Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Mensen » Maatschappelijk Werk En Dienstverlening (MWD)
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek maatschappelijk werk en dienstverlening (MWD) en krijg online een antwoord van de specialist in maatschappelijk werk en dienstverlening (MWD)

Zelf een vraag over maatschappelijk werk en dienstverlening (MWD)? Klik hier.
Meer vragen over maatschappelijk werk en dienstverlening (MWD).
De huidige beheerder van de rubriek maatschappelijk werk en dienstverlening (MWD):
Naam: Nona
Bedrijf: Coaching
Reactiesnelheid: 1851 uur
Waardering: 4.0 (van max. 10)
Meer informatie over Nona vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over maatschappelijk werk en dienstverlening (MWD)Vragen over maatschappelijk werk en dienstverlening (MWD) via RSS. Klik hier.
RSS over maatschappelijk werk en dienstverlening (MWD) op jouw website?Vragen over maatschappelijk werk en dienstverlening (MWD) op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over maatschappelijk werk en dienstverlening (MWD)Vragen over maatschappelijk werk en dienstverlening (MWD) via E-mail. Klik hier.

Krantenbezorger

[Gesteld op: 12-05-2010]

Toelichting:
ik loop al een tijdje de krant de AD en NRC en HP nu is sinds een tijdje de betaling verandert normaal kreeg je voor een wijk tegen de 200 euro per 4 weken nu is dat 120 euro en als je een week klachtenvrij loopt krijg je 15 euro per week erbij dus als je 4 weken klachtenvrij loopt krijg je 60 euro erbij dus ook 200 euro maar als je ongeveer 2 klachten in de week maakt gaat die 15 euro eraf mag dit zomaar? nu moet U ook weten dat wij maar per krant 3 a 4 cent krijgen dit is toch gewoon geld waar wij recht op hebben want volgens mij denken ze daar bij de persgroep maak maar klachten want dan kunnen we weer 15 euro inhouden.
Antwoord:
Hoi! Excuses voor het uitblijven van een reactie; ik was even een weekje op vakantie.
Ik vind het een goede vraag die je stelt, en ik weet niet zondermeer het antwoord.. Naar ik aanneem valt het werk wat je doet niet onder een CAO (afspraken die werkgevers en werknemers hebben gemaakt over loon en onkostenvergoedingen). Dus mag een werkgever bedenken wat hij het werk waard vindt, en kan jij dat aannemen of er mee stoppen. Het verdienmodel is vaak gebaseerd op het soort krant, meer werk als folders vouwen, en de soort wijk. Wat mijn interessant lijkt is het soort klacht waar ze het over hebben. Gaat de klacht over jou als bezorger (dat lijkt me niet vaak voorkomen?) en zal het afhouden van geld wel meevallen. Of gaat het over klachten in het algemeen (als geen folders willen maar wel krijgen, niet tevreden met de krant, etc.) Ik kan me vanuit de krant wel voorstellen dat ze willen dat er net gevouwen kranten op de juiste tijd op het goede adres bezorgd willen hebben en dat ze daar tegenover een 'sanctie' zetten als dat niet gebeurt. Mijn advies zou zijn om er achter te komen over wat voor klachten het gaat, en als er iets wordt ingehouden dat je weet waar door dat komt (welk soort klacht in welke buurt/straat). Zodoende kan je daar rekening mee houden. En misschien kan je met alle bezorgers en de krant afspreken dat je per maand 2 klachten mag hebben (als dat vaak voorkomt, of als je net een 'zeikerd' in een straat hebt wonen). Het lijkt me dat ze jou als bezorger ook graag willen houden en dit redelijk willen doen.
Succes ermee! Vriendelijke groet, Erwin
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Krantenbezorger:

Online verzekering afsluiten
      [Gesteld in Verzekeringen]
2006-09-01 13:23:46
Ondermaats presterende werknemer
      [Gesteld in Personeelsmanagement]
2006-09-07 20:33:31
Eerder stoppen met werken
      [Gesteld in Personeelsmanagement]
2006-09-07 20:20:27
Adverteren in Yahoo!?
      [Gesteld in Search Engine Advertising]
2007-03-12 23:23:03
Laptop geeft donker scherm.
      [Gesteld in Laptops]
2006-09-18 16:39:14

Gemiddelde score maatschappelijk werk en dienstverlening (MWD): 5.7 (3x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+