Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

voirge levens/verhaal

[Gesteld op: 07-03-2010]

Toelichting:
Ik zou graag meer willen weten over mijn voirge levens ik ben een vrouw van 22 jaar geboren in Voorburg op 15 april 1987 om 7:03 p.m.
Ik voel namelijk dat ik in me voirge levens nare dingen heb meegemaakt en ik zou graag willen weten of dat daadwerkelijk zo is. Ik ben nooit volmaakt gelukkig geweest ik voel veel verdriet en angst af en toe maar niet voor iets in dit leven ook heb ik al vanaf kinds af aan ELKe nacht nachtmerries of dromen. Ik zie daar dan ook vaak dezelfde gezichten maar ik heb ze nog nooit eerde gezien. Ik weet ook niet wat mijn roeping is in dit leven ik voel me af en toe echt verdwaald en ik heb heel erg het gevoel dat ik niet in deze wereld thuis hoor.Ik heb me altij een loner gevoeld in me doen en laten .Ik ben vroeger heel erg gepest ik ben daardoor zo onzeker geworden..Ook al zegt echt iedereen dat ik juist ontzettend knap ben voel ik me zo onzeker ( ook capiciteiten) .Ik heb zulke lieve ouders en die hebben mij ook altijd gesteund. Maar ze begrepen mij nooit echt zeg maar..Vriendschappen kwamen en gingen..maar niet iemand die op dezelde golflengte ligt. Ik las het verhaal van een jonge meid die ook wilde weten over haar voirge leven...gezet op 2-12-2009
Ik zou graag met haar in contact willen komen omat ik veel dingen in het verhaal las wat ik ook heb meegemaakt en/ of gevoeld mijn e-mail adres mag worden vrijgegeven in dat geval.

Alvast bedankt Ik las het verhaal van een jonge meid die ook wilde weten over haar voirge leven...gezet op 2-12-2009
Ik zou graag met haar in contact willen komen omat ik veel dingen in het verhaal las en dat heb ik ook...zodoende mijn e-mail adres mag worden vrijgegeven dan ..
Antwoord:

Beste.....

Ik zal even antwoorden, zoals de volgorde is in je verhaal:

- Ik kan niets met geboortedata, ik ben geen astroloog, ik moet t hebben van t lezen van tekst om er iets uit te halen aan informatie

- Iedereen heeft nare dingen meegemaakt in vorige levens, maar ook leuke, meestal is dat redelijk goed in balans. Als je daar dieper op in wilt gaan, adviseer ik je naar een reincarnatietherapeut te gaan (voor adressen zie www.reincarnatietherapie.nl) Dat kan via verschillende technieken, met trance, zonder, met tekenen, met hypnose etc. Net wat je fijn vindt, informeer bij de therapeuten naar hun werkwijze en hun tarieven. Is voor iedere therapeut verschillend.

- Volmaakt gelukkig worden, is een leuk streven, maar ik betwijfel of dat haalbaar is :) Ik ken tenminste niemand die volmaakt gelukkig is, lijkt me trouwens erg saai, daar leer je ook niets meer van.

- Je nachtmerries bevatten altijd informatie; lees zelf eens een boek over droomduiding of stap naar een reincarnatietherapeut die met dromen werkt.

- Een therapeut kan samen met jou inzoomen op de gezichten en achterhalen waar ze bijhoren of wat ze je voor boodschap proberen te vertellen.

- Ook aan je onzekerheid kan een therapeut werken.

- Ik kan hier niet meer controleren wie op 2-12-2009 iets op het forum vroeg, ik hou dat niet bij, zie ook geen emailadressen, alleen IPnrs. dus kan je daarin helaas niet helpen. Sorry.

- Ik begrijp dat je iets meer wilt weten over je vorige levens, maar ik 'zie' daarvan weinig. Dit komt omdat er teveel zaken spelen nu (nachtmerrries, onzekerheid), die liggen bovenop de oude informatie en daar zul je eerst mee aan de slag moeten voordat je meteen in vorige levens duikt. Er is genoeg werk aan de winkel in het heden. Bij een reinc.therapeut kun je beginnen met waar je allemaal last van hebt en waarmee je zit, en dan kom je vanzelf op op de vorige levens terecht, maar bij jou zijn ze nu meer bijzaak dan hoofdzaak.

Dus: op naar een reinc.therapeut of regressietherapeut die je eerst stevig in het hier en nu neerzet.  Je hebt kwaliteiten genoeg en bent leuk genoeg om niet als loner door het leven te gaan. Maar als je daar meteen al vorige levens bijhaalt wordt het een grote troep waar je niet meer meteen uitkomt in je uppie, dus wel samen doen met een betrouwbare therapeut, aangesloten bij NVRT. Succes! MN

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan voirge levens/verhaal:

geachte heer/mevrouw,
      [Gesteld in Rechtshulp-Noord Holland]
2008-03-11 14:38:59
Links kolf ik maar 80 cc t.o.v. rechts 125 cc.
      [Gesteld in Borstvoeding]
2008-07-20 19:59:53
alimentatie hoogte
      [Gesteld in Alimentatie mediation]
2009-02-12 12:25:42
Contact fitnesscentrum
      [Gesteld in Contractenrecht]
2009-11-21 20:53:53
Ontsteking en op vakantie gaan
      [Gesteld in Tandheelkunde]
2012-04-16 20:11:10

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+