Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Recreatie » Auto's
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Auto's en krijg online een antwoord van de specialist in Auto's

Zelf een vraag over Auto's? Klik hier.
Meer vragen over Auto's.

Beheerder worden?

De rubriek Auto's heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Auto's Klik hier.

RSS over AutoVragen over Auto's via RSS. Klik hier.
RSS over AutoVragen over Auto's op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over AutoVragen over Auto's via E-mail. Klik hier.

Rearatie auto Renault grand espace 2.2. diesel

[Gesteld op: 18-03-2010]

Toelichting:
Geachte heer,mevrouw
Wij rijden sinds juli 2009 een Renault grand espace 2.2 diesel. We hebben de auto gekocht van een collega van mijn vrouw die ook werkzaam is bij dezelfde firma.De auto zit heerlijk en heeft ook goed gereden tot medio oktober 2009. Ik reed vanaf schiphol toen mijn zoon en ik een ratelend geluid hoorde alsof er iets brak met gevolg dat de auto niet meer kon rijden, ben naar de garage gegaan en er werd geconstateerd dat de verstuiver kapot was.De garage trachtte de auto te repareren en heeft de motor uit elkaar gehaald voor reparatie daar zijn vele opeenstapelingen van fouten gemaakt daar de monteur de onderdelen niet goed in elkaar heeft gemonteerd en hierdoor de dieselmotor defect is geraakt, er is getracht de diesel motor te reviseren en de verstuivers te repareren maar al met al wil de de storing er niet uit intussen ben ik mijn auto al bijna vijf maanden kwijt, ze hebben praktisch alles gedaan maar krijgen de storing er niet uit dus nu moet ik maar afwachten wanneer ik ooit mijn eigen auto weer terug krijg, voor de garage Jágers te Culemborg is mijn auto op het moment een studie object dus je begrijpt dat ik zwaar teleurgesteld ben in deze service. De firma Jägers stelt geen prioriteit aan de auto daar mijn vrouw werkzaam is bij deze firma en stelt verdere reparaties uit tot er weer minder drukte is bij de zaak. Mijn vrouw vraagt geregeld hoe staat de status ervoor en dan zegt haar baas ik bemoei me er niet mee ga maar naar je collega die maakt hem terwijl hij tegen die werknemer zegt eruit met die auto terwijl hij er mee bezig is,andere klanten gaan voor terwijl ik ook een klant bent het is een chaos daar .Ik heb de auto als klant aangeboden daar het nog in de garantie viel bij die collega en nu word het geval heen en weer geslingerd en daar zijn wij de dupe van. De baas heeft de auto aangenomen om te maken maar verzuimd dit gedeeltelijk door er geen haast bij te zetten. Kunt u mij contacten voor advies voordat ik een klacht indient en misschien kunt u mij handvaten geven hoe ik met de firma Jägers kan communiceren voor een spoedig herstel van de auto want daar schort het ook wel aan communicatie naar elkander ,hij heeft nooit geen tijd en is altijd druk. Gaarne hoop ik dit eerst zelf met advies van u dit op te kunnen lossen en als dit niet lukt kunt u misschien dan bemiddelen voor ons . In afwachting op u antwoord.
Antwoord:
Een heel verhaal!

Geen tijd mag geen excuus zijn. Vraag een gesprek aan en begin opnieuw. Zij zullen een wachttijd hebben vqn 2 weken. Het probleem van uw auto is dat het zoekwerk is en de auto elke keer overblijft maar ook aangenomen klantenwerk staat te wachten. Wat de garage nu moet doen is de auto opnieuw inplannen, als de tijd het toelaat voor 3 hele dagen en dan 1 goede monteur erop zetten zonder deze eraf te halen. Ik weet uit eigen ervaring dat dit een enorme rotklus kan zijn omdat het een erg ingewikkelde auto is. Mocht dit niet werken , het gesprek met de "baas" , dan kunt u Reanult bellen de klantenservice en zij zullen dan ook contact opnemen met de dealer.

mvg 
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Auto's:
Accessoires & Onderdelen
APK Keuring
Autoairco
Autoreparatie
Autorijbewijs
Campers & Caravans
Chiptuning
Elektrische Auto
Liefhebbers
Miniaturen
Modelbouw


Gerelateerde vragen aan Rearatie auto Renault grand espace 2.2. diesel:

hoe krijg ik dunne benen en een patte buik ?
      [Gesteld in Kickboksen]
2009-06-25 17:35:32
Hoe vindt mijn vriend zijn broers en zussen?
      [Gesteld in Adoptie]
2011-01-07 23:57:33
hoe nu verder
      [Gesteld in Huwelijk]
2011-01-30 21:58:11
mag ik de 2ehandsdealer aansprakelijk stellen?
      [Gesteld in Juridisch]
2013-10-08 10:58:40
Ik heb een auto bij een dealer gekocht
      [Gesteld in Rechtshulp-Utrecht]
2014-10-27 15:48:44

Gemiddelde score Auto's: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258135
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+