Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

wat heb ik in het vorig leven fout gedaan

[Gesteld op: 05-02-2010]

Toelichting:
ik wil graag weten wat er in mijn vorig leven zich heeft afgespeelt want ik heb het idee dat ik daar nu voor gestraft wordt . ik heb al vele dingen mee gemaakt het meest ingrijpende het overlijden van mijn moeder. het meest vrolijke de geboorte van mijn kind. het meest merkwaardige dat ik iemand ontmoet heb ik geloof echt heilig dat wij bij elkaar horen te zijn , dat het gewoon zo moet zijn , nog niet heb ik zoveel om iemand gegeven en dan ook op zo┤n heftige manier. nu is het zo dat we eigenlijk niet bij elkaar kunnen/mogen zijn vanwege onze huidige partners en een mega leeftijd verschil. ik heb het idee dat ik in mijn vorig leven , of wij samen wel zoiets ergs gedaan moeten hebben dat we op deze manier uitelkaar worden gehouden. zijn wij misschien toen ooit uit elkaar "gehaald" door ontrouw dat we nu opnieuw elkaar moeten vinden , want dit vraag ik niet voor niets het valt mij gewoon op dat ik af en toe van vele mannen de aandacht trek terwijl ik niets doe , natuurlijk vond ik dit in het begin wel leuk in mijn school gaan tijd had ik dit immers nooit. nu vind ik het gewoon vervelend worden. en vraag me dan ook af of ik dat misschien ook heb over gehouden uit een vorig leven.
ik hoop dat u er een beetje wijs uit kan en misschien mij iets van een antwoord/reden zou kunnen geven.
Antwoord:

Beste.......

Een mens heeft vele (vorige) levens, in allerlei omstandigheden, tijden, plaatsen, levens waarin je goed doet, lief en aardig bent, ook levens waarin je verkeerde keuzes maakt of 'slecht' was. Dat is redelijk in balans. Het wisselt telkens, daar leren we van. We leren vooral van gemaakte fouten. Karma moet je niet zien als: ik doe iets fout en dan word ik in een ander leven gestraft. Zo werkt dat niet. Reïncarnatie is een vriendelijke wijze van zielsverhuizing waarbij je mag leren door levens heen en dat gaat bij iedereen met vallen en opstaan. Telkens krijgen we nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden.

Dat je je moeder moet missen, dat is erg pijnlijk voor je. Het kan bijv. zijn dat je in een vorig leven niet voldoende hebt geleerd hoe belangrijk een moeder is voor haar kinderen of haar omgeving. Door in een leven nu bijv. te ervaren 'aan den lijve' dat je moeder wegvalt, 'leer' je hoe belangrijk een moeder is. Dat is dus geen straf, maar een manier om te leren hoe belangrijk mensen in onze omgeving zijn, hoeveel we van ze kunnen houden. We leren dus dat relaties tussen mensen belangrijk zijn, en dat liefde voortduurt, over levensgrenzen heen.

Als je heel heftig om iemand geeft, wil dat niet persé zeggen dat je dan ook bij elkaar moet zijn. Wie weet is jouw levensles wel: leren liefhebben met pieken en dalen en is die persoon de juiste om die levensles weer te geven. Dat je op zoek gaat naar antwoorden in je leven, omdat het vragen bij je oproept: waarom.

Het feit dat je vele mannen aantrekt en leert om te gaan met trouw en ontrouw en relatievormen, geeft aan dat je in voorgaande levens daar misschien wat losjes over gedacht hebt. In je leven nu biedt het universum je de kans om na te denken en dan pas te handelen ipv weg te hollen met een nieuwe geliefde. Ik denk niet dat er sprake was van 'uit elkaar gehaald worden'. Als je bijv. in een vorig leven veel mannen het hoofd op hol maakte, en dat niet erg vond, dan krijg je een kans dat anders te doen: erover nadenken en wel of niet trouw blijven aan degene de je al hebt. Dan is er geen sprake van 'iets fout hebben gedaan', want in dat vorige leven ervoer je dat niet als fout, maar het is een levensles en je krijgt kansen om het anders te doen. Dus gooi die'ik heb iets fout gedaan en daarvoor word ik nu gestraft'gedachte overboord. Je hebt kansen om nu na te denken ipv de heftige verliefdheid de overhand te laten nemen. En omdat je vrije keuze hebt in elk leven,mag je zelf kiezen wat je doet.

Groetjes, M.

 

 
Reactie vraagsteller:
hallo ik ben wellicht niet helemaal te duidelijk geweest, waarom ik denk dat deze liefde uit een vorig leven komt. dit wordt een heel verhaal maar heb gedult, het begon allemaal zo: zo┤n beetje 2,5 jaar terug.mijn dochtertje was toen net half jaar ongeveer en ik moest ander werk zoeken, omdat ik na mijn verlof geen verlenging van mijn contract kreeg. geen idee wat ik wilde doen reageerde ik op van allelei advertenties.ook had ik gereageerd op een horeca vacature. dit lijkt nu allemaal een beetje van , ja en, maar nu komt het. in de "solliciteer" tijd , heb ik een voor mij toen beetje vage droom gehad , alleen leek dit helemaal geen droom net of het echt gebeurde. ik was samen met een voor mij onbekend persoon een man in een oude garage waar gesleuteld werd aan oude amerikaanse auto┤s , er stond namelijk ouwe cadilac zo┤n elvis auto in de garage. nu was ik met die meneer in "gesprek". er hing een gespannen sfeer , uitdagende sfeer, alsof we iets van plan waren wat eigenlijk niet kon /mocht. je raad het al wat de sfeer al benadrukte ,al vrijend tegen de cadilac aan... en toen werd ik wakker. zeer verbaasd over wat ik net gedroomd had en vooral omdat het echt leek gebeurd te zijn. nu komt het gekke , aantal dagen erna keer ik een mailtje voor een sollicitatie gesprek ,voor de horeca functie. ik gebeld afspraak gemaakt , gesprek gehad enz , zelfde dag werd ik terug gebld dat ik was aangenomen. en kon de volgende dag eventueel al beginnen. zo gezegd zo gedaan, ik was die dag wat vroeg dus de deur was nog dicht , dus ja ik klop maar op raam van kantoor omdat ik dar iemand zag zitten deze, meneer.. , deed open . en daar stond ie vor me neus , de meneer van de cadilac , ik wist niet meer hoe ik het had, en schrok me dood eigenlijk. hij keek me ook erg "appart" aan van , hey ...ik ken jou? zoiets . in de tijd erna zijn er geen schokkende dingen gebeurd wel haden we een leuke band en zaten mekaar altijd te sarren e.d. nou na jaar ander half ging het bedrijf verhuizen en had ik een half jaar even geen werk. verder op de nieuwe locatie gingen we eigenlijk opdezelfde voet verder, tot het dorpsfeest kwam en toen si het gebeurd, de cadilac zeg maar haha. en het voelde gewoon exact hetzelfde als in die droom . en nu ja we zijn noog steeds bij elkaar terwijl het eigenlijk niet kan /mag.dit jaar oktober wordt het 2 jaar. en heb nog nooit zoveel van iemand gehouden als van hem.

dit is dus eigenlijk wat er voor af gaand gebeurd is , stelde alleen de vraag wat eh krom, mijn excuses welliccht is dit duidelijker. groetjes angelique
 
Antwoord Beheerder:

Beste A.

Dacht ik net aan mijn weekend te beginnen, komt er nog een hele lange reactie van je.... hahaha.... bedankt voor de extra uitleg. In dit geval ken je deze man hooguit van een vorig leven waarin jullie al een relatie hadden, heftige sex etc.

Maar wat je verder beschrijft is gewoon een voorspellende droom die uitkwam. Dat heeft op zich niets met een vorig leven te maken. Je kunt dat soort dingen die je droomt en die uitkomen ook meemaken wanneer je iemand helemaal niet kent uit voorgaande levens.

Wel betekent t in jouw geval, dat vast stond dat je deze persoon WEER tegen zou komen (en dan om dus te leren van thema's als liefde, trouw, ontrouw, sex etc.). De enige informatieflits die ik nu krijg van dat vorige leven waarin jullie allebei ook al sex hadden (haha, ja echt) is: verboden liefde, 2 vreemdgaande personen die sex belangrijker vonden dan huwelijk/gezin (jaren dertig Amerika??). Zelfde rol, jij vrouw, hij man. Betrapt tijdens overspel. Zie jou, die geliefde en je man van toe, die haalde jullie uit elkaar, beter, sloeg jullie uit elkaar. Als je dit verder wilt ontafelen, maak dan eens een afspraak met een reincarnatietherapeut die gespecialiseerd is in dromen. Bijv. Wendy Gillissen in Delft. Meer kan ik er helaas niet van maken zo via de mail/deze rubriek. Hoop dat t toch enige duidelijkheid geeft en anders is het wellicht begin van zoektocht in dromenland, betekenissen en vorige levens.

 Fijn weekend! Marianne

PS: je kunt ook cd kopen van Jan van der Heijde met visualisatie terug naar een vorig leven, wie weet zie je dan zelf nog wat, kijk ergens op mijn websit op 1e pagina bij 'zelf doen'

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan wat heb ik in het vorig leven fout gedaan:

aan Marianne Notschaele-Den Boer
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-11-01 22:45:19
een onafgemaakt leven
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-11-02 09:44:34
Wat is mijn vorige leven? Hoe ben ik zo geworden?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2009-12-02 17:44:36
Ben ik zo voortbestemd?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2011-03-04 19:09:56
Mijn vorig leven en hedendaagse problemen?
      [Gesteld in Vorige Levens]
2011-06-20 08:22:27

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+