Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Dood
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Dood en krijg online een antwoord van de specialist in Dood

Zelf een vraag over Dood? Klik hier.
Meer vragen over Dood.
De huidige beheerder van de rubriek Dood:
Naam: Henk W Luijmes
Bedrijf: N.v.t.
Reactiesnelheid: 115 uur
Waardering: 8.8 (van max. 10)
Meer informatie over Henk W Luijmes vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over DoodVragen over Dood via RSS. Klik hier.
RSS over Dood op jouw website?Vragen over Dood op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over DoodVragen over Dood via E-mail. Klik hier.

droom over dood schoonvader, 2e keer

[Gesteld op: 31-03-2010]

Toelichting:
Ik heb pas een droom toegestuurd, ik droomde dat mijn schoonvader overleed. Nu heb ik een nieuwe droom gehad. Mijn man zei tegen mij: mijn vader is overleden, je had toch gelijk met je droom. Ik zei: ooh, wat erg dat ik gelijk had. Ik wilde net vragen hoe het met zijn moeder ging en toen zei mijn man dat het een grapje was.
Nou maakt mijn man wel vaker grapjes maar hij zie vanmorgen toen ik die droom vertelde dat hij over zoiets nooit een grapje zou maken. Logisch lijkt mij. Wat zou deze droom betekenen. Dat grapje vind ik ook zo vreemd. Nou zei je vorige keer dat dromen over overlijden ook een ander afscheid kan betekenen. Nu is het geval dat ik in mei mijn baan ga verliezen. Ik moet van mijn werk en collega's afscheid gaan nemen. Nou ben ik daar vrij nuchter onder, maar zou ik er onbewust toch zo mee bezig zijn dat ik zulke dromen ervan krijg. En waarom droom ik dan steeds over mijn schoonvader, die heeft niks met mijn werk te maken. Ik heb vorige keer antwoord gekregen van Monique Couweleers. Ik hoop dat je me weer kan helpen.

groetjes,
Karin W.
Antwoord:

Hoi Karin,

Het klopt inderdaad dat ik je bij de vorige droom toen vertelde dat deze dromen een hele andere betekenis kunnen hebben. Daar zou het ontslag van je werk heel goed te maken mee kunnen hebben.In nog geen 5% van alle dromen die over overlijden gaan, komen deze dromen daadwerkelijk uit.

Over het algemeen genomen gaan dromen over de dood over het afsluiten van een periode in je leven of het beeindigen van een relatie. Je verteld dat dit de 2e keer is dat je deze droom hebt over je schoonvader.

Ik ga me nu heel even op "glad ijs" begeven ok? Hoe is de relatie tussen jou en je schoonvader? Of hoe is deze VROEGER geweest of in het verleden? Kan het zijn dat er niet uitgesproken onderwerpen zijn die jou nu nog dwarszitten?? Dit zou zelfs ook tussen jou en jouw man zo kunnen zijn....

Wil absoluut niet zeggen dat er iets "niet goed" zit, laat dat aub voorop staan! Maar dit kan wel een rede zijn dat deze dromen steeds bij jou terugkeren. Het 2e wat zou kunnen is dat jij via je dromen wordt voorbereid op een verandering in je leven. Deels is dat je werk , zoals je vertelde. Deze veranderingen hoeven helemaal niet per definitie slecht te zijn, ze kunnen juist heel positief zijn!

Als ik je beide mailtjes lees, heb ik het gevoel dat de dromen niet zo zeer paranormaal zijn, maar eerder een onderwust reageren/verwerken van... ( juist ook omdat je deze droom ook over je zus hebt gehad en deels WEL is uitgekomen) Ik denk dat het heel goed is om daar eens over na te denken, begrijp je wat ik bedoel?

Ik hoop dat je me nog even iets laat horen!

liefs

Monique Couweleers

 

 
Reactie vraagsteller:
Hoi Monique,

Mijn band met mijn schoonvader is niet zo goed. We hebben totaal verschillende interesses en hij is ook niet zo'n prater. Er zijn ook geen onuitgesproken onderwerpen die mij dwarszitten. Met mijn man ook niet. Mijn man en ik zijn echte maatjes en ik kan alles tegen hem vertellen. Het enige waar ik al wel jaren bang voor ben is, dat als mijn schoonvader overlijdt, mijn schoonmoeder ons erg gaat claimen omdat ze niet alleen kan zijn. Dan hebben we volgens mij geen leven meer, want met mijn schoonmoeder is mijn band nog slechter, ze heeft me ook al een aantal keren gekwetst. Maar daar zit ik al jaren mee, dus daar kunnen die dromen niet door komen anders had ik ze jaren eerder al gedroomd. Daarom zou ik wel bang zijn dat hij overlijd, en ook voor mijn man vind ik het heel erg, ik weet niet of hij daar wel mee om kan gaan. Als deze dromen niets te maken hebben met het overlijden van mijn schoonvader, dan zou het een voorbereiding moeten zijn op een andere verandering in mijn leven. Wie bereid me daar dan op voor in mijn dromen, niet ikzelf, want ik weet toch niet wat er gaat veranderen. En hoe kan ik me voorbereiden als ik niet weet wat er gaat veranderen, ik vind het eigenlijk best verwarrend allemaal.

groetjes,

Karin W.
 
Antwoord Beheerder:
karin goede avond ik geloof zelf helemaal niet in dromen  in tegen deel  maar jy wel het is by iedereen anders  kan onderbewust zyn kan psigies zyn kan geestelyk zyn hou je daar lang last van neem den contakt op met een arts psigieater of een geestelyke kom je er niet uit laat het  mym weer weten ik zoek een op losing goede avond karin de heer jw hagen
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Dood:
Bijna Doodervaringen
Euthanasie
Leven Na De Dood
Miskraam
Rouw
Stervensbegeleiding
Uitvaart
Wiegendood
Zelfdoding
Gerelateerde vragen aan droom over dood schoonvader, 2e keer:

Ik droom mijn moeders gedachte, hoe kan dat??
      [Gesteld in Dood]
2008-01-22 11:18:01
kan het echt zijn?
      [Gesteld in Ufo's]
2008-04-28 23:20:07
Trainingsschema?
      [Gesteld in Fitness]
2009-01-08 15:17:05
droom
      [Gesteld in Geestelijke Stoornissen]
2009-09-01 06:06:20
Dromen over de dood,
      [Gesteld in Dood]
2010-12-17 21:28:38

Gemiddelde score Dood: 8.8 (22x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+