Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

Welke rol dien ik te vervullen in dit leven?

[Gesteld op: 22-05-2010]

Toelichting:
Beste Marianne, ik ben een jonge vrouw van 33 en altijd al erg gevoelig geweest. Als ik overdag te veel indrukken opdoe, kan ik er ┤s avonds niet van slapen, zoals nu bijv.
Ik heb mijn hele leven het gevoel alsof ik in twee werelden leef, een zichtbare en onzichtbare. En zo nu en dan is de onzichtbare wereld heel sterk aanwezig. Dan zie ik ineens schimmen of licht om mensen heen, of voorvoel ik over mensen in mijn directe omgeving of praat met overlevenden. Ik ben er heel bang voor geweest, maar nu heb ik er vrede mee.

Ik heb een tijdlang reiki gedaan, maar dat voelt niet meer goed. Ik raak er depri van. Niet dat ik lessen uit de weg ga, ik kan soms in 1e instantie bij de pakken neer gaan zitten, maar vervolgens sta ik op en ga ik aan de slag en zo leer ik de lessen die ik te leren heb.

Mijn leven is niet altijd makkelijk geweest voor me, maar ik zie dat het steeds mooier en positiever wordt en ik voel me vrijer dan voorheen. Ik heb een prettige relatie met een leuke man die me onvoorwaardelijk steunt.

Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik een bepaalde rol te vervullen heb in dit leven. Dat gevoel is vrij sterk, maar ook weinig concreet.
Ik weet dat het te maken heeft met de media of mediumschap, want hier ligt mijn interesse.
Het voelt alsof ik op de juiste weg ben, maar nog altijd niet weet wat mijn doel in dit leven is.
Zou zoiets te maken kunnen hebben met mijn vorige levens? Ik sta het liefst met beide benen op de grond, maar ben wel benieuwd naar je antwoord.
Antwoord:

Lieve...... (in plaats van beste, voelt beter :) )

De overstap die je moeiteloos kan maken van de onzichtbare naar de zichtbare wereld en terug, maakt je bij uitstek geschikt voor werken in de media in combinatie met een mediumschap. Je zult ontvankelijk blijven voor boodschappen voor jou en anderen. Maar je hebt ook het talent het onzichtbare nuchter te plaatsen in de gewone wereld. Die mensen zijn hard nodig om de verbinding te maken tussen regulier en alternatief.

Aan de hand van een aantal zinnen van je, zoals:

- twee werelden

- bij de pakken neer gaan zitten

- vrijer dan voorheen

- heb er vrede mee

- voelt of ik op juiste weg ben, maar nog altijd niet weet wat doel is

zie ik beelden van een Joodse vrouw (2e w.o.) die bij een stapel reiskoffers zit, op een vd koffers, na een verzameld transport (razzia) bij een treinstation. Ik neem aan dat het een glimp is van het beeld uit een van je meest recente vorige levens. Je hoeft daar niet specifiek iets mee te doen (zoals reinc.therapie), maar het is wel handig als je het volgende weet/begrijpt/beseft/loslaat:

- die vrouw in die situatie bevindt zich in de overgang van de ene wereld naar de andere, van veiligheid, haar thuis, naar kamp en sterven (net zoals jij je in 2 werelden kunt begeven). Dus van gewone wereld naar doodgaan=onzichtbare wereld.

- omdat zij op dat punt, bij station, nog niet weet wat haar te wachten staat (kamp), is haar doel/eindpunt nog niet kenbaar=ze weet nog niet wat haar allemaal te wachten staat, ze heeft nog hoop

Dat betekent voor je huidige leven nu: zolang je in 2 werelden, zichtbaar en onzichtbaar, vertoeft en nog niets zeker weet, heb je onbewust het gevoel dat je het einde van dat vorige leven (weten dat er iets ergs te wachten staat in kamp) uit kunt stellen. Dus: zolang je nu niet zeker weet waar je naar toe wilt, is dat ergens een veilig gevoel. Maar dat is natuurlijk flauwekul, want je hebt ler nu last van, anders stel je je vraag niet.

Maak ergens in je hoofd, hart en lijf de loskoppeling: niet weten wat het doel is=nog in leven zijn. Dat hoort bij wo2. En onthoud voor je leven NU: zeker weten welke kant je op gaat = LEVEN.

Als je t nog niet helemaal snapt, lees dan eens een van mijn boeken, bijv. Waarom Esther geen Robinsin werd of Diehards in de war (met oorlogsvoorbeelden en vorige levens) of de verhalen op de website http://www.vorigelevens.nl die over oorlog gaan. Dan herken je iets van waarom gedachten uit een vorig leven TOEN klopten, en NU niet meer juist zijn. Vaak bij begrijpen hoe het zit, verandert er al veel, zonder dat je therapie of een consult nodig hebt.

Groetjes en geniet van het zonnige Pinksterweekend. MN

 
Reactie vraagsteller:
Lieve Marianne, Zo heb ik er nog nooit over nagedacht, maar ik vind het wel ontzettend treffend.
Niet dat ik zelf dat beeld zie, maar die zwaarte van het leven, niet weten waar naartoe te gaan, die hoop, maar ook tegelijkertijd onrust, dat is erg treffend voor hoe ik mij lange tijd in dit leven heb gevoeld en nog voelt.
Tegelijkertijd voelt het alsof deze periode van zwaarte zich aan het afsluiten is en de mist om me heen weg begint te trekken. Dat het ook een kwestie van gezond verstand gebruiken is en zelf de keuze maken, doet me goed.
Dank voor je eerlijke reactie!

Geniet van Pinksteren!
 
Antwoord Beheerder:

Hoi,

dankjewel.

Als je al heel veel aan emoties hebt 'gevoeld' terwijl het oude emoties waren (bijv uit vorig leven), dan maak je de loskoppeling sneller. In therapie wordt vooral gewerkt met onaffe emoties. Daarom is het ook zo dat inzicht alleen, niet altijd helpt. Maar jij heb de emoties al achter de rug, het inzicht krijg je, en dan sluit het zich af, precies zoals je nu voelt.

Groetjes, ik ga weer in de zon zitten:) Marianne

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Welke rol dien ik te vervullen in dit leven?:

naheffing btw damesdeel
      [Gesteld in Prostitutie]
2008-04-30 15:06:06
Mag een foto ongevraagd gepubliceerd worden?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-10 16:44:04
portretrecht ja of nee?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-19 16:48:08
Werken na vroegpensioen nieuwe werkgever.
      [Gesteld in Belastingen-Zeeland]
2011-01-14 19:13:33
Bedrijf verkopen,maar verhuurder wil niet meewerke
      [Gesteld in Zakelijke Dienstverlening]
2012-03-27 21:45:55

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+