Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Aandoeningen & Ziekten » Geestelijke Stoornissen » Borderline
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Borderline en krijg online een antwoord van de specialist in Borderline

Zelf een vraag over Borderline? Klik hier.
Meer vragen over Borderline.
De huidige beheerder van de rubriek Borderline:
Naam: L.Koppenol
Bedrijf: Geen
Reactiesnelheid: 3 uur
Waardering: 4.0 (van max. 10)
Meer informatie over L.Koppenol vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over BorderlineVragen over Borderline via RSS. Klik hier.
RSS over Borderline op jouw website?Vragen over Borderline op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over BorderlineVragen over Borderline via E-mail. Klik hier.

hoe kom ik van mijn borderline vriendin af?

[Gesteld op: 05-04-2010]

Toelichting:
Ik zit nu nog met een half been in een relatie met borderline van 4 jaar, wij hebben een dochter samen. Zij kan zeer agressief worden, verbaal en fysiek, ze verwijt me dan opeens van vreemdgaan of iets anders. Ik heb al veel vrienden verloren doordat zij achter mij rug om verhalen verteld dat ik haar mishandel, vreemd ga, haar manipuleer en controleer. Zij zoekt het meest contact met vrijgezelle oudere mannen en gaat dan zo`n verhaal ophangen voor aandacht denk ik. Daar gaat ze and 24/7 mee chatten, hyven en mailen. Zo`n 2 maanden gelden kwam het weer tot uitbarsting waar mijn 2 jarige dochter bij was, ik wou haar uit huis halen zodat zij dit geweld niet hoeft mee te maken. Zij wou mij niet uit het huis laten en het ging nog 1,5 uur zo door tot ik mijn dochter pakte en weg wou, zij viel mij aan ( had dochter op mijn arm!!!) duwde mij dat ik bijna over een kinderstoel vloog, ze probeerde mij het kind uit mijn armen te trekken zodat ik haar van ons af schopte, ze had een blauwe plek op het bovenbeen ervan. We besloten na dit om uit elkaar te gaan of hulp te zoeken. 5 dagen later werd ik door 2 agenten van mijn werk gehaald en ging voor 3 dagen de gevangenis in, met nog een 10 dagen contact verbod erbij.Zij verklaarde dat elke keer zals ze bij me weg wil ik haar sla en bedreig Tijdens deze periode zat zij alweer met een ander vreemde vrijgezelle oudere man te vozen. Toen ik weer thuis was biecht ze alles op. Ik vergaf haar en we zouden het weer proberen met alle hulp die wij geboden kregen, maatschappelijk werk, dimence, therapie enz. Onder tussen vertelde ze mij thuis wat ik wilde horen, dat alles weer goed komt, haar "vrienden"vertelde ze het tegenovergestelde.Ik verzocht haar het contact met die te verbreken als ze aan de realtie wilde werken, maar ze deed het tegenovergestelde, ze wilde meer vrijheid en haar eigen vrienden( waarmee ik natuurlijk geen contact mocht hebben. Ik kwam daarachter het ik besloot dat relatie te beŰindigen. Ze verzette stad en land om er niet uit te hoeven en ik begon weer vertrouwen te krijgen, maar kwam er weer snel achter dat het gewoon op oude voet doorging. Door alle stress ben ik 7 kilo in 3 weken afgevallen en ik was maar 78 kilo, zit aan de zware slaapmiddelen en kalmerings tabletten. We zouden het langzaam aan doen dat ze eruit ging, maar kwam er weer achter dat ze met die man contact hield. Ik heb haar de volgende dag de deur uitgezet, tot mijn spijt moest mijn dochter mee, omdat ik ploegen werk.
Antwoord:

Heeft u gezag over dochter als vader.

Daar eerst voor zorgen dan.

Via advokaat.

Gezien uw verhaal lijkt me het verstandig met overigens goede advokaat op dit gebied kontakt op te nemen ook in belang van kind.

En voor de rest hebt u al veel te veel gepikt maak ik op uit het schrijven,

en over grenzen (laten) gaan (gegaan).

Zoek hiervoor hulp bij goede hulpverlener als omstander ook.

GGZ heeft "beterschap" beloofd. Was u bijvoorbeeld betrokken bij alle gesprekken van partner met BL?

Dat is wat mij betreft in al die zaken broodnodig en zou moeten worden verplicht helemaal al.

Heeft partner geen familie die erop aandringt dat behandeling nodig is?

Gezien het vertelde, zeg ik, speel open kaart over handel en wandel van partner aangezien u nu al meemaakt zo schrijft u dat u alles in uw schoenen krijgt anders en dreigt te krijgen.

Zorg ervoor dat u aangifte doet van gepleegde strafbare aantoonbare feiten gepleegd door de partner met borderline.

Dat zou namelijk bij een ander ook gebeuren dorch vertel er wel bij waar men als instanties mee te maken heeft.

Is u op papier bekend dat diagnose is gesteld en is dat voor u aantoonbaar bij advokaat en rechter ook is ook een vraag die even opkomt?

Zorg dat als u dat zelf nodig vindt u als vader gezag krijgt.

(Zie blad Kind en Adolexcent waarbij nu eindelijk prof zich ook uitspreekt dat opvoeding hoofdopvoeding NIET bij een borderliner moet liggen!

En dat is wat mij betreft logisch ook.

(Zie verder bpdcentral.com en bescherm kinderen tegen gedrag handel en wandel, doe desnoods melding of heeft u dat al gedaan?)

succes.

 
Reactie vraagsteller:
Ja ik heb gerechtelijke macht over mijn dochter en heb een advocaat, omdat ik voor mishandeling wordt aangeklaagd.
Deze laatste man is de 13de sinds 3,5 jaar waar ze haar troost zoekt en hun hoop op een relatie met haar geeft. Zij is 22 jaar, ik 28. Deze heren zijn altijd 30+ zonder relatie.
Ik ben bij alle gesprekken dimence( nieuwe riagg) en maatschappelijk werk betrokken, huisarts ook. Bij dimence is het hoofd doel de relatie te redden en wordt er hoop genezing gegeven, maar ik leest veel dat er helemaal geen genezing mogelijk is
Zij is Brits en is op haar 18de het land uit gevlucht voor allerlei problemen daar,( zelf veroorzaakt?!) Ze is van hand tot hand gereikt, vanaf haar 2de, omdat bij ouders een drank en drugs probleem hebben, ze weten dat er wat is maar willen het niet zien.
Ik ben sinds mijn arrestatie zeer open op mijn werk, familie en vrienden en vindt hier veel steun, het schijnt namelijk veel voor te komen deze situaties.
Borderline is nog niet op papier vastgesteld, maar ze wordt er wel al voor behandeld met medicatie( de psychiater heeft pas op 14 mei tijd voor diagnose en behandeling) Mijn dochter woont officieel bij mij maar slaapt veel waar mijn vriendin nu woont sinds 4 dagen, ik maak mij ernstige zorgen over haar gezondheid, omdat dat tuig daar komt, drugs ( wiet) wordt genomen en er altijd keiharde muziek op staat ( metaal freak!) ik kwam er eergister eten en trof haar ondergepiest en smerig aan. Ze kan daar geen rust vinden, ik bracht haar naar bed en trof een smerige kamer aan met geen gordijnen en een vies kinderbedje. het arme ding is helemaal overstuur en in de war.ik denk erover om de kinderbescherming te bellen. mijn ouders en broer willen haar allebei wel onder hun hoede nemen. ik schijf dit met tranen over mijn wangen, omdat ze haar zometeen weer op komt halen en als ik haar dat weiger slaan alle stoppen weer door en is ze weer getuige van geweld( mentaal dan)
 
Antwoord Beheerder:

Gezien de tiitel van uw vraag, zou ik zeggen, zoals in mijn eerdere beantwoording: Zorg voor belang kind. En u geeft het al aan. U kunt gezien uw schrijven zeker melden zou ik zeggen. Als u dat niet doet kan men u later in ieder geval niets op dat terrein gaan verwijten als instanties. Daarbij vind ik dat u zeker bij die hulpverlening het verhaal en zorgen zult moeten neerleggen als vader ook.

Desnoods letterlijke aangifte gaan doen als u wordt benadeeld in vaslse beschuldigingen. En ja dat is verstandig zeker in deze materie al.

'Zie bpdcentral.com o.a. Eng. helaas in het Engels.

Succes.

Als u overigens gezag heeft heeft u evenveel rechten en dat dient u ook te hebben immers.

Die klachten die over u zijn gedaan begrijp ik uit dat deze valse zijn. Dat wil zeggen ook dat u hiertegen kunt verweren door letterlijke aangifte wegens smaad en erger ook.

Alleen ZORG als u dat zelf wilt dat u dan niet te laat bent. In verband met verjaringstermijn voor doen van aangifte.

Dat gaat per brief aan de Hulpofficier van justitie geadresseerd aan het politiebureau in uw woonplaats.

 

succes nogmaals.

Beantwoord door:
L.Koppenol
profielpagina


Gerelateerde vragen aan hoe kom ik van mijn borderline vriendin af?:

Relatie met iemand met borderline?
      [Gesteld in Borderline]
2007-05-17 12:33:02
hallo hoe kan ik goed om gaan met mijn vriendin
      [Gesteld in Borderline]
2009-12-27 13:34:42
Mijn vriendin zit bij het BAC, samenwonen?
      [Gesteld in schulden & inkomen]
2010-10-12 00:14:04
nieuwe vriendinnen
      [Gesteld in Pubers]
2007-09-04 17:18:10
Mijn vriendin verwerpt het onderwerp borderline.
      [Gesteld in Borderline]
2008-01-23 16:14:47

Gemiddelde score Borderline: 3.7 (637x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+