Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Seksualiteit » Prostitutie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Prostitutie en krijg online een antwoord van de specialist in Prostitutie

Zelf een vraag over Prostitutie? Klik hier.
Meer vragen over Prostitutie.
De huidige beheerder van de rubriek Prostitutie:
Naam: Karel Danko
Bedrijf: Adult entertainment company
Reactiesnelheid: 24 uur
Waardering: 7.8 (van max. 10)
Meer informatie over Karel Danko vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over ProstitutieVragen over Prostitutie via RSS. Klik hier.
RSS over Prostitutie op jouw website?Vragen over Prostitutie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over ProstitutieVragen over Prostitutie via E-mail. Klik hier.

thuis prive mannen ontvangen zonder vergunning

[Gesteld op: 04-03-2010]

Toelichting:
Hallo,Als je thuis in je eigen huis mannen ontvangt zonder dat je een vergunning aanvraagt omdat je alleen zelf werkt zonder andere vrouwen is dat toegestaan.Als je je wel inschrijft in kvk en vanuit je eigen huis werkt heb je dan toch een vergunning nodig.. PS die vergunningen duren extreem lang vind ik zelf namelijk.
Antwoord:

Beste,...

Je bent de volgende met dezelfde vraag..Lees alstublieft alle vragen door die ik hier op de website gratis adviseurs heb benatwoord over dit onderwerp. .ik kan in reactie op uw vraag dan ook hierover kort zijn in mijn antwoord.

Als je thuis mannen ontvangt zonder vergunning pleeg je een strafbaar feit.  Ook al doe je dit alleen zonder hulp van andere. Dus jou vraag is dus hiermee beantwoord, nee je mag zonder vergunning geen mannen prive thuis ontvangen.

Hiervoor heb je een vergunning voor een seksinrichting nodig. Dit duurt lang omdat hiervoor het bestemmingsplan moet worden omgezet en hierin werkt de gemeente niet mee. Duurt ongeveer minimaal 1 jaar om het traject af te ronden. Als de gemeente wil tegen werken doet zij er rustig 3 jaar over.... Dus ook jou laatste vraag dat je het extreem lang vind duren is hiermee beantwoord.

Ook het feit dat de meeste onder ons geen verstand hebben van de materie die hierbij komt kijken..zorgt dat het heel lang duurt en dan krijgen de meeste nog een afwijzing omdat het niet klopt..komt er verweer tegen de gemeente via een rechtzitting en een advocaat en duurt het nog veel en veel langer.Daarom heb ik mijn deze materie eigen gemaakt en ben ik de enige in Nederland die vergunning begeleiding doet.

LET OP....als je je inschrijft bij de KVK dat je dus werkt vanuit je eigen huis. Pleeg je een strafbaar feit. Want je hebt geen vergunning...Je kan dan niet meer aantonen dat je niet werkzaam bent als prive huis. Want je hebt je ingeschreven bij de kvk en dit is juist de 1 van de vele valkuilen waar in je valt als je geen verstand hebt van het traject van vergunningen in deze branche.

Je hebt je dus ingeschreven...bij de kvk...hoe kan je aantonen dat je niet werkt en prive ontvangst doet???... maar je hebt toch geen vergunning???? dus ben je strafbaar met alle gevolgen van dien....

Ik kan je helpen om een vergunning te krijgen... kijk op http://www.eigenclub.club-g-strings.nl/services.htm hier zie je welke modules ik lever...wil je meer info hebben schrijf dan een mailtje naar aec@adviseert.com of naar eigenclub@club-g-strings.nl of bel mij op nummer 06-2345-7008 wel graag met nummer herkenning aan zodat als ik in bespreking ben jou terug kan bellen.

Voor iedereen die dit leest...je pleegt een strafbaar feit zolang je niet over een geldige vergunning beschikt...of dit nu voor escort, prive of club is...je moet een vergunning hebben en je zonder vergunning niet inschrijven bij de kvk want de overheid kan aantonen dat je werkzaam bent en dit bewijs kan je niet weerleggen of tegenspreken want de inschrijving kvk liegt niet.

Vriendelijke groet,

Karel

 

Beantwoord door:
Karel Danko
profielpagina


Gerelateerde vragen aan thuis prive mannen ontvangen zonder vergunning:

Thuiswerkers hoe belasting betalen?
      [Gesteld in Belastingen]
2007-02-07 16:23:22
Vergunning aanvragen sexclub
      [Gesteld in Prostitutie]
2009-11-16 10:03:10
Van wie zijn nu de uitzendrechten van het voetbal?
      [Gesteld in Sportrecht]
2009-12-02 20:49:21
Thuisontvangst is dit mogelijk.
      [Gesteld in Prostitutie]
2009-12-14 19:42:05
Vergunning aanvragen voor priveonvangst?
      [Gesteld in Prostitutie]
2009-12-20 18:06:52

Gemiddelde score Prostitutie: 7.8 (282x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+