Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Zakelijke Dienstverlening » Conflictbemiddeling
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Conflictbemiddeling en krijg online een antwoord van de specialist in Conflictbemiddeling

Zelf een vraag over Conflictbemiddeling? Klik hier.
Meer vragen over Conflictbemiddeling.
De huidige beheerder van de rubriek Conflictbemiddeling:
Naam: Diederik Diercks
Bedrijf: Result adr
Reactiesnelheid: 373 uur
Waardering: 8.0 (van max. 10)
Meer informatie over Diederik Diercks vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over ConflictbemiddelingVragen over Conflictbemiddeling via RSS. Klik hier.
RSS over Conflictbemiddeling op jouw website?Vragen over Conflictbemiddeling op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over ConflictbemiddelingVragen over Conflictbemiddeling via E-mail. Klik hier.

wegens een conflict op de werkvloer

[Gesteld op: 28-03-2010]

Toelichting:
Na ziekmelding wegens conflict op de werkvloer ben ik bij n bedrijfsarts geweest .De beoordeling en advies vd bedr.arts -->.12. Beleid casemanager
Betrokkene ervaart reŰle en ernstige gezondheidsklachten. De oorzaak is niet ziekte of gebrek, maar een ervaren arbeidsconflict.
Er zijn op dit moment geen medische beperkingen meer die werkhervatting in de weg staan, betrokkene kan dan ook per ommegaande hersteld gemeld worden.
Betrokkene kan nu nog niet gaan werken, want alvorens tot daadwerkelijke werkhervatting over wordt gegaan, is het van belang dat er een oplossing gevonden wordt voor de bestaande problemen, en dat de werkplek weer door de werknemer als ôveiligö beschouwd wordt. Indien dit niet gebeurt, is er een kans dat deze situatie op termijn alsnog zal leiden tot verzuim op medische gronden.
Ik raad betrokkene en zijn WG aan om conform de STECR-procedure z.s.m., uiterlijk over 2 weken met elkaar in gesprek te gaan over de bestaande problemen (inzake functie, wijze van communicatie, etc.) en zo voorwaarden te scheppen om tot een succesvolle en duurzame werkhervatting te komen . Beide partijen kunnen daarbij eventueel een gespreksleider betrekken waar beide vertrouwen in hebben. <-- Mijn baas houd mijn mnd salaris in omdat volgens hem het een onterechte ziekmelding is volgens de bedrijfsarts en ik weer aan het werk zou moeten.En volgens hem zijn er geen conflicten maar lokt ik er een uit .als ik bel voor n gesprek is hij afwezig en is nu door zijn rug gegaan heb mijn tel.nr gegeven aan de zaak maar geen reactie en hij ontloopt mij .Hij wil de confrontatie voor n gesprek volgens mij niet aan.Heb mij van alle goede kanten laten zien dat ik t conflict opgelost wil zien maar krijg geen medewerking van de andere kant.WAT NU??? AFKOELINGSPERIODE VAN 2 WEKEN IS BIJNA OM .
WAT KAN IK DOEN OM MIJN SALARIS TE KRIJGEN HEB OOK REKENINGEN DIE IK MOET BETALEN.
MET VRIENDELIJK GROET
HENK
Antwoord:

Beste Henk,

Wat een ongelukkige situatie. Ik weet niet hoe groot het bedrijf is waar jij werkzaam bent en of er andere leidinggevenden of mensen van de personeelsafdeling bereikbaar zijn voor overleg. Het lijkt mij verstandig je verzoek om een bemiddelingsgesprek schriftelijk aan de directeur te sturen. Ik kan niet inschatten of het een optie is om alvast aan het werk te gaan. Op het moment dat jij weer aan de slag gaat kan de werkgever eenvoudigweg niet om jou heen en zal met je in gesprek moeten.

Succes en sterkte met de vervolgstappen.

 
Reactie vraagsteller:
geachte hr merks,

Hartelijk bedankt voor uw reactie maar,
De correspondentie die ik heb gevoerd was met de directie hij is degene die mij ontloopt
en zegt dat er geen conflict is.En het conflict is met de schoonzoon en dochter van de baas.En in praktijk leg je het gewoon af als het fam. betreft.dat blijkt wel weer.En om aan het werk tegaan zal leiden dat ik akkoord gaat dat er geen confict is op de werkvloer.En dat de inhouden van mijn salaris gegrond is , wettelijk heeft hij het recht niet om dat te doen.Maar wat mijn salaris betreft dat laat ik via n kort geding / civiele procedure gaan.
Hij geef mij geen andere keus.Heb nog voor de laatste keer n brief gestiuurd voor een uitnodiging voor n gesprek met mijn tel.nr. weet verder niet wat ik hier mee moet.
mvg henk
 
Antwoord Beheerder:
 
Beantwoord door:
Diederik Diercks
profielpagina


Gerelateerde vragen aan wegens een conflict op de werkvloer:

arbeidsrelatie is ontwricht?
      [Gesteld in Conflictbemiddeling]
2008-03-13 16:19:07
Vietnamoorlog
      [Gesteld in Geschiedenis]
2010-04-27 10:47:07
De blokkade van Berlijn?
      [Gesteld in Geschiedenis]
2010-05-25 14:06:01
korea-oolog (
      [Gesteld in Geschiedenis]
2010-05-31 09:08:47
Pearl Harbor -> ondergang van Hitler
      [Gesteld in 2e Wereld Oorlog]
2011-11-27 12:03:12

Gemiddelde score Conflictbemiddeling: 8.0 (19x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+