Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Recht » Privacywetgeving
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Privacywetgeving en krijg online een antwoord van de specialist in Privacywetgeving

Zelf een vraag over Privacywetgeving? Klik hier.
Meer vragen over Privacywetgeving.
De huidige beheerder van de rubriek Privacywetgeving:
Naam: Mr. Erik Oranje
Bedrijf: Erik oranje
Reactiesnelheid: 36 uur
Waardering: 8.4 (van max. 10)
Meer informatie over Mr. Erik Oranje vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over PrivacywetgevingVragen over Privacywetgeving via RSS. Klik hier.
RSS over Privacywetgeving op jouw website?Vragen over Privacywetgeving op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over PrivacywetgevingVragen over Privacywetgeving via E-mail. Klik hier.

Kinderpsycoloog,enz in overtreding

[Gesteld op: 01-06-2010]

Toelichting:
Het gaat om de volgende gevallen:
Ik lijd aan een huid ziekte,mijn dochter lijdt sinds 3 jaar aan het zelfde ziekte.Nu is het zo na ons scheiding 2 jaar geleden werd mijn dochter naar kinderpsycholoog verwijzen op advies van advocaat van mijn ex.Die heeft dan een subjectieve rapport opgesteld,vervolgens jaar later nog eens twee rapporten op bestelling opgesteld en zonder mijn toestemming aan derden verschaft. Hier door heb ik schade opgelopen. Mijn naam en vredelievende vaderschap is grote deuk opgelopen. Ik ben onteerd. Wat kan ik hiertegen doen,bij welk advocaat kan ik terecht?

Twee geval: Maatschappelijke werker heeft zogenaamd een brief opgesteld welk een smaad en laster zou je kunnen beschouwen .En die brief is dan bij advocaat van mij ex als productie bij de echtscheidingszaak opgevoerd.
Schoolleiding heeft ten onrechte AMK melding gemaakt.Valse verklaringen afgelegd waardoor ik drie dagen werd in verzekering gesteld en vervolgens gedagvaard en vrijgesproken.Zo heeft schoolleiding informatie over mijn kinderen aan derden gegeven .Wat kan ik hier tegen doen.
Wijkverpleegkundige en art van de consultatiebureau waar mijn dochter op zat ,heeft aan derden informatie over ons dochter gegeven.Door de informatie die ze hebben afgegeven hebben we als gezin grote schade geleden. En die informaties waren in de eerst plaats vals en subjectief en op bestelling opgemaakte rapporten. Ik heb bij al die instanties klacht ingediend en mijn bezwaren kenbaar gemaakt,helaas kreeg ik daar geen reactie op ,ipv reactie willen ze via complot ons monddood maken.

Zo wilde ik van al die bovengenoemde zaken een aangifte van laten opnemen. Maar politie houdt voet bij stuk om mijn aangifte op te nemen .Wat kan ik hiertegen doen ?Welk advaaat kan ons hierin helpen??? Ik heb al 3 advocaten benader(schade en letsel advocaten),die hadden er geen zin in.

Ik neem aan dat niemand is gerechtvaardigd om mij zomaar ergens van te beschuldigen om als doel om mij te schaden.Als dit zo is,dan wil ik ook het zelfde aan anderen toepassen. Nadat ik heb gelezen wat op internet hier en daar is vermeld,ben ik achter gekomen dat het niet makkelijk dat je zo maar iets over een ander mag roepen en zeggen. Hoe kan ik die mensen van de instanties bij de rechter laten verantwoorden ???
Antwoord:

Beste,

Een heel lastig probleem. De instanties die u noemt zijn door de overheid opgeroepen om als er ook maar iets van een signaal is dit signaal te melden bij bijvoorbeeld het AMK. Als uw ex wat fanatiek daarin is dan gaan dat soort instanties wel mee. Helaas zult u toch echt de instanties via de rechter moeten dwingen op te houden met deze acties als ze ongegrond zijn. Zij moeten in Kort-Geding gedagvaard worden. Hiervoor zult u toch bij een advocaat moeten zijn. Probeer eens een advocaat hier op de site van gratis adviseurs. Dus schooleiding, Maatschappelijk werk, kinderpsycholoog, schending van privacy, opstellen van valse verklaringen en subjectieve rapporten et cetera.

Bij de echtscheidingszaak ook onmiddellijk stelling nemen tegen de brief van maatschappelijk werk en dat zij het beroepsgeheim hebben geschonden en zelfs misbruikt. De rechter moet deze brief uit het dossier halen en niet lezen. Heeft niet al een echtscheidingsadvocaat? Kan die niet iets doen?

Zoek anders een advocaat hier op de site. Meer kan ik u niet adviseren. Succes!

Beantwoord door:
mr. Erik Oranje
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Kinderpsycoloog,enz in overtreding:

Verschil?
      [Gesteld in Strafrecht]
2008-02-07 11:42:08
Is dit concurentie beding redelijk? 2 jaar te lang
      [Gesteld in Advocaten-Gelderland]
2009-04-20 08:55:24
rode kaart voetbal
      [Gesteld in Sportrecht]
2010-02-05 08:38:38
Mag een foto ongevraagd gepubliceerd worden?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-10 16:44:04
Verkeerd kenteken op mijn strafbeschikking
      [Gesteld in Verkeersrecht]
2016-04-24 22:01:57

Gemiddelde score Privacywetgeving: 8.4 (378x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+