Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Re´ncarnatietherapie en krijg online een antwoord van de specialist in Re´ncarnatietherapie

Zelf een vraag over Re´ncarnatietherapie? Klik hier.
Meer vragen over Re´ncarnatietherapie.
De huidige beheerder van de rubriek Re´ncarnatietherapie:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Re´ncarnatietherapieVragen over Re´ncarnatietherapie via RSS. Klik hier.
RSS over Re´ncarnatietherapie op jouw website?Vragen over Re´ncarnatietherapie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Re´ncarnatietherapieVragen over Re´ncarnatietherapie via E-mail. Klik hier.

Waarom heb ik zo'n angst voor Liefde

[Gesteld op: 17-06-2010]

Toelichting:
Mijn liefde Tom is uit een vorig leven. We houden zielsveel van elkaar, maar toch kunnen we niet bij elkaar zijn. hij is "getrouwd" en heeft 3 kids. Deze wil hij niet in de steek laten. Maar mij dus wel. Ik( Elles) heb alles geprobeerd wat in mijn kracht ligt om deze Liefde los te laten,en te accepteren dat het is zoals het is. Niets wijst er op dat wij samen kunnen zijn in dit leven.
Waarom blijft ons gevoel dan zˇ sterk? Ik heb het gevoel dat ik nog iets te doen heb met/via hem, maar ik kom er niet achter, ik zit vast, en ben het zat. Ik wil verder.Met of zonder hem.
Wat is mijn karma met hem, en hoe kom ik nu verder hierin? Waarom ben ik ook bang voor Liefde en wil ik zˇ graag Liefde, maar niet ten koste van mijn vrijheid. Dit duurt inmiddels al 10 jaar. Ik hoop dat je mij duidelijkheid kun geven, want door deze blokkade heb ik het idee dat ik veel van mijzelf niet de ruimte geef. Krachten in mij die hierdoor ook geblokkeerd worden.Kun jij mij duidelijkheid geven?
Antwoord:

Beste Elles,

Nav je vraag/tekst het volgende:

er zijn 2 vorige levens die nog erg in de weg zitten bij je. Het lijkt me raadzaam dat je via www.reincarnatietherapie.nl een bekwame therapeut zoekt bij jou in de buurt die je verder kan helpen beide levens emotioneel te verwerken. Pas na het verwerken van oude emoties kun je verder in het heden.

Vorig leven 1:

is een leven samen met de Tom waar je over schrijft. In dat vorige leven waren jullie samen als geliefden (tijdsindicatie 1600-1700). Hij beloofde jou EEUWIGE trouw, maar hij liet je in de steek voor een ander. De pijn (woede en verdriet) heb je daar niet verwerkt. Je was zo boos en verdrietig dat je na die teleurstelling het klooster in bent gegaan in dt leven, maar daar was je nog veel ongelukkiger en kon je niets met je boosheid en verdriet naar je 'geliefde' toe.

Verwerk die oude emoties met behulp van een reincarnatietherapeut, opdat je hem los kunt laten. Eeuwige trouw is moeilijk nakomen.

Vorig leven 2 dat nog in de weg zit: - woorden: ik zit vast, ten koste van vrijheid, het duurt inmiddels al 10 jaar, blok-kade

Vorig leven als man, waarin je meer dan 10 jaar in een gevangenis VAST hebt gezeten wegens verraad. Dat kostte je je vrijheid. Op het laatst is in dat leven alsnog na 10 jr. je hoofd eraf gehakt. Ook genoeg emoties om te verwerken. Pijn, verdriet en boosheid om wie dat heeft gedaan.

Duidelijkheid geven kan ik dus wel, waar het mee samenhangt, maar daarmee is het nog niet zomaar over, verwerken is nodig. Emoties als verdriet en boosheid zijn samengekleefd. Tom ben je nu weer opnieuw tegengekomen:

a) om te ervaren dat eeuwige trouw niet bestaat, nogal duidelijk hij is weer getrouwd met een ander, je zult m dus echt moeten loslaten en zelf verder moeten op eigen kracht

b) om een vorig leven af te kunnen ronden, dat akelig eindigde, zie punt 2.

Alles heeft zo zijn nut. Succes. Marianne

PS in de herfst komt er een nieuw boek van me uit dat gaat over relaties en waar mensen elkaar van kennen, zul je vast leuk boek vinden.

 
Reactie vraagsteller:
Dank je wel Marianne voor het snelle antwoord. Ik heb tijd nodig om dit te laten bezinken.Om te voelen.Om een "cijfer" aan jouw antwoord te hangen.
Regressie therapie heb ik al eens gedaan, dus ik weet een goede in de buurt.
Voelen of ik dat wil, of dat mijn opleiding mij dat kan geven.
Nogmaals dank je wel.En wat mooi dat jij dit doet, en ook nog gratis en zo snel.
 
Antwoord Beheerder:

Ach ja..bij Gratis Adviseurs hoor je binnen 24 uur antwoord te geven, en tussen consulten en schrijven door doe ik dat wel even snel. Ook handig, dat ik heel snel met 10 vingers kan typen :)

Dat van een cijfer voor een antwoord, volgens mij ben je daar niet toe verplicht bij Gratis Adviseurs, dus... bepaal je helemaal zelf.

Gratis Adviseurs is een mooi medium voor anonieme vragen en antwoorden. Dat ik eraan meewerk heeft vast te maken met vorige levens waarin ik ' ik zie ik zie wat jij niet ziet'  niet zo vriendelijk hanteerde. Veel vrijwilligerswerk van mensen nu zit op het vlak van wat ze onbewust goed moeten maken :)

Dankjewel voor je reaktie terug. Groeten,MN

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina

Subrubrieken binnen de rubriek Re´ncarnatietherapie:
Vorige Levens


Gerelateerde vragen aan Waarom heb ik zo'n angst voor Liefde:

Heb ik bindingsangst?
      [Gesteld in Psychologie]
2011-03-28 17:27:51
mijn vriend heeft adhd .i
      [Gesteld in Psychologie]
2011-05-02 14:28:05
Bindingsangst of niet?
      [Gesteld in Psychologie]
2011-05-02 18:43:55
hoe ga ik om met verlatingsangst?
      [Gesteld in Psychologie]
2011-06-05 00:25:42
bindingangst of niet?
      [Gesteld in Psychologie]
2011-06-21 14:32:29

Gemiddelde score Re´ncarnatietherapie: 6.7 (111x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+