Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Bach Bloesem Remedies
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bach Bloesem Remedies en krijg online een antwoord van de specialist in Bach Bloesem Remedies

Zelf een vraag over Bach Bloesem Remedies? Klik hier.
Meer vragen over Bach Bloesem Remedies.
De huidige beheerder van de rubriek Bach Bloesem Remedies:
Naam: Carolus van Kuilenburg
Bedrijf: Yidaki
Reactiesnelheid: 197 uur
Waardering: 8.2 (van max. 10)
Meer informatie over Carolus van Kuilenburg vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Bach Bloesem RemediesVragen over Bach Bloesem Remedies via RSS. Klik hier.
RSS over Bach Bloesem Remedies op jouw website?Vragen over Bach Bloesem Remedies op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Bach Bloesem RemediesVragen over Bach Bloesem Remedies via E-mail. Klik hier.

hoe leer ik leven zonder hem?

[Gesteld op: 06-02-2010]

Toelichting:
Ik ben een vrouw van bijna 35 jaar, een behoorlijk zwaar leven altijd gehad met veel problemen in het gezin, mijn moeder is depressief al haar leven lang en al 3 x gescheiden. Met mijn stiefvader en echte vader kan ik heel goed opschieten. Toen ik 7 jaar was leerde ik een mijn (ex) man kennen, we zijn samen opgegroeid, hij is 4 jaar ouder. Op mn 13e kreeg ik vaste verkering met hem en zijn uiteindelijk getrouwd, wij zijn altijd elkaars schaduuw geweest nooit ruzie ect. 5 jaar geleden hebben wij samen besloten omdat we ook geen kinderen konden krijgen en we meer als broer en zus leefde om TIJDELIJK uit elkaar te gaan om ons afzonderlijk te ontwikkelen maar de liefde was er altijd nog wel. ook in die tijd zagen we elkaar regelmatig en deden nog veel samen maa woonde wel apart moesten ook scheiden anders zou hij geen huis kunnen krijgen maar we wilden dit eigelijk niet. Zelfs de laatste maanden dacht ik dat we weer naar elkaar groeiden omdat het zo goed ging, tot hij vlak voor de kerst kwam met de mededeling dat hij een nieuwe relatie heb met een vrouw van 45 jaar hij is net 38 en zij heeft een zoon. Je begrij[ mijn leven storte in. hij wil nog steeds vrienden zijn heeft er ook veel om gehuild omdat ik dat niet wilde. We hebben nog steeds contact maar hij heeft totaal geen belangstelling voor mij terwijl hij wel langskomt. Ik heb het gevoel dat ik niet meer verder kan en wil heb wel alles geprobeert met hulp van een psygoloog en de huisarts maar dit trek ik niet kan hem niet los laten en ook mijn boosheid niet..haat en liefde..Ergste vind ik nog dat ik hem totaal niet meer kan inschatten na al die jaren lijkt wel een vreemde. Mijn leven bestaat alleen nog uit werken en pijn door spierreuma. heb wel veel vrienden maar daar heb ik ook geen lol meer aan nergens meer eigelijk. Ben zo moe van al het vechten mn leven lang. Waarom is het geluk mij niet gegund terwijl ik zo hard mn best doet. Ben het leven zo zat, vind de wereld gewoon echt niet leuk en nee ben niet depressief!!! wat moet ik hiermee?Voor de buitenwereld ben ik altijd vrolijk en krijg ook veel aandacht e.d Het doet me alleen niks meer.
Antwoord:

Beste vragensteller-/ster,

Ik heb uw bericht gelezen en kan u eventueel ondersteunen met behulp van bachboesem en / of aromatherapie. Hiermee kan u weer kracht en energie krigen en zicht op een betere toekomst. U kunt eventueel een balans opmaken voor u zelf wat u zou willen voor u niet al te verre toekomst. M.b.v. BB's kunt u eventueel onderscheidigsvermogen helpen ontwikkelen, zodat u uw (nieuwe) toekomst beeld helder(der) kan krijgen. Maakt eventueel een lijstje wat u absoluut niet meer wilt, en wat u daarvoor in de plaats wel graag zou willen in uw leven. Denk en leef dan hiervanuit, (niet denken vanuit wat u niet meer wilt, maar wat u juist wél wilt) maak dan stap voor stap plannen die met de verwezenlijking daarvan hebben te maken en span u daarvoor helemaal in. Dit kan een ander baan zijn, een andere kijk op uw leven, noem maar op. Probeert dit als eerste !!

Neem hiervanuit verdere stappen, b.v gesprekken met iemand waar u zich lekker bij voelt en uzelf kan zijn en daarmee vanzelf dichter bij u zelf komt.

Bachbloesems zouden u kunnen ondersteunen bij helpen u te tonen zoals u zich echt voelt, i.p.v een masker op te houden naar de buitenwereld. Ook wanneer u b.v absoluut niet zoals uw moeder zou willen zijn, b.v depressief, en hier tegen strijden zou, erken in uzelf (en voor niemand anders) hoe u zich voelt en zoek hierin naar een oplossing. Ver-oordeel niet hoe u zich voelt, geen emotie is daarbij van iemand persoonlijk te noemen maar des te meer een reactie (gevolg) op !! Depressie heeft ook een oorzaak en is het gevolg van iets. Wanneer u hieroor begrip opbrengt, hoeft u misschien niet meer te vechten en leert u zaken te accpeteren die gaan zoals ze gaan.

Oak is de BB's remedie die helpt bij acceptatieprocessen. Agrimony is de BB's remedie die helpt de ware aard te tonen. Hierdoor leeft u geen gespleten leven meer en wordt het leven i.p.v zwoegen en vechten makkelijker en soepeler. De vermoeidheid maakt dan plaats voor meer energie, want iets ophouden kost altijd energie. Olive s de BB's remedie zie elpt bij uitputting door welke reden dan ook en geeft u spoedig meer energie, zodat het leven weer meer interessanter wordt en u ook de drive krijgt om er weer wat van te willen gaan maken.

Bij depressie klachten kunt u Sweet Chestnud nemen (wanneer u in een diep gat zit, qua beleving), Gentian wanneer u het tijdelijk niet ziet zitten, Gorse wanneer u de hoop helemaal heeft opgegeven en bij boosheid en haat de BB's Holly. Bij verdiet over het algemeen, die u helemaal van uw stuk brengt, zijn Star of Betlehem. 

Ook middels de aromatherapie heeft u diverse mogeijkheden om weer lekkerder in uw vel te kunnen komen. Geuren werken snel en diep door via het limbisch systeem. Neem anders even een kijkje op deze website:

http://essential-oil.com/nl/uses-of-essential-oils_incensed-with-fear-10-ar omatherapy-oils-for-emotional-transformation-2_578.html

Er is echt veel mogelijk wanneer u zelf de stappen zet !

Wanneer u een consult wilt waarmee ik u begeleid met een geprek, bachbloesemtherapie en eventueel aromatherapie, geef het dan even aan middels mijn contactformulier op de website: www.bachbloesem-advies.nl  of mail rechtstreeks naar:

Osinga@bachbloesem-advies.vpweb.nl

Ik wens voor u,............ zicht op een gelukkigere toekomst !

Vriendelijke groet,

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Bach Bloesem Remedies:
Bachbloesem Dieren


Gerelateerde vragen aan hoe leer ik leven zonder hem?:

een onafgemaakt leven
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-11-02 09:44:34
Hoe los te laten, te accepteren en verder te leven
      [Gesteld in Bach Bloesem Remedies]
2009-12-12 21:59:32
Wat is mijn vorige leven? Hoe ben ik zo geworden?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-12-02 17:44:36
Waar haal ik "het"vandaan.....
      [Gesteld in Vorige Levens]
2010-01-31 17:27:37
aan Marianne Notschaele-Den Boer
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-11-01 22:45:19

Gemiddelde score Bach Bloesem Remedies: 8.2 (42x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+