Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

kunt u mij iets vertellen over mijn vorige levens?

[Gesteld op: 04-05-2010]

Toelichting:
Na het bekijken van uw site wil ik u ten eerste mijn complimenten voor uw werk overbrengen.toen ik klein was zag ik bepaalde personen waar ik een ontzettende angst voor had ik kon met 4 jaar lezen en schrijven alles was gemakkelijk.ook voel ik mensen heel goed aan.Sommige mensen hebben bij mij het gevoel alsof ik dwars door ze heen kijk, daardoor alles van ze weet.sommigen voelen zich heel erg ongemakkelijk later blijken dit mensen te zijn die niet de beste bedoelingen met anderen hebben.het is voor mij moeilijk te verwoorden.Ik heb een vrij scherpe tong, wel uit naam van eerlijkheid en rechtvaardigheid, mijn daden zijn ook zo, misschien niet altijd even tactisch maar ik help er wel mensen mee die ik helemaal op zie bloeien.iedereen wil altijd met mij bevriend zijn en voelen een band met mij terwijl ik niet echt iets met ze gemeen heb.soms voel ik mij na gesprekken helemaal leeg vooral bij een paar vriendinnen die zich na zo'n gesprek heel goed voelen.als iemand oneerlijk is laat ik merken dat ik het weet. soms heb ik angst dat die scherpe tong weer mijn dood wordt.ook laat een opmerking van een dochtertje van een vriendin mij niet los. we hebben een hechte band en zij zegt altijd dat ik ook haar mama ben.dit vond ik grappig tot het moment waarop ze zei dat ik haar niet weer alleen mocht laten en of ik wel van haar hield omdat ik haar alleen had gelaten, tevens deelt ze met mij de angst voor water.izelf heb ik geen konderen mijn ex hamerde erop vooral weer op jongens.ik heb mijzelf gezien in een andere tijd als meisje helemaal alleen, maar ook als vrouw met een sterke wil en macht die niet zo fijn aan haar einde kwam.tijdens een regressiesessie lukte het niet aan de ene kant wil ik het graag weten aan de andere kant is het heden te belangrijk want ik wil nog zoveel doen.Ik hoop dat u mij wat meer zal kunnen vertellen over mijn vorige levens na dit onsamenhangende verhaal
Antwoord:

Beste.....,

Het is een prima tekst, precies zoals ik bedoel. Schrijf gewoon wat persoonlijks, daar kan ik het meeste mee. Ik schrijf gewoon even neer wat er al lezend bij me opkomt.

Dank voor het compliment over mijn site. Ik hoop dat de verhalen die erop staan de mensen bereiken en dat ze er wat aan hebben.

Wat je schrijft over het kind-zijn: zijn allemaal kenmerken van de zogenaamde Nieuwetijdskinderen, die gevoelig zijn, sferen makkelijk oppakken, entiteiten zien. Als je klein bent en je omgeving kan er weinig mee, kan dat beangstigend zijn, terwijl er eigenlijk weinig reden toe is om er bang voor te zijn. Als je er mee leert omgaan is het zelfs mooi, handig, nuttig etc. Maar ik neem aan dat je nu je volwassen bent de nodige boeken hebt gelezen over hooggevoeligheid en t paranormale. Zo niet, dan zou ik dat wel doen, dan besef je dat er vele mensen zijn zoals jij en dat het niet altijd vreemd is.

Het vorige leven waar ik het meeste 'beeld' bij heb, is dat van een rechter, of iemand die recht spreekt, ik denk zo rond 800-1000. Beetje simpelere rechter als we nu hebben. Iemand die in een stadje moest recht spreken over eenvoudige zaken als burenruzies, kleine diefstallen en vergrijpen. Toen was je ook al goed van de tongriem gesneden (net als je scherpe tong nu). In dat leven was je echter vrij makkelijk omkoopbaar en niet zo rechtvaardig en eerlijk als een rechter had moeten zijn. In de loop van dat leven genoot je rijkelijk van voedsel en drank waarmee je omgekocht werd  of verleid werd tot gunstigere uitspraken van recht voor degenen die strenger veroordeeld moesten worden. Je vond dat dat best kon, in die tijd. Daarom ben je misschien dit leven nu je beter bewust van rechtvaardighe en eerlijkheid en help je er mensen op een andere manier mee. Van zo'n leven met 'een scheve schaats rijden' leer je dus wel degelijk iets nuttigs, dat het niet zo hoort :)

Over dat 'leegvoelen na gesprekken met 2 vriendinnen', dat heeft met energieuitwisseling te maken. Jij staat dan zo open om hen goed aan te voelen, dat jouw goede energie vanzelf weglekt naar hun energieveld. Dit kun je voorkomen door minder open te staan, minder goed te willen doen, minder goed te willen luisteren, gewoon je eigen plek opeisen binnen die vriendschap relatie. Bij vriendschappen hoor je je allemaal goed te vinden, hoort energie te stromen en hoort iedereen er wel bij te varen.

Over dat meisje: ze zal vast een kind van je geweest zijn in een vorig leven, waarin je haar in de steek liet op een voor haar/hem toen belangrijk moment. Je komt elkaar dan nu tegen om te ervaren dat het anders kan. Jij bent nu liefdevol naar haar toe en komt telkens 'terug', op bezoek, etc. en bent lief en betrokken, ook al heb je geen kinderen van  jezelf. In dat vorige leven had je waarschijnlijk teveel kinderen (groot gezin) en kon t niet aan. Zoiets kan op onbewust niveau ertoe leiden dat je in je leven nu op andere wijze omgaat met kinderen en ze bijv. niet hebt 'van jezelf'.

Probeer eens een regressie-cd, je zult zien dat je meer ziet dan je denkt. Het is allemaal zo moeilijk niet, zeker niet wanneer je zo gevoelig bent als jij. Wat je tegenhoudt is voornamelijk angst, niet omdat je het niet zou kunnen.

Grtjs, MN

 

 

 

 

 

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan kunt u mij iets vertellen over mijn vorige levens?:

Heeft transsexualiteit een verband met een vorig leven?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-08-09 13:22:07
Wat is mijn vorige leven? Hoe ben ik zo geworden?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-12-02 17:44:36
Wat of wie ben ik geweest in een vorig leven?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-12-05 19:25:00
Kan geen specifieke vraag formuleren...
      [Gesteld in Vorige Levens]
2010-10-21 00:50:52
Mijn vorig leven en hedendaagse problemen?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2011-06-20 08:22:27

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+