Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Bach Bloesem Remedies » Bachbloesem Dieren
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bachbloesem Dieren en krijg online een antwoord van de specialist in Bachbloesem Dieren

Zelf een vraag over Bachbloesem Dieren? Klik hier.
Meer vragen over Bachbloesem Dieren.

Beheerder worden?

De rubriek Bachbloesem Dieren heeft momenteel nog geen beheerder.

Meld je aan als beheerder voor de rubriek Bachbloesem Dieren Klik hier.

RSS over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via RSS. Klik hier.
RSS over Bachbloesem Dieren op jouw website?Vragen over Bachbloesem Dieren op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Bachbloesem DierenVragen over Bachbloesem Dieren via E-mail. Klik hier.

Hond blaft door harde geluiden.

[Gesteld op: 11-02-2010]

Toelichting:
Hallo, ik ben al een tijdje bezig met mijn hondje bij u.Nou heb ik een vraag, ik geef ze al een tijdje, star,mimulus heather.chigory, beech, voor de angsten die ze had.later ook voor de gevoeligheid voor harde geluiden dicht slaan van deuren en auto toetteren. na het oud en nieuw ben ik er mee gestopt afbouwend.Nu krijg ze het niet meer.Maar ze gaat die klachten weer krijgen.Ik kan ze toch niet de verdere leven.die druppels blijven geven ze is nu 18 mnd. ben begonnen met 5mnd. als het goed ging. dan stopte ik weer,maar het lijk wel of ze niet zonder kan.Die angst voor grote honden heeft ze niet meer. het is een jack russel? mijn vraag is kan het kwaad als je het zo lang gebruikt.graag u reactie. M.v.g.
Antwoord:

Beste.....

Ik heb u inmiddels een mail gestuurt, daar we al emailcontact hadden.

Maar om uw vraag te beantwoorden, te vlug stoppen met bachdruppels kan er voor zorgen dat het probleem nog niet verholpen is. Dit betekend niet dat men afhankelijk raakt van bachbloesems. Het geeft aan dat de harmonie er nog niet is, zoals ook voor gebruik v/d bloesems en dat het nog meer tijd nodig heeft, evnetueel een aangepaste samenstelling, en/of vakere toediening van de druppels.

Te vlug stoppen, geeft op den duur alleen maar meer werk, dus ik adviseer er vaak even een poosje tijd voor te reserveren, minimaal 8-12 weken, voor men resultaat mag verwachten die blijvend kan zijn.

Ik hoop uw vraag naar wens te hebben beantwoord en nog een berichtje via de mail te ontvangen, heb u v/d week nog een mailtje gezonden !

Vriendelijke groet, BB-advies

 
Reactie vraagsteller:
Hallo,Ik heb van u geen mail mogen ontvangen?
m.v.g.
Anka Schot.
 
Antwoord Beheerder:

Beste Anka Schot,

Mijn excuses ik dacht dat u de persoon was waar ik email contact mee heb en waarvan ik dacht dat ze me via dit formulier op de hoogte bracht, vandaar. Nogmaals excuses voor de onduidelijkheid, en bedankt voor de duidelijkheid !

Hieronder wat antwoorden op vragen die ik in de mail aan u dacht verzonden te hebben: Zie onderstreepte gedeelte !

Hond blaft door harde geluiden.
Hallo, ik ben al een tijdje bezig met mijn hondje bij u. Ik begeleid u nog niet zo lang, ik denk dat Liesbeth u al langer helpt. We hebben nog niet zo vaak met elkander gemaild !
 
Nou heb ik een vraag, ik geef ze al een tijdje, star,mimulus heather.chigory, beech, voor de angsten die ze had.later ook voor de gevoeligheid voor harde geluiden dicht slaan van deuren en auto toetteren. na het oud en nieuw ben ik er mee gestopt afbouwend.

Helaas, jammer dat u dit niet eerder heeft aangegeven ! Anders had ik zeker met zoveel klachten tegelijkertijd geadviseert ermee door te gaan,.....klachten worden stap voor stap vanuit het tempo van mens en dier zelf geheelt, u ging wat dit aangaat veel te snel, maar waarschijnlijk door een stuk bezordheid dat het kwaad kon, het langer te gebruiken !
 
Nu krijg ze het niet meer.Maar ze gaat die klachten weer krijgen.Ik kan ze toch niet de verdere leven.die druppels blijven geven ze is nu 18 mnd.

Doordat u steeds bent gestopt, is de tijd natuurlijk dat u achtereen BB heeft gegeven minder lang achtereen, bij elkaar opgetelt !
 
 
ben begonnen met 5mnd. als het goed ging. dan stopte ik weer,maar het lijk wel of ze niet zonder kan.Is niet zo, zie verhaal hieronder !

Bachdruppels werken niet dat je ergens van afhankelijk wordt, integendeel, ze kunnen juist helpen bij verslavingen e.d om niet meer afhankelijk te zijn van zaken van buiten ons zelf !!
 
 
 Die angst voor grote honden heeft ze niet meer. Prachtig.het is een jack russel? mijn vraag is kan het kwaad als je het zo lang gebruikt.graag u reactie.

Het kan absoluut geen kwaad, bachbloesems kunnen nooit schade aanrichten, alleen maar balans brengen en harmonie......het betekent niet dat u het hele leventje bachdruppels zou moeten geven....maar u geeft aan, dat wanneer u ermee stopt, de klachten er weer zijn, of terugkomen, wat aangeeft dat er meer tijd nodig is om helemaal in balans te komen tot het gedrag en de gemoedstoestanden blijvend in harmonie zijn. Hier gaat tijd overheen, de les moet ook bewust geleerd worden door de dieren, net als bij mensen, anders kunnen mensen en dieren reugvallen in oud gedrag, of doordat de les nog niet bewust is ingezien, keert de disharmonie weer terug, wat aangeeft dat mogelijk chestnud bud (niet leren van gemaakte fouten) aan kan geven, voor mensen die stilstaan in leerprocessen. Te vroeg stoppen geeft helaas ook vaak de klachten terug, daar het door levens ervaring soms wat in moet slijten en niet bij minste of geringste weer terug komt !

Ik hoop zo een beetje meer duidelijkheid te hebben gegeven.

Vriendelijke groet,

BB-Advies

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Hond blaft door harde geluiden.:

Kleuter van 5 klaagt over oorpijn.
      [Gesteld in Peuters & Kleuters]
2009-05-07 16:06:49
harde buiken sinds week 21 zwangerschap
      [Gesteld in Gynaecologie & Verloskunde]
2007-08-08 13:07:17
Gedragsprobleem met Blaffen
      [Gesteld in Hondengedrag]
2015-03-06 08:52:08
blaft op gekste momenten doffe geluiden is bang
      [Gesteld in Hondengedrag]
2010-06-29 14:08:54
Mijn hond is bang
      [Gesteld in Honden]
2011-04-13 18:23:58

Gemiddelde score Bachbloesem Dieren: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+