Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Advocaten » Incasso Vorderingen Advocaat
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Incasso vorderingen advocaat en krijg online een antwoord van de specialist in Incasso vorderingen advocaat

Zelf een vraag over Incasso vorderingen advocaat? Klik hier.
Meer vragen over Incasso vorderingen advocaat.
De huidige beheerder van de rubriek Incasso vorderingen advocaat:
Naam: Mw. mr. AmiŰlla Agteres-Siahaya
Bedrijf: The business company
Reactiesnelheid: 186 uur
Waardering: 8.8 (van max. 10)
Meer informatie over Mw. mr. AmiŰlla Agteres-Siahaya vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Incasso vorderingen advocaatVragen over Incasso vorderingen advocaat via RSS. Klik hier.
RSS over Incasso vorderingen advocaat op jouw website?Vragen over Incasso vorderingen advocaat op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Incasso vorderingen advocaatVragen over Incasso vorderingen advocaat via E-mail. Klik hier.

beslag op mijn spullen persoon niet gevonden..??

[Gesteld op: 25-02-2010]

Toelichting:
ik heb een vriendin op mijn adres wonen die niet met haar man samen woont die dak loos is, nu kan de belasting dienst hem niet vinden dus willen ze beslag leggen op mijn spullen . de reden waarom mijn vriendin op mijn adres is ingeschreven heeft te maken dat ze 2 meisjes heeft van 8 & 10 jaar die naar school gaan. hoe is het mogelijk dat de belasting dienst beslag op mijn spullen kan komen legen wat van mij alleen is. ik verleen alleen onderdak en niet meer als dat.
Antwoord:
Geachte heer/mevrouw,  Als uw vriending op uw adres woont zal de belastingdienst ook op uw spullen beslag komen leggen, tenzij u bewijst, met aankoopfacturen, dat het van u is.      Pas nadat alle omstandigheden van uw probleem duidelijk zijn kan een goed "juridisch advies", worden gegeven. Maak daarvoor een afspraak per e-mail, via onze website: www.JuridischeRaad.nl  of www.omgevingsrechtplanschade.nl  Info? zie de BLOG: www.juridischeraad.blogspot.com  Tips: Zet hier geen privacy-gevoelige informatie over uw zaak. Bewaar uw documenten en zorg voor getuigen. Maak foto's, bewaar e-mails en SMS. Zet geen handtekening als u niet begrijpt wat er in het contract staat. Mvrgr, mr. Van Wieringen, bestuursjurist, juridisch advies. 
 
Reactie vraagsteller:
het kan toch niet zo zijn dat omdat hij schulden heeft alles op zijn naam en het feit dat ze hem niet kunnen vinden maar omdat ze nog niet is gescheiden van hem dat ze nu mij hiermee lastig vallen omdat ik haar heb voorzien van onderdak.ik woon al jaren op mijn adres zo'n 10 jaar ongeveer moet ik nu bewijzen gaan zoeken dat alles wat ik heb ook van mijn is. er zijn zoveel wetten , er moet toch een wet zijn die mij hier in kan beschermen en zo niet denk ik dat het tijd word om zo'n wet te gaan invoeren want het zal niet de eerste keer zijn dat er schade word aangericht door bijvoorbeeld de belasting dienst en feit is gedane schede hebben geen keer zeide en dat wens ik te voorkomen met dat klein beetje inboedel wat ik heb.
 
Antwoord Beheerder:
Geachte heer/mevrouw,  Uw moeilijkheden ontstaan doordat u iemand onderdak hebt verleend. U wordt niet beschermd.      Pas nadat alle omstandigheden van uw probleem duidelijk zijn kan een goed "juridisch advies", worden gegeven. Maak daarvoor een afspraak per e-mail, via onze website: www.JuridischeRaad.nl  of www.omgevingsrechtplanschade.nl  Info? zie de BLOG: www.juridischeraad.blogspot.com  Tips: Zet hier geen privacy-gevoelige informatie over uw zaak. Bewaar uw documenten en zorg voor getuigen. Maak foto's, bewaar e-mails en SMS. Zet geen handtekening als u niet begrijpt wat er in het contract staat. Mvrgr, mr. Van Wieringen, bestuursjurist, juridisch advies. 
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan beslag op mijn spullen persoon niet gevonden..??:

beslaglegging loon
      [Gesteld in schulden & inkomen]
2010-12-01 14:28:29
executoriaal beslag ondanks bet.regeling, mag dat?
      [Gesteld in minnelijk traject]
2012-06-18 17:19:12
moet er rekening gehouden worden met beslagvrijevo
      [Gesteld in schulden & inkomen]
2010-02-25 22:52:26
Mag een foto ongevraagd gepubliceerd worden?
      [Gesteld in Televisie]
2010-03-10 16:44:04
beslag zorgtoeslag en broninhouding CVZ
      [Gesteld in schuldadvies & schuldbegeleiding]
2013-07-19 14:16:45

Gemiddelde score Incasso vorderingen advocaat: 8.8 (61x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+