Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Aandoeningen & Ziekten » Geestelijke Stoornissen
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Geestelijke Stoornissen en krijg online een antwoord van de specialist in Geestelijke Stoornissen

Zelf een vraag over Geestelijke Stoornissen? Klik hier.
Meer vragen over Geestelijke Stoornissen.
De huidige beheerder van de rubriek Geestelijke Stoornissen:
Naam: Nadine
Bedrijf: -
Reactiesnelheid: 96 uur
Waardering: 8.4 (van max. 10)
Meer informatie over Nadine vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Geestelijke StoornissenVragen over Geestelijke Stoornissen via RSS. Klik hier.
RSS over Geestelijke Stoornissen op jouw website?Vragen over Geestelijke Stoornissen op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Geestelijke StoornissenVragen over Geestelijke Stoornissen via E-mail. Klik hier.

wat moeten deze 'dromen' voorstellen ?

[Gesteld op: 10-04-2010]

Toelichting:
ik heb al ruim 4 weken hele rare dromen, ik zal het beknopt omschrijven (4 weken terug) ik droomde dat ik in een soort van grijze, mistige plek was, we me als eerste opviel, ik kon alles helder zien, ik kon zelf bepalen wat ik deed, als of ik idd daar op die plek aanwezig was, opeens loopt er een vrouw op me af 'wie ben jij ?' vraag ik...geen antwoord, 'eey ! wie ben je ! ?' ik heet (zelfde naam als mij, ik wil anoniem blijven) ze geeft me een knie stoot tussen mijn benen, ik schrik wakker, val uit bed, zweten, duizelig, paniek, ik ik ren/kruip naar de wc, ik val, alls wordt zwart voor mijn ogen, ik hang opeens boven de wc, overgeven, alles weer zwart, ik lig weer in bed, volgende dag het zelfde: eey jij gaf me een trap tussen mijn kruis in gister ! en je hebt de zelfde naam als mij ?? nee ik heet eigenlijk Rachele... ken je die naam ergens van ? euh ja die naam ken ik, die heb ik zelf bedacht (lang verhaal) hoe kan...huh...ik snap het even niet ? (rachele) wij zijn 1 en de zelfde persoon, zie je dit lidteken op mijn hoofd ? he maar das precies het zelfde lidteken als wat ik heb ! dat lidteken hebben we gekregen toen we op het randje van een muurtje zijn gevallen, we waren 5 jaar, het moest gehecht worden....ok dat is creapy O_o (4 weken later) rachele heeft al verschillende onverklaarbare dingen laten zien, zowel in bewust als in onbewust, bijv. beoordelingen van iets of iemand op muren en personen (meestal schrik ik zo dat ik 3x knipper met mijn ogen en het is weg), ze heeft me (precies zoals het toen gebeurde) dingen uit het verleden laten zien, ze heeft me zelf enkele keren een deja-vu gegeven, ik zat in beeldendevorming, mijn gum valt, ik wil hem oprapen, ik kijk op mijn mobiel 09:43, als ik me verveel (zoals nu) krijg ik de rest van de dag mijn gedachten over dit allemaal niet er vanaf, de enigste oplossing is om te zoeken wat het is, en er over te praten met iemand die het hele verhaal weet, de dag eindigt meestal met het gevoel alsof ik vrijdetijd heb verspilt
oh ja voordat u het gaat vragen:
ik ben een jonge, 15 jaar, heb sinds vorig jaar nog maar weinig last van pubertijd, het voelt ook niet aan als pubertijd, heb dit verhaal laatste 4 weken aan 1 persoon vertelt die ik ken, ik noem geen namen, ik heb meerdere male hulp gezocht, maar de meeste websites/forums zijn dood (er zit niemand meer op) mijn ouders weten het niet, ik wil het hun niet vertellen, ze zullen het niet begrijpen (ik ben niet onzeker, ik weet het)
Antwoord:

Beste jongeman,

om maar met de deur in huis te vallen: ik vind het moeilijk om een verklaring te geven voor je droom. Ik constateer dat je praat over grijsachtige tinten in je droom; dit duidt meestal op het hebben van een droom (het verwerken van een dachtbewustzijn) en dus niet op een zgn. 'uittreding' van de ziel.( wat dan herinnert wordt als een droom in kleuren)

Ook merk ik op dat je een jongen bent en dat in de droom de 'andere' persoon ( die dezelfde is als jij) een meisjesnaam heeft. Een naam die jijzelf ooit ook hebt verzonnen.

En merkwaardig genoeg raak je door de kniestoot nog zodanig van slag dat je zelfs moet overgeven.  

Eigenlijk beschrijf je een situatie alsof er sprake is van een gespleten persoonlijkheid. Maar althans ALLEEN IN JE DROMEN. Ik weet niet hoe je verhoudt tot personen van het andere geslacht en of je je wel eens hebt afgevraagd of je wellicht homoseksueel zou zijn. Misschien dat e.e.a. daar naar verwijst.

Maar wat ook tot een mogelijkheid behoort is het volgende. Heb je wel eens van een aura gehoord? dat is een magnetische veld wat om mensen. planten en dieren zich bevindt. Het dient als bescherming voor de ziel die je bent. De menselijke aura bestaat uit 6 lagen. Tijdens een droom kun je soms door die lagen heen gaan. In een laag liggen alle ervaringen uit eerdere reincarnaties opgeslagen. Het kan zijn dat je daardoor tijdens een droom impulsen oppakt die te maken hebben met een persoon die jijzelf bent geweest in een vorig leven. M.a.w. woorden: in dit leven ben je een jongeman. In een vorig leven ben je wellicht een vrouw geweest en misschien wel met de naam Rachelle. Dan zijn jullie samen een en dezelfde ZIEL. Immers de ervaringen zijn opgedaan door de ziel die je bent. Die auralaag is belangrijk. Je put daar als ziel ervaringen uit vorige levens uit die belangrijk zijn in dit leven. Als die laag  wat is aangetast ( en dat kan door medicijngebruik, of door drugsgebruik ) dan sijpelen informatiestromen soms door naar je bewustzijn  van vandaag. In jouw situatie gedurende de nacht.  Bij personen die traumatisch gebeurtenissen hebben meegemaakt zoekt de ziel die men is naar oplossingen om met de problemen om te kunnen gaan. Men put dan in zichzelf ( in vorige incarnaties) naar antwoorden en oplossingen. Wanneer er een storing in een van die auralagen zit kan het zijn dat er dan een informatiestroom op gang komt uit vorige levens. Bij dagbewustzijn zal men dan stemmen gaan horen. Wij spreken in dat geval over DIS ( dissociatieve Identiteit Stoornis) . Het eigenlijke probleem zit dan in een storing in de aura.

Wat kun jij er nu aan doen? Ik weet niet of je drugs gebruikt. Maar zo ja, dan zou ik daar zeker mee stoppen. Je bent er te gevoelig voor en je aura raakt daardoor ernstig aangetast. De problemen kunnen dan groter worden en zelfs een psychose is mogelijk.

Gebruik je geen drugs, neem dan wat extra mineralen en ook zinktabletten. Deze werken versterkend op je aura.  Daarnaast ( als de klachten blijven aanhouden) adviseer ik een kundig therapeut te raadplegen die kennis heeft van deze functie van de auralagen. Je vindt er vast een bij je in de buurt op www.bvmt.nl

Je mag mij ook gerust bellen voor verdere uitleg. 06- 22462862

Ik hoop dat  het antwoord bij je past!

Vriendelijke groeten, Hans www.chakra-malvatherapie.nl

 

 

 
Reactie vraagsteller:
bedankt voor het beantwoorden van mijn vraag, hier kan ik zeker weten wel wat mee ^^ ik gebruik btw geen drugs of medicijnen, ik eet gezond, want mijn ouders habben daar vanaf het begin dat ik vast voedsel eet al goed op gelet, ik denk dat ik (na 4 weken) opzich wel op de meest centrale vraag of puzzel stuk kan antwoorden, heb ik een gespleten persoonlijkheid ? ja...dat vind ik van wel, ik heb het onderhand nu wel geaccepteerd dat dit het geval is, ik heb het onder controle, er zijn nog veel onverklaarbare dingen waar ik geen antwood op weet je bedenken, ik denk dat het beste is om deze 'verschijnselen' of 'ervaringen' niet verder aan bod te laten komen, ze klinken namelijk ZEER ongeloofwaardig, en ik wil hier namelijk wel serieus mee worden behandelt, en niet als iemand die een of andere geestelijke stoornis heeft die in een dwangbuis moet, gelukkig heeft niemand in de afgelopen 4 weken negatief der over gereageerd, er zijn zelf 2 mensen die ik heel goed ken die er meer over willen weten, lang verhaal, ik wil niet verder tot uw last zijn, nog bedankt !
 
Antwoord Beheerder:

Ik reageer toch nog graag even op je antwoord. Een 'gespleten persoonlijkheid' heb je niet zomaar. Het werd vroeger vertaald als schizofrenie. Maar om tot die diagnise te komen dien je je te vervoegen bij een psychiater. Alleen die zijn gemakchtigd een medische diagnose te stellen. Ook de term gepleten persoonlijkheid is momenteel erg in opspraak omdat men van mening is dat dat niet bestaat. 

Ik wil  dan ook jou behoeden voor een dergeliijke constatering als het idee of gedachte of gevoel 'alleen' maar in je dromen voortkomt. Je kunt dan zeker niet spreken over schizofrenie.  Je schrijft zelf dat je vind dat je een gespleten persoonlijkheid hebt. In dat geval zou ik er zeker wat aan gaan doen. Denk nu niet dat het interessant is om dat te vinden van jezelf. Het is een ziektebeeld en zeker geen plezierige en daar kan mogeliljk wel wat aan gedaan worden, Maar vervoeg je dan eerst naar deskundige op dit gebied: een psychiater. En mogelijk  nadien een terzake kundige in de behandeling daarvan. Ik behandel zelf ook personen met die diagnose, en gelukkig met goede resultaten.

Dus nogmaals als het alleen maar in dromen voor komt, denk dan niet dat je een gespleten persoonheid hebt. Dat is niet zou. Het zijn mogelijk 'slechts' regressieervaringen uit vorige levens die dan parten spelen. Dat kan. Dat is niet zo ernstig. Maar wel belangrijk om verder te onderzoeken of er een boodschap in te ontdekken valt.

En voel je vrij om overige ervaringen te melden. Bezie het als puzzelstukjes die tesamen een geheel kunnen vormen.

Ik wens je veel sterkte en succes.

    

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Geestelijke Stoornissen:
ADD & ADHD
Angst & Paniek
Autisme
Borderline
Delier
Dementie
Depressie
Dissociatie
Dyslexie
Eten
Leer- & Gedragsstoornissen
Schizofrenie
Stress & Burnout
TMS-rTMS Behandeling
Zelfdoding
Ziekte Van AlzheimerGerelateerde vragen aan wat moeten deze 'dromen' voorstellen ?:

veel dromen, oorzaak?
      [Gesteld in Psychiatrie]
2010-02-25 19:51:42
ik droom heel vaak dat ik een nieuwe liefde heb
      [Gesteld in Droomuitleg]
2010-03-01 23:32:20
droom over dood schoonvader, 2e keer
      [Gesteld in Dood]
2010-03-31 13:38:37
Hallo, ik ben Dominique.
      [Gesteld in Ufo's]
2011-06-05 23:13:32
Is deze herhalende nachtmerrie uit een vorig leven
      [Gesteld in Re´ncarnatietherapie]
2011-09-04 18:37:24

Gemiddelde score Geestelijke Stoornissen: 8.4 (23x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+