Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Religie & Spiritualiteit » Islam
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Islam en krijg online een antwoord van de specialist in Islam

Zelf een vraag over Islam? Klik hier.
Meer vragen over Islam.

Beheerder worden?

De rubriek Islam heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Islam Klik hier.

RSS over IslamVragen over Islam via RSS. Klik hier.
RSS over Islam op jouw website?Vragen over Islam op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over IslamVragen over Islam via E-mail. Klik hier.

niet moslim vriend

[Gesteld op: 16-05-2010]

Toelichting:
ik ben een moslima en heb een kind van een niet moslim zonder te trouwen.. maar voed mijn kind wel als moslim op gn varkensvlees hij is besneden en geef hem kennis mee van de islam wat ik weet. nu heb ik zo vaak me best gedaan om te daten met een moslim maar deze namen mij allen niet serieus merendeels denk ik omdat ik een kind heb met een surinamer zonder getrouwd te zijn. nu heb ik een lieve surinaamse jongen leren kennen die echt gek is op mij en me kind,. dan denk ik bijmezelf mijn eigen mensen konden dit niet eens en een niet moslim accepteert mij gewoon. ik zou graag verder methem willen wat moet ik doen. hij is geen moslim. maar mag ik gewoon met hem trouwen en mijn kindere gewoon islamitisch opvoeden?
Antwoord:
Salaam Aleikoem,

Allereerst moet je beseffen dat door sex te hebben voor het huwelijk of het nou met een moslim of ongelovige is geweest je een zonde hebt begaan. Ik ken je natuurlijk niet, maar misschien namen de mannen je niet serieus omdat je er nogal niet-islamitisch bij liep? Ik neem aan dat je geen hoofddoek draagt en meestal een spijkerbroek en topjes/tshirts enzo? De meeste moslimmannen nemen dat niet serieus, omdat jezelf bedekken uit schaamte en liefde voor je man bij de islam hoort. Wij vrouwen horen niet te koop te lopen met ons lichaam, we moeten onszelf juist beschermen tegen mannen zoals jouw ex die je nu alleen heeft gelaten. Volgende punt: Je hebt een surinaamse man jongen leren kennen, je zegt zelf 'jongen'  en geen man. Wil jij een man die je voor jouw en je gezin zorgt en altijd bij je zal blijven of een 'jongen' die even van je zal genieten en je daarna als oud vuil zal weggooien. Ik ben bang dat als jij een relatie met deze jongen aangaat en andere types zoals deze dat je over 30 jaar alleen zal zijn zonder man. Wil je dat wel? Hoe groot is de kans dat deze jongen bij je zal zijn over 10 jaar? We kennen allen de reputaties van surinamers. Ze trouwen bijna nooit. Waarom denk je dat dat is? Waarom denk je dar de islam ons moslims ons verplicht te trouwen? Dan ga je minder snel uit mekaar. Feit is gewoon dat moslims minder snel uit mekaar gaan dan ongelovigen en dus een stabieler thuissituatie voor de kinderen. Volgens de islam is het een zonde als je een relatie aangaat met deze jongen. Mijn advies aan jou is een serieuze moslimman te zoeken met een beetje moderne ideeen, dus goed geschoold en zonder vooroordelen. Blijf zoeken, ga bidden en dan komt het goed.
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Islam:
AlevitismeKoranSoefisme


Gerelateerde vragen aan niet moslim vriend:

Is het terecht dat ik me blijf schamen?
      [Gesteld in Mensen]
2011-05-10 16:56:25
hoe krijg ik mijn beste vriend terug?
      [Gesteld in Relaties]
2012-05-31 23:39:36
Wat moet je doen als je moslima wilt worden?
      [Gesteld in Islam]
2013-02-06 05:27:14
Wat kan ik hieraan doen?
      [Gesteld in Relatieproblemen]
2012-05-05 22:35:06
Moet ik deze relatie aanhouden?
      [Gesteld in Relaties]
2012-11-04 19:39:03

Gemiddelde score Islam: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+