Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Paranormaal
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Paranormaal en krijg online een antwoord van de specialist in Paranormaal

Zelf een vraag over Paranormaal? Klik hier.
Meer vragen over Paranormaal.
De huidige beheerder van de rubriek Paranormaal:
Naam: Rene de Jong
Bedrijf: Nvt
Reactiesnelheid: 51 uur
Waardering: 8.1 (van max. 10)
Meer informatie over Rene de Jong vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over ParanormaalVragen over Paranormaal via RSS. Klik hier.
RSS over Paranormaal op jouw website?Vragen over Paranormaal op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over ParanormaalVragen over Paranormaal via E-mail. Klik hier.

gek of niet

[Gesteld op: 09-04-2010]

Toelichting:
toen ik klein was had ik vaak verschijningen zelfs uittredingen ik ben bij een gebeurtenis zo bang geworden dat mijn ouders hulp hebben ingeroepen.ik heb me toen van alles afgesloten .sinds de geboorte van mijn jongste in 2004 is het weer begonnen we zijn ook verhuisd en de negativiteit wat in dit huis is werkt bij ons op alles uit alles gaat hier fout en stuk dag na dag,de negatieve stemme in mijn hoofd maken mij hoorndol ,mijn buurvrouw is paranomaal (nog niet zo goed)en die beweert dat er een poort tussen onze huizen zit en dat ik daardoor alles door krijg.bij de geboorte van mijn jongste 2009 was het in de eerste week erg druk van geesten wel positief,maar het negatieve is weer teruggekeerd,het spookt maar allemaal rond in mijn hoofd maar ik kan er niks mee het niet duidelijke wat ze van me willen het lijkt ernu op dat ze me ten gronde willen richten.ik durf me ook niet meer open te stellen juist omdat het zo negatief is en eerlijk gezegd weet ik ook niet hoe
gr radeloos
Antwoord:

Het is goed als u werkt aan bescherming om u heen en om uw huis heen. U heeft recht op een normaal leven en ook recht op bescherming als u daarom vraagt. God bestaat en houd van u. Die poort tussen die huizen lijkt me niet zinvol die dient gesloten te worden.

Voor de bescherming kunt u bidden, visualiseren, het huis zuiveren, liefde creeeren in huis die voor bescherming zorgt, en ik zou gewoon alle mogelijkheden benutten.

Het bidden: vraag aan hierboven in uw woorden op uw manier eventueel samen met uw huisgenoten: Wij houden van elkaar en willen ons leven in liefde met elkaar leiden, bescherm ons tegen negatieve geesten, bescherm ook dit huis daartegen, breng ons in contact met iemand die dit huis kan zuiveren. Het is ons huis en wij willen hier in vrede en liefde met elkeer leven.

Visualisatie: visualiseer een soort schild om uwzelf en uw huis, bijvoorbeeld een vlechtwerk van lichblauw licht wat aan de buitenkant van uw huis zit, wat uw huis beschermd tegen negativiteit. Denk aan de zon en de kosmos, visualiseer dat u energie vandaar naar uw huis laat stromen, vul in gedachten uw huis met licht.

Het huis zuiveren: Loop door uw huis op een dag of moment dat er geen onrust is. Ga naar alle vertrekken en probeer te voelen of er in een vertrek negativiteit is of niet. Als er negativiteit is denk dan in liefde iets in de strekking: Misschien is er hier een geest die iets heeft met dit vertrek, maar ik woon in dit huis en ik wil hier in vrede kunnen leven, jij mag hier ook blijven als jij deel van onze vrede wil zijn. Als jij deel van onze vrede wil zijn zal ik me een keer openstellen, dan kunnen we met elkaar praten. Ik hoop dat je in de toekomst de weg terugvind naar huis, wat er ook gebeurd is, iedereen mag thuiskomen. Er zijn ook mensen die dit vaker hebben gedaan, die kun je ook vvragen, maar als je het zelf doet is dat ten eerste een enorme overwinning en te tweede geeft het je een gevoel van veiligheid.

Liefde Creeren: Met onze gedachte kunnen we creeren. Negatieve gedachten doen iets. Het is belangrijk dat het hele gezin positief denkt. Vanuit liefde. Doe iets leuks met elkaar. Neem in deze periode niet teveel hooi op uw vork en u man en kinderen ook niet. Neem tijd voor elkaar, geen horror films. Probeer aan het einde en het begin van de dag te denken aan liefdevolle dingen en zend deze gedachte uit in het hele huis. Zorg ervoor dat er geen verslaving is in het huis, geen computerverslaving of iets anders. Heb vertrouwen dat u hier uitkomt.

Dit is alvast een start, ik ben benieuwd hoe het verder gaat en wens u veel succes en sterkte toe,

René. 

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Paranormaal:
Astrologie
Bovennatuurlijk
Droomuitleg
Ghosthunting
Handleeskunde
Kaartleggen
Legenden
Magnetiseren
Mythes
Nieuwetijdskinderen
Numerologie
Orakels
Paranormale Zaken
Parapsychologie
Reiki
Sages
Ufo's


Gemiddelde score Paranormaal: 7.0 (1x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258132
  Beheerders:  1028

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+