Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Aandoeningen & Ziekten » Geestelijke Stoornissen » Zelfdoding
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Zelfdoding en krijg online een antwoord van de specialist in Zelfdoding

Zelf een vraag over Zelfdoding? Klik hier.
Meer vragen over Zelfdoding.

Beheerder worden?

De rubriek Zelfdoding heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Zelfdoding Klik hier.

RSS over ZelfdodingVragen over Zelfdoding via RSS. Klik hier.
RSS over Zelfdoding op jouw website?Vragen over Zelfdoding op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over ZelfdodingVragen over Zelfdoding via E-mail. Klik hier.

Ziek door burn-out enz. zegt psy.schizofrenie enz

[Gesteld op: 14-02-2010]

Toelichting:
In 2004 ziek geworden griep,overspannen en burn-out door bedrijfarts verwezen naar HSK en helaas verzocht naar huisarts te gaan voor antidepressivia veel bijwerkingen,zoals suicide en opname ziekenhuis toen verzocht naar herstellingsoord geen succes door slechte regels en weggelopen personeel na 11 wk opgestapt diagnose ADHD.Weer depressief en opname elders in het land 3mnd uitslag hyperesthetisch emotioneel syndroom,gegeneraliceerde angststoornis en pers-stoornis,narcistische trekken.Terug thuis ging niet dus hulp van Delta in mijn omgeving 2005 second-opinion Psy Q uitslag Angst en Paniek stoornis en sociale fobie.
2006 psy instelling volgt"one way screen" uitslag schizofrenie ivm behandeling opname 6mnd en last van suicidaliteit,spanning,depressie en uitzichtloosheid.vele medicijnen antidepressivia,antipschiotica,pam,enz 2007 weer andere arts dus elk jaar een andere arts assisent in opleiding psychiater 2008 weer verhoging medicatie aanvraag RM door nieuwe arts maar afgewezen,opname ziekenhuis ivm suicide en na paar dagen wilde ik in resstaurant koffie drinken maar werd ik gevolgd door een verpleger die ook in psychiatrie heeft gewerkt hij belde de politie en ik werd door 2 agenten opgepakt met aanwezig nog 2 agenten in busje gezet en opgesloten in de politie cel voor 5 uur want er moest eerst een psy.een oordeel geven zij waren met z`n 2 en en konden mij als een nette dame ze waren geschokt ik heb de publiciteit opgezogd en in de krant gestaan maar niemand heeft mij geholpen het te verwerken. 2009 naar UMC voor second-opinion en uitslag manisch-depressief,bipolaire stoornis 1 medicijnen aangepast maar ik kreeg bijwerkingen
terug naar eigeninstelling daar opname voor medicijnen en ik wordt ziek slechte verzorging en ik wordt sucidaal nu thuis en wil weg lopen en graag overdosis medicijnen innemen.
Via internet ben ik bedrogen medicijnen besteld en betaald maar niets ontvangen.
Vraag is een goede opname met daarbij psycholoog en behandelaar en
de juiste doeltreffende op mij afgestemde therapie waar ik op dit moment wel erg veel behoefte aan heb.
Hoe kom ik van suicidale gedachten
Antwoord:
Hallo. U heeft inmiddels al heel wat diagnoses gehad en uiteindelijk in het UMC de diagnose bipolaire stoornis gekregen. In principe zou men mogen verwachten dat men in het UMC ook gelijk een behandel advies zou geven. Behandeling in een kliniek voor een beperkte tijdsduur zou waarschijnlijk voor u het beste resultaat kunnen geven. Omdat ik weinig ervaring heb met klinieken die mensen met een bipolaire stoornis behandelen kan ik u jammer genoeg geen kliniek adviseren. Delta heeft een polikliniek voor mensen met een bipolaire stoornis maar of dit ook wat voor u is kunt alleen u zelf bepalen. In principe zou Delta afdeling bipolaire stoornis u een kliniek moeten kunnen adviseren, het is soms wel vrij veel werk om een kliniek te vinden die goed bij u past en die berijd is om u aan te nemen maar tenslotte word men bij Delta betaald om u te begeleiden dus u kunt gerust van hen verwachten dat men dit ook daad werkelijk doet en een geschikte kliniek voor u vind. Medicatie bestellen via internet is altijd riskant , het verdwijnen van pakjes ligt vaak niet eens aan de leverancier maar het komt voor dat pakjes in het land van verzending al gestolen worden of door de plaatselijke douane tegen gehouden worden. Het is moeilijk om van suïcidale gedachte af te komen in sommige gevallen kan een emotie regulering therapie goed helpen, in andere gevallen zult u zelf bewust naar meer plezier in u leven toe moeten werken hoe moeilijk dat ook is, en daarmee de suïcidale gedachten wat proberen onderdrukten. Het is belangrijk om voldoende activiteiten te hebben en zeker ook voldoende sociale contacten. Indien u weinig sociale contacten heeft is het misschien verstandig om u aan te melden bij een dagbestedingsproject voor (ex)psychiatrische patiënten bij u in de buurt. Het aanbrengen van een vastomlijnde structuur in u leven wil vaak bij mensen met depressie en en bij mensen met een bipolaire stoornis voor veel rust in hun leven zorgen, misschien dat dit ook iets voor u is. Ik raad u aan om u door te laten verwijzen naar Delta, polikliniek voor mensen met een bipolaire stoornis, en u indien u dit nodig acht met bemiddeling van deze instelling in een kliniek op te laten nemen voor een behandeling. Om privacy redenen heb ik de beheerder van deze site verzocht u naam en email adres te verwijderen. Ik wens u veel sterkte Erik .
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Ziek door burn-out enz. zegt psy.schizofrenie enz:

mensen met schizofrenie
      [Gesteld in Psychiatrie]
2007-04-10 13:39:07
Opzegtermijn: recht van werkgever of werknemer?
      [Gesteld in Ontslag]
2009-06-18 10:14:00
jaarcontract met een opzegtermijn van 2 maanden
      [Gesteld in Arbeidsrecht-Limburg]
2009-10-02 15:06:27
Opzegtermijn van 2 maanden bij jaar contract?
      [Gesteld in Arbeidsrecht-Zuid Holland]
2009-11-02 12:42:35
Dubbele opzegtermijn werkgever 1 jaarcontract
      [Gesteld in Arbeidsrecht-Zuid Holland]
2010-08-23 11:51:36

Gemiddelde score Zelfdoding: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • kunst expertise
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  257460
  Beheerders:  1024

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  168 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+