Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

wat is er gebeurd tussen mij en mijn ex

[Gesteld op: 17-02-2010]

Toelichting:
Hallo Marianne,
Wat fijn dat je zoveel tijd en moeite doet om iedere vraag te beantwoorden..heel interessant om te lezen, en fijn dat ik hier ook gebruik van mag maken.
Ik ben nu 43 en heb een heel bewogen leven achter de rug. In het eerste gedeelte van mijn leven overkwam het me allemaal. in het tweede gedeelte zocht ik de uitdagingen zelf op, en nam ik vaak nogal ongelukkige beslissingen. Vooral mijn laatste behoefte aan "het leven willen voelen", kwam mij duur te staan. Ik werd verliefd op een man waar ik zielsveel van hield maar die mij en mijn kinderen meesleepte in een wereld gevuld met drank drugs, en grote financiele problemen. Na een tijdje aan dit leven te hebben geroken, heb ik me uit de liefdesgreep weten los te worstelen en ben bij hem weg gegaan. om zo weer een beschermend leven op te bouwen voor mijzelf en mijn kinderen. De komende jaren leef ik nog met de financiele brokstukken uit die tijd.In deze relatie heb ik me enorm opgeofferd,door heel veel liefde te geven en bijna niets terug te krijgen. Het was een heftige en gepasioneerde liefde, waarin ik me in eerste instantie helemaal gaf. Dit kwam mij dus duur te staan. Ondanks alle ellende, Is dit ook de periode in mijn leven waarin heel veel geleerd heb. Allereerst ben ik op zoek gegaan naar de waarheid in de spirituele hoek. Ik kwam ook tot de ontdekking dat geluk niet zit in materie en uiterlijkheden. Verder heb ik voor het eerst rust gevonden in mijn leven. het lijkt wel of ik eerst alles uit moest proberen voordat ik "thuis" kon komen. Kortom het was een heel roerig stukje leven, waarin ik veel heb moeten slikken. Het kan bijna niet anders dan dat ik in een vorig leven op een of andere manier met deze man te maken heb gehad. en ik ben heel benieuwd in welke relatie ik tot hem stond.
Marianne , zou je hier iets over kunnen zeggen?
En misschien kun je mij nog inzicht geven in de heftigheid van mijn leven, waarom vlieg ik of zo hoog, of juist weer zo laag? Ik ben heel benieuwd, en wil je bij voorbaat bedanken.
Antwoord:
Beste …….., 

Tijdens het doorlezen van je tekst vielen mij een paar dingen op. Allereerst het aantal keren dat je het woordje LEVEN gebruikt: iets van 10 keer! En iedere keer bevat het woordje emotionele lading. Daaruit concludeer ik dat het heel belangrijk voor je was om geboren te worden, bij je huidige moeder.

 

GEBOORTE

Dit in samenhang met uitspraken die duiden op de periode dat jij in de buik van je moeder zat:

-           behoefte ‘het leven te willen voelen’ (gedachte van je moeder)

-           beschermend leven op te bouwen (gevoel van je moeder naar jou toe)

-           waarom vlieg ik of zo hoog, of juist weer zo laag? (indaling ziel, in de periode van de zwangerschap ben jij regelmatig met je ziel in en uit het bebylijfje gegaan)

-           Eerst alles uitproberen voordat ik ‘thuis’ kon komen (gedachte van je moeder, ze had meer willen zien van het leven voordat jij kwam)

We nemen allemaal gedachtes over van moeder tijdens de zwangerschapsperiode; sommige gedachten blijven langer bij ons omdat we nog iets met een bepaald thema uit te werken hebben.

 

VORIG LEVEN MET EX

Je vraag was wat er gebeurd was tussen jou en je ex.

a)        Zinnen als: kwam mij duur te staan (2x), financiële problemen, opgeofferd, heel veel liefde te geven en bijna niets teruggekregen. Geluk zit niet in materie en uiterlijkheden=è hoort bij een vorig leven waarvan de indrukken  voor mij maar vaag zijn. Plunderingen, roof, ruines, kastelen platbranden en graaien en grijpen wat voorhanden is. Je niet bekommeren om de mensen van wie je iets afpakt. Jij een man. Je ex  van nu iemand van kasteelhuishouding. Ik zie jou in een kasteelkeuken als man smijten met kruiken drank en voedsel. Gewoon kapotgooien omdat je dat leuk vindt, gevoel van macht. Je ex van nu is daar een meisje uit keuken, die verstart staat te kijken naar hoe je woedeuitbarsting is. Jij gooit kruik tegen haar hoofd. Ze valt neer. Neem aan dat het dodelijk was.

b)       Zinnen als: een bewogen leven achter de rug, ongelukkige beslissingen, meesleepte, liefdesgreep, los te worstelen, roerig, moeten slikken =è hoort bij een vorig leven waarin jullie elkaar weer tegenkomen (een paar levens later). Jij bent daarin weer een man, je ex van nu weer een vrouw. Ditmaal is er sprake van genegenheid, liefde. Boerengehucht, zie een soort horecagelegenheid, weer met kannen/kruiken/eten. Een bende stormt binnen en grijpt alles wat beschikbaar is. Vergelijkbaar met in leven a., alleen probeer jij nu de vrouw waar je van houdt te beschermen. Zie onderstreepte woorden: ze grijpen haar, slepen haar mee naar buiten, roerige tijden waarin het gebeurt. Ongelukkige afloop voor haar. Jij ontroostbaar lange tijd.==è omdat dit vorige leven niet goed verwerkt is, gebeurde het volgende toen je je ex in je huidige leven nu weer tegenkwam. Omdat ‘bewogen, meeslepen,  greep, worstelen, roerig, etc’ hoorde bij : en toen was ze nog niet dood in dat vorige leven….. hou je lang vast aan dat soort emoties. Lees maar eens voorbeelden in mijn boeken (Ik was eens… / Waarom Esther geen Robinson werd) hoe dat in elkaar steekt en hoe je er los van kan komen. Bewustwording is vaak de eerste stap J

Door je ex dus nu weer tegen te komen, breng je zaken in balans op het gebied van vorig leven a en vorig leven b. En als zaken weer rechtgetrokken zijn, dan gaan beide hoofdrolspelers weer verder.

 

Op mijn website vind je vele voorbeelden van hoe onverwerkte vorige levens kunnen nawerken, of lees mijn boeken. Je kunt er ook uit leren hoe je oud zeer los kan en mag laten. Fijne avond nog. Je had geluk dat ik tijd had voor een zeer uitgebreid antwoord. Maar ach, niks is toeval…

 

Lieve groet,

 
 
Reactie vraagsteller:
hoi Marianne,
Ik ben erg blij met je antwoord.Uit alles blijkt hoe zorgvuldig en liefdevol je met mij en mijn brief omgaat. Het helpt mij weer een stuk verder in vergeving. Omdat ik nu een totaler beeld zie van geven en nemen, en van 'het heeft zo moeten zijn".Je hebt me helemaal enthoussiast gemaakt voor dit onderwerp. Ik heb net je boek gehaald bij de bieb. Ik loop alleen nog met een vraag over deze uitleg :
waarom vlieg ik of zo hoog, of juist weer zo laag? (indaling ziel, in de periode van de zwangerschap ben jij regelmatig met je ziel in en uit het bebylijfje gegaan)

Wat kan ik hieruit opmaken?.. Heb ik toen getwijfeld om dit leven te gaan beleven? en hoe staat dit dan in relatie met de hoge pieken en dalen (altijd op zoek naar uitersten) van dit leven wat ik leidt zelf?

Ik vind het heel bijzonder dat je in je vrije tijd zoveel zorg besteed aan mij en anderen. Het voelt alsof ik gratis iets heel kostbaars krijg. dank je wel.

liefs M.
 
Antwoord Beheerder:

Beste M.,

Ben benieuwd welk boek je hebt meegenomen uit de bieb? Altijd leuk om te horen dat iemand een boek van mij gaat lezen :)! en fijn dat ze het op voorraad voor je hadden.

Over dat hoog en laag vliegen: dat heeft in jouw geval niets met twijfelen te maken. Heel veel zielen vertonen dit 'gedrag' vlak na de conceptie en de eerste maanden van de zwangerschap: als zielsenergie in de buurt van de moeder zweven, de boel ahw een beetje verkennen en daarna pas definitief ziel verbinden aan het groeiende lijfje in de buik van de moeder.

Als je als ziel bijv. moeite had met 'je te verbinden' met het aardse, door wat vaker dan gemiddeld heel hoog en heel laag te gaan zweven, voordat incarnatie plaatsvond... kan het zijn dat je LEVEN op zich (dus je leven nu) 'verbindt' met het idee dat je pieken en dalen nodig hebt om 'er te 'zijn'. Hetgeen niet waar is, maar bijv. een overblijfsel kan zijn van die zwangerschapsperiode. Het hoeft niet, het kan. Daarom gaf ik dat even aan in eerdere reaktie.

Veel leesplezier met het boek. En mensen krijgen gratis 'kostbare' zaken gewoon in hun schoot geworpen als ze levenslessen hebben geleerd over de waarde van immateriële zaken.

Groetjes, Marianne 

 

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan wat is er gebeurd tussen mij en mijn ex:

Wenst u een gratis exemplaar op schrift.
      [Gesteld in Smartengeld]
2007-11-22 11:11:25
Ben ik paranormaal begaaft
      [Gesteld in Paranormaal]
2008-04-15 13:36:30
kunt u mij helpen?
      [Gesteld in Paranormale zaken]
2009-03-31 01:50:23
is er een kans dat ik zwanger ben?
      [Gesteld in Seksualiteit]
2010-04-07 19:02:05
Dromen over de dood,
      [Gesteld in Dood]
2010-12-17 21:28:38

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+