Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Bach Bloesem Remedies
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bach Bloesem Remedies en krijg online een antwoord van de specialist in Bach Bloesem Remedies

Zelf een vraag over Bach Bloesem Remedies? Klik hier.
Meer vragen over Bach Bloesem Remedies.
De huidige beheerder van de rubriek Bach Bloesem Remedies:
Naam: Carolus van Kuilenburg
Bedrijf: Yidaki
Reactiesnelheid: 197 uur
Waardering: 8.2 (van max. 10)
Meer informatie over Carolus van Kuilenburg vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Bach Bloesem RemediesVragen over Bach Bloesem Remedies via RSS. Klik hier.
RSS over Bach Bloesem Remedies op jouw website?Vragen over Bach Bloesem Remedies op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Bach Bloesem RemediesVragen over Bach Bloesem Remedies via E-mail. Klik hier.

remmingen

[Gesteld op: 14-02-2010]

Toelichting:
hallo,
ik heb sociale remmingen, voel me snel er niet bijhoren, minder aantrekkelijk dan anderen. Kan mezelf ook niet zo goed verkopen. op de één of andere manier zou ik willen \"uitbreken\", maar binnen de kortste keren zit ik weer in een underdogrol.
Een tweede echt serieus probleem is dat het net is alsof ik niet meer zoveel vreugde kan ervaren als vroeger. Het is net alsof mijn hart ooit gebroken is en niet meer heelt. Ik voel me diep vanbinnen zo verschrikkelijk triest, ook wat uitgeput. Ik heb bijna letterlijk pijn van binnen. Nochtans functioneer ik gewoon, ik denk dat niemand dat merkt. Ik zou zo graag vanbinnen nog eens warm worden, echt diepe gevoelens hebben. Maar alles is zo afgevlakt. Ook bij lichamelijk contact, ik kan niet meer echt geneten. Ik kan me ook nooit meer echt ontspannen. Heel mijn lichaam doet pijn van spanningen in mijn spieren, overal.
Een derde punt : ik ben ook zeer afhankelijk van de goedkeuring van anderen, de aanvaarding. Daarvoor zou ik mijn zelfrespect soms zelfs opofferen, treed wat uit mezelf om de andere te behagen.Daardoor verlies ik mezelf soms. Zeker bv. In mijn liefdesrelatie. Ik zit precies in een harnas op die manier, ben mezelf niet meer.
Tenslotte : ik kan me heel moeilijk concentreren op één ding, behalve ALS HET VOOR EEN ANDER IS (!). Voor mezelf lukt het niet zo om bv. te schilderen, gedichten te schrijven e.d. wat ik eigenlijk heel graag doe. Ik hang in mijn zetel en kom nergens toe. Of als ik er wel in slaag om het te doen, is het niet meer van uti mijn buik. Ik zit meer met wat anderen zullen denken van mjn werk e.d. En het zijn juist die dingen die me vroeger lieten ontspannen.
Tenslotte zou ik mezelf beter willen kunnen verkopen. Ik zou mijn eigen waarde willen voelen… mijn diepe schoonheid. Opnieuw fier zijn over mezelf. Ik weet niet waar die fierheid naartoe is. Vroeger als kind heb ik het niet eenvoudig gehad thuis en op sschool. Maar ik had dat helemaal overwonnen. Ik heb ook bijzondere gaven , die ik niet meer voel. Het is net alsof ik denk “het heeft toch geen zin”. Of zoiets.
Graag uw hulp aub, want ik geloof zeker in de werking van Bachbloesems.
Antwoord:

Beste vragensteller,

Ik heb uw verhaal even gekopiëert en erachter de bloesems gezet, anders raad ik u aan een consult te gaan doen, anders is het voor mij niet meer haalbaar om te beantwoorden zoals ik zou willen. Met een consult heb ik veel meer te bieden.

ik heb sociale remmingen, voel me snel er niet bijhoren, minder aantrekkelijk dan anderen. Kan mezelf ook niet zo goed verkopen. op de één of andere manier zou ik willen \"uitbreken\", maar binnen de kortste keren zit ik weer in een underdogrol.  (Walnut, Centaury, Larch)


Een tweede echt serieus probleem is dat het net is alsof ik niet meer zoveel vreugde kan ervaren als vroeger. Het is net alsof mijn hart ooit gebroken is en niet meer heelt. Ik voel me diep vanbinnen zo verschrikkelijk triest, ook wat uitgeput. Ik heb bijna letterlijk pijn van binnen. (Star of Bethlehem,Sweet Chestnud, Olive)

Nochtans functioneer ik gewoon, ik denk dat niemand dat merkt. (Agrimony)

Ik zou zo graag vanbinnen nog eens warm worden, echt diepe gevoelens hebben. Maar alles is zo afgevlakt. Ook bij lichamelijk contact, ik kan niet meer echt geneten. Ik kan me ook nooit meer echt ontspannen. Heel mijn lichaam doet pijn van spanningen in mijn spieren, overal. (Gorse, Gentian)

 Een derde punt : ik ben ook zeer afhankelijk van de goedkeuring van anderen, de aanvaarding. Daarvoor zou ik mijn zelfrespect soms zelfs opofferen, treed wat uit mezelf om de andere te behagen.Daardoor verlies ik mezelf soms. Zeker bv. In mijn liefdesrelatie. Ik zit precies in een harnas op die manier,  ben mezelf niet meer. (Centaury, Larch, Cerato, Crab Apple)

 Tenslotte : ik kan me heel moeilijk concentreren op één ding, behalve ALS HET VOOR EEN ANDER IS (!). Voor mezelf lukt het niet zo om bv. te schilderen, gedichten te schrijven e.d. wat ik eigenlijk heel graag doe. Ik hang in mijn zetel  en kom nergens toe. Of als ik er wel in slaag om het te doen, is het niet meer van uti mijn buik. Ik zit meer met wat anderen zullen denken van mjn werk e.d.(Larch, White Chestnud)

 En het zijn juist die dingen die me vroeger lieten ontspannen.


Tenslotte zou ik mezelf beter willen kunnen verkopen. Ik zou mijn eigen waarde willen voelen… mijn diepe schoonheid. Opnieuw fier zijn over mezelf. Ik weet niet waar die fierheid naartoe is.  (Cerato, Crab Apple, Larch)

 

Vroeger als kind heb ik het niet eenvoudig gehad thuis en op sschool. Maar ik had dat helemaal overwonnen. Ik heb ook bijzondere gaven , die ik niet meer voel.  Het is net alsof ik denk “het heeft toch geen zin”. Of zoiets. (Star of Bethlehem, Gorse, Larch)


Graag uw hulp aub, want ik geloof zeker in de werking van Bachbloesems.

Voor uitgebreider advies raad ik aan een consult te gaan doen !

Vriendeijke groet,
BB-Advies

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Bach Bloesem Remedies:
Bachbloesem Dieren


Gerelateerde vragen aan remmingen:

wat wil deze droom mij zeggen?
      [Gesteld in Droomuitleg]
2007-08-24 16:10:39
Mijn vriendin en ik hebben geen seks
      [Gesteld in Psychologie]
2009-08-18 08:05:32
sex probleem
      [Gesteld in Seksualiteit]
2010-02-08 10:40:33
what is happening?
      [Gesteld in Astrologie]
2010-02-14 23:03:13
Ben ik homosexueel?
      [Gesteld in Seksualiteit]
2012-04-28 08:34:39

Gemiddelde score Bach Bloesem Remedies: 8.2 (42x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+