik hier.

RSS over Leven na comaVragen over Leven na coma via RSS. Klik hier.
RSS over Leven na coma op jouw website?Vragen over Leven na coma op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Leven na comaVragen over Leven na coma via E-mail. Klik hier.

wie of wat kan mij verder helpen?

[Gesteld op: 19-06-2010]

Toelichting:
Ik ben een vrouw van 50 jaar. Vitaal, sterk en op zichzelf staand midden in het leven. Ogenschijnlijk niets mis. In de één-op één relatie raak ik in de war en ervaar ik moeite om mij over te geven. Mijn lichaam lijkt een oud verhaal te herbergen waar ik in essentie moeilijk bij kan. Ik ben vanuit deze onderbewuste waarheid nooit moeder geworden en heb moeite om mij duurzaam te verbinden met een partner. Mijn levensthema speelt zich af tussen 'weggaan of blijven' . Momenteel blijf ik al 12 jaar in een relatie en ervaar ik nog steeds geen vrede met mezelf. Toen ik anderhalf was heb ik een aantal weken in coma gelegen vanwege een kwikvergiftiging. Toen ik terugkwam in het leven was er een emotioneel afwezige moeder en een claimend aanwezige vader. Hier ergens ligt een sleutel ,zegt mijn lichaamsgeheugen.De vraag is echter wat of wie mij kan helpen om hier door heen te breken. Ik heb wel eens het gevoel dat ik iets nog niet ken ( vertrouwen, liefde, ontvangst ) wat een ander mij eerst moet geven/leren voordat ik dit écht geven kan. Alsof ik ergens op een plaats in mijn ziel een woestijn aantref dorstig naar water. Het volkomen tegengestelde doet zich in de aardse werkelijkheid voor : ik ben een volstrekt gevend mens en een klankschaal voor velen. Ik heb gewerkt met autistische kinderen en mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag. Ook nu werk ik met de meest weerbarstige levensverhalen en ik heb het gevoel dat ik overal 'bij' kan. Wie of wat kan er bij mij? Hierover hoor ik graag een deskundig advies. Ik heb al veel therapieen gedaan en sta ng steeds open voor nieuwe wegen. Ik ben benieuwd.
Antwoord:

Hallo,

Je hebt je leven goed op orde ondanks dat je in je hele jonge jeugd  in coma heb gelegen, het was dan wel zo dat je zoals je zegt geen stabiele opvang had.... maar datje geen vrede met jezelf heb is altijd makkelijk af te schuiven op de coma.... dan ben je verder van alles af en hoef je niet verder te zoeken.  Dit terwijl jij weet dat als je geen liefde ontvangt je het moeilijk kan geven en dit is dus een spoor in je leven.

De liefde die jij "niet kreeg" van jou ouders hebben jou gemaakt tot wat je nu bent.  En dit terwijl jij luistert en geef.... is jou gevoel leeg .... verdriet is iets waar jij moeilijk  bij kunt komen.... kijk op mijn website www.stresstherapeut.nl  en wie weet komen wij in gesprek..... dan kan ik je beter helpen dan nu.

André van Well

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gemiddelde score Leven na coma: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+