Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Bach Bloesem Remedies
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bach Bloesem Remedies en krijg online een antwoord van de specialist in Bach Bloesem Remedies

Zelf een vraag over Bach Bloesem Remedies? Klik hier.
Meer vragen over Bach Bloesem Remedies.
De huidige beheerder van de rubriek Bach Bloesem Remedies:
Naam: Carolus van Kuilenburg
Bedrijf: Yidaki
Reactiesnelheid: 197 uur
Waardering: 8.2 (van max. 10)
Meer informatie over Carolus van Kuilenburg vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Bach Bloesem RemediesVragen over Bach Bloesem Remedies via RSS. Klik hier.
RSS over Bach Bloesem Remedies op jouw website?Vragen over Bach Bloesem Remedies op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Bach Bloesem RemediesVragen over Bach Bloesem Remedies via E-mail. Klik hier.

onzekerheid

[Gesteld op: 09-02-2010]

Toelichting:
ik heb heel veel talenten en ben zeker niet lelijk of dom. tegelijk heb ik het gevoel dat ik niet altijd contact heb met mijn kracht, met mijn gaven. ik ben zeker geen muurbloempje, speel toneel, vertel verhalen en ben daar goed in. maar doordat ik onzeker ben kom ik precies niet vooruit....
verder had ik een vraag ov er mijn vriend. hij is heel argwanend, ook naar mij toe, vooral over geld e.d. Het is ook net alsof hij zijn verleden niet echt kan loslaten, hij hangt heel erg sterk aan zijn moeder. zij is de belangrijkste persoon in zijn leven. maar soms zegt hij ook dingen waarvan ik denk "dat heeft hij allicht in ÚÚn van zijn vorige relaties beslist", het is alsof hij me soms in een referentiekader zet van vroegere vriendinnen. hij ziet me niet zoals ik ben precies...
voor de rest is hij leuk en lief hoor, een "plezante" man ook waarmee men goed kan lachen. Maar hij voelt nauwelijks aan wanneer hij me pijn doet, kan dat ook nooit toegeven en zegt zeker nooit "sorry". hij vindt ook dat geen enkel dieet bij hem helpt, dat hij een uitzondering op alles is.
Nu vroeg hij mij of ik een bachbloesemremedie ken, want hij wil "vermageren"... Maar tegelijk heb ik de indruk dat hij er niet echt in gelooft, hij wil gewoon bewijzen dat ook dat niet zal helpen.
Wat kan ik in beide gevallen best doen/adviseren?
Antwoord:

Beste advies-vrager/vraagster  ;-),

Duidelijk omschreven verhaal vond ik het van u zelf. Onzekerheid, daar bent u zeker van, maar waarover e.d heb ik niet uit uw verhaal op kunnen maken. Maar u schrijft i.i.g dat u het gevoel heeft, dat u niet vooruitkomt daardoor.

Larch is de BB-remedie voor stilstaan in ontwikkelingsprocessen qua talenten en de ontplooing ervan. Maar deze bloesem valt onder de categorie moedeloosheid en wanhopig zijn. Wild Oat is de remedie voor mensen met vele talenten, interesses en die echt willen leven en die hun roeping ergens nog steeds zoeken, het gevoel zoeken van "ja dit is wat ik altijd heb gewild en gezocht, en daar dan helemaal voor willen gaan ! Mensen die dit van binnen iedere dag voelen, hebben geen voldoening, en zijn steeds op zoek,.....en kunnen het maar niet vinden, waardoor ze ontevreden raken, en waardoor ze het gevoel hebben dat alles hun uit de handen glipt en het leven zonder vruchten af te werpen, aan ze voorbij gaat. Dit kan erg frustrerend zijn en komt ergens voort uit een onzekerheid en gebrek aan onderscheidingsvermogen. Ik heb bij u het idee, dat dit de bloesem is die bij u past en u weer vooruit kan helpen,......uitzicht geven ! Mede door uw duidelijk geschreven verhaal, maak ik dit er uit op !

Dan uw vriend, hierbij vond ik de BB-remedie Gorse. Voor het gevoel dat niks hem zal helpen (waaronder als v.b geen enkel dieet) en dit geeft het beeld van een uitzonderingsgevoel (maar meer voor de omgeving) , omdat het voor de mens in deze gemoedstoestand daadwerkeijk zo voelt, alsof er voor hem/haar geen hoop meer is. En omdat de ander dit niet zo voelt, beleeft en ervaart en ook de persoon tegenover hem/haar ziet en de mogelijkheden die er voor hem haar zijn, is dit moeilijk te bevatten voor diegene.  Een erg naar gevoel en zeker wel m.b.v. de BB Gorse is er hierin op een gegeven moment, een ander gevoel mogelijk en een gevoel van hoop !! Het niet geoven erin, hoort bij dit beeld van Gorse. Ook het stukje willen bewijzen zoals u omschrijft behoort hierbij, niet omdat uw vriend niet wil geloven, maar mogelijk erg bang is om teleurgesteld te worden in zijn onzekerheid,.....vanuit een gevoel,...... als het wel mogelijk is om nog te durfen hopen en dromen.,....en eigenlijk is het meer een test, een soort opnieuw proberen om toch te durfen hopen.

Zo is het tenminste zoals ik er persoonlijk tegenaan kijk....

Het wel willen vermageren, geeft ergens aan dat hij toch ergens nog hoop heeft, anders zou hij er niet aan beginnen. Gorse wordt ook wel gegeven aan mensen met chronische klachten, klachten van langere duur, slepende problemen, lichamelijk als wel psychisch, waardoor men bijna (of helemaal) is vergeten hoe het leven was, voor deze gemoedstoestand ! Gorse helpt ook uit deze sleur te komen, al heeft het we de tijd nodig , bij de ene mens langer als de ander,.....maar geef het mimimaal 12 weken zowiezo de tijd, om enige verandering te kunnen en mogen verwachten.....ik zou zeggen hoe eerder hoe beter, des te eerder is deze tijd weer voorbij en des te sneller kan verandering beginnen.

Dan over het stuk, niet kunnen loslaten van het verleden,........

Wanneer mensen in het verleden blijven hangen (vroeger was alles beter, verlangen naar die tijd en dergelijke en niet meer in " nu "leven, past daar exact Honeysuckle bij. Deze helpt de interesse voor nu en morgen te wekken en het verleden een plaatsje te geven en het gevoel van heimwee kan hierbij oplossen.

Het stuk argwaan daar past de remedie Holly bij.

Het stuk referentie kader en u niet precies zien zoals u bent, daarbij heb ik de indruk dat Beech daarbij past. Maar dit stuk door u geschreven is me niet erg duidelijk. Maar iemand zien vanuit een soort vroegere beslissing, krijg ik een soort indruk bij van inflexibel in omgang, waar Beech bij kan passen, waarbij meningen en beelden van een persoon passen die mogelijk niet kloppend zijn bij nu en de persoon die u bent. Beech helpt hierbij gevoeliger te worden in menselijk contact en de eigen gevoelens niet te spiegelen aan de ander en bij zichzelf te laten en daardoor meer verbondenheid te ervaren met de medemens. Meer een gevoel van mede-mens en naast elkander in het leven staan. Het zou misschien goed zijn, wanneer uw vriend hier behoefte aan heeft en hieraan wil werken, qua bewustwording om dit eens te bespreken en daar mogelijk de passende remedie voor te vinden.

Star of Bethlehem is daarbij een BB-remedie die helpt zaken van vroeger te verwerken en een plek te geven, waardoor momenten van nu, ook vanuit nu ervaren en beleeft kunnen worden en daardoor ook een mogelijkheid is tot verandering van inzichten in het leven, de mensen, en hierdoor ook vroeger weer anders kan worden gezien, door de ervarigen van nu. Vroeger en nu is daardoor in wezen niet van elkaar te scheiden, en is verbonden met nu, daar vroeger altijd in het "nu"  heeft plaatsgevonden. Het stuk loslaten heeft hier ook mee te maken.

Ik hoop u beide zo eerst verder te hebben geholpen, wanneer u weer advies wilt,

dan zal ik u weer graag van dienst zijn,..........

Neem eventueel een kijkje op mijn website www.bachbloesem-advies.nl

Warme groet,

BB-Advies !

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Bach Bloesem Remedies:
Bachbloesem Dieren


Gerelateerde vragen aan onzekerheid:

Bestaat er positieve kracht na glaasje draaien?
      [Gesteld in Paranormaal]
2009-01-12 23:57:08
Heb ik een vorm van bindingsangst?
      [Gesteld in Psychologie]
2009-02-09 20:08:24
wat is wijsheid??
      [Gesteld in Psychologie]
2009-02-10 13:45:18
Onzekere vriendin, kan mij niet vertrouwen
      [Gesteld in Psychologie]
2009-03-04 02:41:16
Ik ben nog niet ontgroent is dat raar?
      [Gesteld in Psychologie]
2009-07-10 12:08:36

Gemiddelde score Bach Bloesem Remedies: 8.2 (42x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+