Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

Mijn is Eleonora en ik ben 40 jaar vrouw.

[Gesteld op: 24-05-2010]

Toelichting:
Vanaf mijn derde jaar heb ik al hiemwee naar een andere wereld. Rond die leeftijd kreeg ik mijn eerste licht ervaring. Ik wou terug naar huis naar het licht en ik voelde mij niet thuis in deze wereld nu trouwens nog niet. Het licht zorgde ervoor dat ik niet bang hoefde te zijn en straalde heel veel liefde uit. het was een deken wat om mij heen werd gewikkeld en mij troosde en beschermde. In de loop van de jaren kwam het licht nog een paar keer bij mij. Vooral als ik heel erg bang was en alleen was en niet meer wist of ik het hier nog op kon brengen. De heimwee daar naar toe is heel erg sterk en voert vaak de boven toon in mijn bestaan. Ik heb altijd al het gevoel gehad dat ik anders was dan andere mensen. Ik heb daarnaast heel veel gespreken met god en vraag aan hem ook vaak wanneer ik naar huis mag gaan. Het antwoord van hem is dat ik nog niet klaar ben en nog heel veel moet doen,het is mij niet duidelijk wat ik nog moet doen ik merk wel dat ik vaak mensen op mijn pad tegen kom en help maar dan ook weer kwijt raak. Ik weet dat ik in mijn vorig leven iemand van adel was en de zelfde naam had als nu. Ik weet ook dat mijn taak is om mensen de liefde door te geven en vertrouwen te hebben in het licht. Maar ik vind dit heel moeilijk omdat ik zo heimwee heb naar mijn huis. Ik heb moeite met de mentaliteit van mensen en de kei harde wereld waarin wij leven. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. Ik heb 2 kinderen die meer zorg nodig hebben. Mijn oudste dochter heeft een hechtingstoonis en mijn zoontje ADD.
Ik zie het ook tot mijn taak om met veel liefde en geduld hen te helpen. Maar ook al die mensen die op mijn pad komen. Ik ben 1 keer naar een paragenost geweest zij vertelde mij dat ik het licht mee heb gekregen van god om mij staande te houden in dit leven en omdat ik god niet kon vinden toen in mijn vorige leven overleden was, ik was toen negentien jaar oud en een jongeman in de tijd van de eerste wereld oorlog. Ik heb het leven van mijn vader toen gered en mijn eigen leven gegeven. Ik was 19 jaar oud. Zij vertelde ook dat mijn vader die in dit leven overleden is spijt heeft van dat hij niet had gezien wat ik aan hem mee wou geven.
Mijn ouders hebben lang moeten wachten op kinderen. Toen mij moeder zwanger was van mij was dit een gods geschenk voor haar. De paragenoste vertelde mij dat mijn naam een betekenis had. Het betkende dochter van het licht. En dat ook mijn taak was licht brengen bij een ieder die dit nodig heeft. kunt u mij helpen hiermee.
Antwoord:

Beste Eleonora,

Deze rubriek is er vooral voor vragen omtrent vorige levens. Jij weet al het een en ander van vorige levens van jezelf, maar worstelt met je huidige leven. Het aardse tranendal zogezegd. Daar kan ik niet zoveel informatie over verschaffen. Ieder leert in een lichaam de lessen die hij/zij daarbij nodig heeft. In jouw geval blijkbaar 'licht overdragen'.

Ik ben wel van mening, dat vele mensen licht kunnen verspreiden, of ze dit nu wel of niet van zichzelf goed beseffen. Als je zo'n taak hebt, is dat meestal zwaar, want onze huidige maatschappij is niet meer zo licht en lief. Dus logisch, dat het dan wat moeilijker is je taak te volbrengen omdat je enerzijds hunkert naar de sferen tussen levens in, en anderzijds graag je taak goed wilt uitvoeren.

Je zegt, dat je moeder tijdens de zwangerschap van jou 'jou een godsgeschenk' noemde. Dat is prachtig, maar je moet dat niet verwarren met het feit dat jij nu de hele tijd in contact moet treden met god of een god of goddelijke energie. Het gevoel te leven, geboren worden, heb je gekoppeld aan het godsgeschenk zijn, maar je bent vooral een vrouw nu, in dit leven.

In het adellijke vorige leven heb je een tiental jaren in een klooster doorgebracht, en daar geprobeerd jezelf aan god te geven, maar je was er toen niet klaar voor. Je kwam na die jaren in het klooster weer gewoon terug in de omgeving waar je opgroeide. Omdat zo'n vorig leven niet af was, blijf je dat thema meenemen in andere levens.

Ik denk dat god moeilijk te vinden is als persoon of energie, maar dat de goddelijke energievonk in ons allemaal zit. Bij sommigen is dat vonkje gedoofd, bij anderen brandt het fel. Als het bij jou fel brandt, kun je anderen laten oplichten, of opnieuw aansteken met het goddelijke vonkje, zodat anderen kunnen stralen, op die manier geef je licht door, energie, liefde. In onze huidige maatschappij met moord, doodslag, ellende etc lijkt er weinig licht te zijn, maar wie weet is het een kwestie van de juiste mensen 'aanraken'. Wanneer jij gewoon al in de buurt bent van anderen door er te zijn, geef je jouw energie door, of licht. Dus je doet al gewoon wat je moet doen. Je zoekt te ver naar je taak.

Door een lieve moeder te zijn voor je kinderen, een goede vriendin, vrouw, etc. doe je precies wat je dit leven moet doen: in contact komen met god, je eigen innerlijke godsenergie en verlicht je het leven van anderen.

Volgens mijn namenboekje betekent Eleonora: 'de erbarmende' (uit het Grieks).

Heb erbarmen met de mensen die nog niet weten hoe ze in contact moeten komen met zichzelf  of hun innerlijke godsenergie of wijsheid, dan doe je precies wat je moet doen.

Taken zijn soms veel simpeler dan men denkt. En als je tijd erop zit, mag je extra genieten van de sferen tussen levens in om bij te tanken. Overigens: iedere taak in een leven is een taak die je aankan op het niveau van zielsenergie, ook al lijkt het soms zwaar.

Je hoeft slechts jezelf te zijn, blij te worden en te stralen, opdat jouw licht vanzelf wordt doorgegeven.

Groeten, MN 

 

 

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Mijn is Eleonora en ik ben 40 jaar vrouw.:

wat is de positie van de vrouw ?
      [Gesteld in Christendom]
2008-04-23 21:26:01
informatieplicht therapeut borderliner ouder?
      [Gesteld in Borderline]
2009-05-25 10:46:34
moet ik mijn man om vergiffenis vragen ??
      [Gesteld in Islam]
2010-02-04 20:40:53
Trouwen met vrouwen
      [Gesteld in Islam]
2010-06-28 09:34:54
Ben ik sexverslaafd?
      [Gesteld in Sexverslaving]
2010-08-14 16:28:56

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+