Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Recreatie » Eten & Drinken » Vis
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vis en krijg online een antwoord van de specialist in Vis

Zelf een vraag over Vis? Klik hier.
Meer vragen over Vis.
De huidige beheerder van de rubriek Vis:
Naam: Wint
Bedrijf: Verse vismarkt wieringen
Reactiesnelheid: 43 uur
Waardering: 8.9 (van max. 10)
Meer informatie over Wint vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over VisVragen over Vis via RSS. Klik hier.
RSS over Vis op jouw website?Vragen over Vis op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over VisVragen over Vis via E-mail. Klik hier.

Hoe komt het dat schol bij het bakken glazig word.

[Gesteld op: 27-09-2007]

Toelichting:
Ik heb last bij platvis dat het visvlees glazig word en
niet mooi stevig wit.
Antwoord:
dit kan diverse oorzaken hebben.....n.nl. de kwaliteit van de vis......de meeste platvissoorten hebben swinters een andere cosistente dan 's zomers...........in de winter vormen ze kuit en dan wordt het eten voor de beestjes moeilijk tot onmogelijk omdat de hele buikholte zich vult me eitjes. Ze verliezen dan vet omdat ze hierop teren en wat overblijft is zuiver spierweefsel...... ook kan het zijn dat u diepvries vis bakt..hiervan is de samenstelling oojk anders dan van verse vis.........nl de cellen bevriezen en na ontdooien knappen ze uit elkaar en lymphvocht en dergelijke verspreiden zich door het visvlees....ook kan het zijn dat de temperatuur waarop u bakt niet hoog genoeg is n.l. 180 graden celcius...houdt er wel rekening mee dat wanneer uw vet of olie (*ik prefereer olie ) op temperatuuris en u gooit er meteen 3 of 4 vissen in dat dan de temperatuur drastisch zakt....of uw baktijd is tekort.... zoals u ziet mogelijkheden te over
wanneer er nog meer vragen zijn beantwoord ik die graag
vr gr
rob
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Vis:
Vis FilerenVisbereidingVisverwerking


Gerelateerde vragen aan Hoe komt het dat schol bij het bakken glazig word.:

Poes van 14 plast en poept nooit in de bak.
      [Gesteld in Katten]
2007-05-08 16:40:50
alle scholieren een winkelverbod opleggen
      [Gesteld in Midden- & Kleinbedrijf]
2009-01-27 22:10:02
Hoe samenscholingsverbod kenbaar maken?
      [Gesteld in Advocaten-Noord Brabant]
2010-02-23 13:43:59
geen overgang van groep 2 naar groep 3, terecht ?
      [Gesteld in Basisonderwijs]
2012-05-24 23:48:47
Scholingscontract inclusief cursusuren, reŰel?
      [Gesteld in Arbeidsvoorwaarden]
2014-03-15 14:41:23

Gemiddelde score Vis: 4.0 (1x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 



Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+