Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Bach Bloesem Remedies » Bachbloesem Dieren
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bachbloesem Dieren en krijg online een antwoord van de specialist in Bachbloesem Dieren

Zelf een vraag over Bachbloesem Dieren? Klik hier.
Meer vragen over Bachbloesem Dieren.

Beheerder worden?

De rubriek Bachbloesem Dieren heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Bachbloesem Dieren Klik hier.

RSS over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via RSS. Klik hier.
RSS over Bachbloesem Dieren op jouw website?Vragen over Bachbloesem Dieren op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via E-mail. Klik hier.

Dosering voor een kat van 4kg?

[Gesteld op: 01-10-2007]

Toelichting:
Beste
Er werd mij aangeraden om aan mijn kat van 4kg de remedie Walnut toe te geven. Wij hebben een mengflesje gemaakt met 2 druppels op 30 ml water, zoals er op de verpakking staat. Het is echter onbegonnen werk om dit in zijn bekje te geven, en als we het op zijn poten doet loopt hij snel weg... Hij krijgt dit ondertussen een week of 4. In het water doen gaat niet, want ik heb nog andere katten, en dan wilt er niemand nog drinken... Wat we dan eerst geprobeerd hebben is elke morgen een 4e vlootje sheba + 1el water en 2 druppels pure walnut. Wij dachten dat dit geen kwaad kon, en ik had het eerst nog aan wat andere mensen en de DA gevraagd... Maar is dit ook zo? Ik had gevraagd of het spul zo niet te geconcentreerd was en ze zeiden van niet... Maar ik wil het zeker weten. Sinds vorige week krijgt hij nog hetzelfde bakje 's morgens, maar met 1 drupel pure walnut, en ik probeer de andere druppel tijdens de dag in wat melk te geven.

Graag uw advies8
Antwoord:
Hallo,
Ik zal proberen e.e.a. voor u duidelijk te maken. Allereerst: op grond waarvan krijgt uw kat nu Walnut? Is er sprake van wijziging in de leefomstandigheden zoals verhuizing, overlijden of dergelijke?

Bachbloesems zijn overal verkrijgbaar, en dat is goed, maar het bijbehorende advies zit er niet in het doosje bij, alleen de algemene gebruiksaanwijzing. (Mijn Bachremedies zitten daarom niet in een doosje, maar het advies geef ik er weer wél bij...).
Het komt erop neer dat u, in het algemeen, de druppels op de volgende wijze toedient:
2 druppels van elke remedie (voorraadflesje zoals die verkocht worden) oplossen in een pipetflesje met 30 ml. bronwater mét een klein lepeltje cognac of plantaardige glycerine ter conservering.
Daarvan geeft u 4 – 6 maal daags 4 druppeltjes aan uw kat. Dit kunt u doen op wat brokjes, in kattenmelk, in vlees, op welke manier dan ook. Ik heb nog geen enkele kat (of hond) meegemaakt die de druppels zo in de bek wil nemen; oplikken van de poot is verspilling en ook het geven van pure druppels is verspilling, enkele uitzonderingen daargelaten. Pure druppels zijn véél te sterk voor een dier of een kind, en ze zullen dan ook alles doen om ze niet naar binnen te krijgen..... Bovendien is uw flesje dan zó weer leeg, hetgeen vooral de kassa van de verkoper spekt.
Heeft u nu een heel slimme kat, en die zijn er, en wil hij de druppels ook in verdunning NIET nemen...dan is er nog één oplossing: verhit de druppels in een klein beetje water waarin u een beetje vis gekookt heeft, héél kort zodat de alcohol verdampt, en geef ze dan zó te drinken, of meng dit kleine beetje viswater weer met het voer.

Wat u gedaan heeft is niet schadelijk, maar de kat zal er allicht een neurose aan overhouden voor bruine pipetflesjes......maak e.e.a maar klaar zonder dat hij dat te zien krijgt.
Het gaat bij Bachbloesems overigens niet zozeer om de hoeveelheid druppels, maar meer om hoe vaak je de druppels krijgt (herhaling is hier de kracht van de reclame !). Vooral niet te snel stoppen met de druppels. Het zou fijn zijn als u me nog eens vertelde waar de kat ze voor krijgt en of u met dit advies wél uit de voeten kunt.
Vriendelijke groet,

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Dosering voor een kat van 4kg?:

hond gromt
      [Gesteld in Huisdieren]
2007-10-27 11:59:08
Te snel
      [Gesteld in Bachbloesem Dieren]
2008-02-29 16:25:18
Helpt Eurbiarom van Pranarom tegen blaasontsteking
      [Gesteld in Aromatherapie]
2008-12-16 13:20:00
Omgaan met nervositeit van mijn hond.
      [Gesteld in Bachbloesem Dieren]
2009-07-16 22:24:51
Kan je 2 soorten antibiotica combineren?
      [Gesteld in Gezondheidsproducten]
2010-10-27 19:40:42

Gemiddelde score Bachbloesem Dieren: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258156
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+