Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Geneeskunde » Psychiatrie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Psychiatrie en krijg online een antwoord van de specialist in Psychiatrie

Zelf een vraag over Psychiatrie? Klik hier.
Meer vragen over Psychiatrie.
De huidige beheerder van de rubriek Psychiatrie:
Naam: Jan Duits
Bedrijf: ReŰel
Reactiesnelheid: 38 uur
Waardering: 8.7 (van max. 10)
Meer informatie over Jan Duits vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over PsychiatrieVragen over Psychiatrie via RSS. Klik hier.
RSS over Psychiatrie op jouw website?Vragen over Psychiatrie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over PsychiatrieVragen over Psychiatrie via E-mail. Klik hier.

hallo, mijn naam is roel en ik heb hulp nodig

[Gesteld op: 03-03-2010]

Toelichting:
ik heb op verschillende forums al vragen gevraagt of iemand mij wilt helpen, maar er reageert niemand, mijn dromen kort gezegt: ik droomde van een soort van grijze kubus waar ik in zat ik zag alleen een naakte vrouw die op me af liep, ik vroeg hoe heet je ? geen antwoord 2de keer: he hoe heet je, ze fluisterd in mijn oor ik heet roel en ze geeft me een kniestoot tussen mijn benen, ik schrok wakker, pijn tussen mijn benen, duizelig, overgeven en bang volgende dag weer t zelfde, de vrouw die de zelfde naam als mij had begon meer uitleg te geven, te vertellen wie en wat ze was, raarste van dit alles was dat het voor mij niet over kwam als of ik gek in mijn hoofd was, nu moet ik toegeven dat ik soms transsexuele gedachtes heb, en dat de ik/zij persoon hieruit is ontstaan en al mijn hele leven bij me is, dat we 1 persoon waren ofzoiets wazigs, ik dacht eens een keer: hoe zou ik als meisje heten ? ik dacht in een keer Rachale, raad maar eens de vrouwelijke persoon heet Rachale, ze kon met haar hand op mijn voorhoofd laten zien wat ik niet meer herinner, zoals dat onze keuken bijv. werdt verbouwd toen ik nog klein was, dat ik me had gestoten en lidteken daar van op mijn voorhoofd kreeg, en ze had me vannacht iets laten zien dat ik tijdens beeldendevorming les mijn potlood liet vallen, ik wou het opraken, ik keek naar de klok op mijn mobiel: tijd was 09:47 en ik keek er 5 sec naar, binnen 2 sec zou het omspringen naar 09:48 ik wil weer omhoog komen en ik stoot mijn hoofd. ze zei nog: ga maar slapen anders ben je morge misselijk en moe zoals gister (ik was gister misselijk en moe) ze zei nog vlak voordat ik wakker werdt, als je meer vragen hebt kun je die vannacht weer stellen. het kwam precies zoals dat er staat uit, ik bleef zonder dat ik het door had 5 sec naar mijn mobiel klok kijken en stoten mijn hoofd, in het beeldendevorming lokaal de tijd was precies 09:48 het raarste was nog dat ik in deze dromen precies alles nog herinner tot op laatste detail, ik heb voledige controle over mijn stem en bewegingen wat ik normaal nooit heb tijdens een droom. o ja en niet te vergeten, ze zei gisternacht: je hebt eindelijk eens wat over mij vertelt aan (naam) dat is goed, het is fijn dat wij (ze spreekt altijd in wij vorm) het is fijn dat wij zo goed bevriend met (naam) zijn. ik vraag: waarom wij, zij zegt: we zijn beide 1 en de zelfde persoon dit had ik toch al uitgelegt ?
ik had graag hulp bij uitleg hiervan, want ik heb een gevoel dat ik dit nog vaker ga krijgen.bedank
Antwoord:

Hallo,

Ik doe ook geen droomuitleg meer, en al jij het gevoel heb hou dat dan vast en kijk of dit gaat kloppen.  Maar ik leg het je niet uit omdat deze droom ook zo warig is dat uitleg veel enerie neemt enje dit toch als its vind wat niet klopt... omdat dit niet jou gevoel is    hou je bij je gevoel dan kan je allen maar jezelf de schuld geven dat jou gevoel niet of wel klopt.

Sterkte.....

André van Well

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan hallo, mijn naam is roel en ik heb hulp nodig:

Thuiswerkers hoe belasting betalen?
      [Gesteld in Belastingen]
2007-02-07 16:23:22
ik ben michael vermeer
      [Gesteld in Familierecht]
2009-02-14 01:28:40
Achternaam veranderen
      [Gesteld in Recht-Friesland]
2010-05-03 08:20:55
naamswijziging ongedaan maken
      [Gesteld in Familierecht]
2012-10-08 22:20:42
Verschil tussen statutaire naam en handelsnaam
      [Gesteld in Accountancy]
2015-12-28 17:21:53

Gemiddelde score Psychiatrie: 8.2 (163x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+