Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Advocaten » Advocaten-Gelderland
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Advocaten-Gelderland en krijg online een antwoord van de specialist in Advocaten-Gelderland

Zelf een vraag over Advocaten-Gelderland? Klik hier.
Meer vragen over Advocaten-Gelderland.
De huidige beheerder van de rubriek Advocaten-Gelderland:
Naam: UwJurist.nl mr. Monique Doomernik
Bedrijf: Uwjurist.nl
Reactiesnelheid: 5 uur
Waardering: 8.1 (van max. 10)
Meer informatie over UwJurist.nl mr. Monique Doomernik vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Advocaten-GelderlandVragen over Advocaten-Gelderland via RSS. Klik hier.
RSS over Advocaten-Gelderland op jouw website?Vragen over Advocaten-Gelderland op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Advocaten-GelderlandVragen over Advocaten-Gelderland via E-mail. Klik hier.

Voorkomen publicatie/achterstallig salaris

[Gesteld op: 16-03-2010]

Toelichting:
Via ECEAT (Europese Commissie gefinancieerd en gevestigd in Amsterdam), heb ik eind afgelopen jaar een informele opdracht aangenomen via email als externe adviseur. Alle afspraken staan in verschillende emails en zijn van mijn kant compleet nagekomen. Nu weigert ECEAT het laatste gedeelte van mijn salaris te betalen en claimt dta het document niet voldoet aan hun eisen, terwijl alle eisen zijn ingewilligd door mij. De directeur claimt dit, terwijl andere werknemers mij in gelijk stellen en het geen manier van zaken doen vinden van de direkteur. Het document waar ik aan gewerkt heb heeft volgens afspraak gedeelte auteursrecht (tussen ECEAT en mijzelf). Ik heb een email gestuurd en laten weten dat ik niet toestem met publicatie als mijn slaaris niet betaald word. Ik heb al verscheidene weken geen antwoord gehad op emails en telefoons. Wat kan ik doen om mijn geld op te eisen. Ik heb alles tot in detail uitgezocht en ben 100% van mening dat ik in mijn gelijk sta.

Ik heb ECEAT constant op de hoogte gehouden van mijn werkzaamheden en iedere week materiaal doorgestuurd voor review, waar ik nooit feedback op heb gehad. Dit was voor mij teken dat het werk afgeleverd voldeed aan de eisen zoals opgesteld via mail (eiden die ECEAT overigens aan mij heeft overgelaten). Wij hebben geen afspraken gemaakt dat het resterende salaris niet betaald zou worden in geval van het niet voldoen aan de eisen. Maar gezien de eisen door mijzelf zijn opgesteld op hun verzoek, waar zij mee accoord gingen, heb ik nara mijn mening mij aan alle eisen gehouden, en aan de deadline gehouden.

Hoe kan ik de publicatie van het document voorkomen geizen het niet mijn autorisatie heeft om gepubliceerd te worden en hoe kan ik mijn geld claimen? Dank voor uw hulp.
Antwoord:
Geachte heer, mevrouw, 
Heeft u opdrachtgever al formeel in gebreke gesteld en tevens formeel verboden te publiceren? Om wat voor bedragen gaat het? U praat over salaris, maar u heeft toch gewerkt als zelfstandige? Kortom, uw vraag roept vele vragen op. U kunt ons voor vragen/hulp vrijblijvend bellen: van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17 uur. Zie www.uwjurist.nl, ook voor voor tarieven en klanttevredenheid.
We helpen u graag.
Met vriendelijke groet,
UwJurist.nl
mr. Monique Doomernik
 
Reactie vraagsteller:
Geachte Mevr. Doomernik,

Bedankt voor uw reactie. Ik heb nog niet formeel verboden het te publiceren, alleen via email 2 maal duidleijk gemaakt dat de afspraken tussen ons beiden niet zijn nageleeft en daarom ik gene toestemming kan geven voor publicatie/distributie. Het bedrag dat zij mij nog schuldig zijn is maar E500. Plus dat er nog geen duidelijkheid is of zij de handleiding verkopen of gratis uitgeven. In geval van verkoop zou ik mee moeten dingen aan winstmarges. Ook al is het bedrag niet hoog, ik ben meerdere malen afgelopen jaar door verschillende mensen bedrogen en wil dit niet voorbij laten gaan. Het slaaris moet gelezen worden als vergoeding voor mijn werkzaamheden als toenmalige extrene adviseur voor hun.

Ik ben woonachtig momenteel in Saigon en kan dus helaas niet even 1,2,3 bellen. Wellicht dat email communicatie beter gaat.

Hartelijk dank voor uw reactie.

Daniel de Gruiter
 
Antwoord Beheerder:

Geachte heer,
Op dit moment mailen wij niet, maar beantwoorden wij slecht de vragen die u op deze site stelt. Overigens zult u wederpartij wel formeel moeten (laten) aanschrijven. Als u ons wil mailen, kan dat via vraaghet@uwjurist.nl.
Met vriendelijke groet,
UwJurist.nl
mr. Monique Doomernik

Beantwoord door:
UwJurist.nl mr. Monique Doomernik
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Voorkomen publicatie/achterstallig salaris:

Mag werkgever na langdurig ziekte salaris inhouden
      [Gesteld in Arbeidsrecht-Noord Brabant]
2009-06-02 11:35:14
Door fouten meerder maanden geen salaris ontvangen
      [Gesteld in Salarisadministratie]
2009-09-07 15:15:47
Geen salaris, geen salarisstroken
      [Gesteld in Salarisadministratie]
2010-02-04 14:03:28
Functiebeschrijvingen en functie- indelingen
      [Gesteld in Personeel & Organisatie-Noord Brabant]
2011-04-18 19:24:40
salaris onder minimum bijgestelde salarisschaal
      [Gesteld in Arbeidsrecht-Noord Brabant]
2008-02-13 09:01:26

Gemiddelde score Advocaten-Gelderland: 8.1 (419x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+