Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Personeelsmanagement » Personeelsmanagement-Zeeland
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Personeelsmanagement-Zeeland en krijg online een antwoord van de specialist in Personeelsmanagement-Zeeland

Zelf een vraag over Personeelsmanagement-Zeeland? Klik hier.
Meer vragen over Personeelsmanagement-Zeeland.
De huidige beheerder van de rubriek Personeelsmanagement-Zeeland:
Naam: Herman Albersen
Bedrijf: De rechtspratkijk nederland
Reactiesnelheid: 81 uur
Waardering: 8.5 (van max. 10)
Meer informatie over Herman Albersen vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Personeelsmanagement-ZeelandVragen over Personeelsmanagement-Zeeland via RSS. Klik hier.
RSS over Personeelsmanagement-Zeeland op jouw website?Vragen over Personeelsmanagement-Zeeland op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Personeelsmanagement-ZeelandVragen over Personeelsmanagement-Zeeland via E-mail. Klik hier.

deeltijdwerken

[Gesteld op: 30-03-2010]

Toelichting:
Ik ben werkzaam voor 32 uur bij een overheidsinstelling, waar deeltijd werken veel voorkomt. Nu heb ik gesolliciteerd op een functie voor 36/38 uur. Er waren meerdere sollicitanten, waarvan velen met veel minder relavante ervaring dan dat ik heb. Tevens betreft het een functie welke 1 schaal hoger ligt, maar op overige sollicitanten is dit ook van toepassing. Ik heb in 2007 en 2006 reeds eerder op dezelfde functie gesoll en werd toen geschikt bevonden echter een andere kandidaat genoot de voorkeur. Toendertijd was nooit sprake van een verplicht 36/38 urige verband. Tevens werd toen een bepaalde ervaring, welke ik wel heb en andere soll. niet, vereist, wat bij de huidige vacature niet het geval is.
Alvorens te solliciteren heb ik contact gehad met betreffende chef, welke mij aangaf dat 32 uur niet bespreekbaar is. Ik heb dus de overweging gemaakt en ben bereidt indien gewenst meer te werken. In het gesprek met betreffende chef heb ik dit echter niet concreet benoemd en ook niet in mijn soll.brief.
Nu heb ik een brief ontvangen van P&O waarin staat dat ik niet uitgenodigd wordt voor een gesprek omdat ik een dienstverband van 32 uur heb, en ondanks dat ik bereid ben meer te werken (wat ik dus niet heb gezegd maar ingevuld wordt door die betreffende chef kennelijk), wordt ik niet uitgenodigd voor een gesprek. In de brief wordt dit gemotiveerd met het feit dat uitbreiding van uren in de huidige financiele situatie van het bedrijf niet mogelijk is ik. tevens wil ik opmerken dat veel medewerkers op betreffende afdeling 4 dagen van 9 uur werken en ik 4 dagen van 8 uur werk op het moment. De overige soll. zijn allen uitgenodigd voor een gesprek.

In het kader van diversiteit, als vader met zorgtaken, voel ik mij in deze gediscriminieerd en/of rechtsongeiljk behandeld.
Mijn concrete vraag is dan ook of hier op enigerlij sprake is van het schenden van enige wet of regelgeving.
Antwoord:

Geachte mevrouw/mijnheer,

Ik heb nog aanvullende informatie nodig om uw vraag te kunnen beantwoorden. Met name ben ik geïnteresseerd in uw status: bent u aangesteld als ambtenaar of niet? Als u aangesteld bent als ambtenaar kunt u bezwaar maken tegen de afwijzing.

Benadrukt moet worden dat het bovenstaande een eerste inschatting is gebaseerd op de beperkte informatie die u ons heeft verstrekt. Wij moeten over meer gegevens beschikken om uw vraag definitief te kunnen beantwoorden. Verwezen zij in dit verband ook uitdrukkelijk naar de onderstaande disclaimer. 

Met vriendelijke groet,   

Peter Pijpelink
Advocaat/ Legal Counsel

Nobus Advocaten
T + 31 115 617 733
F + 31 115 614 968
pijpelink@nobusadvocaten.nl 
W www.nobusadvocaten.nl

DISCLAIMER: IN DIT E-MAILBERICHT IS ENKEL UW VRAAG IN ALGEMENE ZIN BEANTWOORD. DIT BERICHT IS GEEN JURIDISCH ADVIES. U MAG NIET VERTROUWEN OP DE JUISTHEID VAN DIT BERICHT. NOBUS ADVOCATEN IS NIET AANSPRAKELIJK ALS U SCHADE LIJDT DOORDAT U OP DE JUISTHEID VAN DIT BERICHT VERTROUWT.  
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan deeltijdwerken:

Is een mondelinge afspraak bindend?
      [Gesteld in Arbeidsrecht-Zuid Holland]
2007-10-24 17:29:18
Eerder stoppen met werken
      [Gesteld in Personeelsmanagement]
2006-09-07 20:20:27
Adverteren in Yahoo!?
      [Gesteld in Search Engine Advertising]
2007-03-12 23:23:03
Ondermaats presterende werknemer
      [Gesteld in Personeelsmanagement]
2006-09-07 20:33:31
Online verzekering afsluiten
      [Gesteld in Verzekeringen]
2006-09-01 13:23:46

Gemiddelde score Personeelsmanagement-Zeeland: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+