Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Seksualiteit » Prostitutie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Prostitutie en krijg online een antwoord van de specialist in Prostitutie

Zelf een vraag over Prostitutie? Klik hier.
Meer vragen over Prostitutie.
De huidige beheerder van de rubriek Prostitutie:
Naam: Karel Danko
Bedrijf: Adult entertainment company
Reactiesnelheid: 24 uur
Waardering: 7.8 (van max. 10)
Meer informatie over Karel Danko vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over ProstitutieVragen over Prostitutie via RSS. Klik hier.
RSS over Prostitutie op jouw website?Vragen over Prostitutie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over ProstitutieVragen over Prostitutie via E-mail. Klik hier.

stoppen met prostitutie

[Gesteld op: 02-02-2010]

Toelichting:
hallo,
ik woon samen met mijn partner waarmee ik op termijn wil trouwen ,ik werk momenteel 10 jaar in de prostitutie en heb verder weinig werkervaring in andere branches,en geen diploma''s. mijn partner heefd een normale baan en een eigen woning ,echter moet ik op zijn loon al elke maand circa 1000 eu toeleggen voor vaste lasten en levensonderhoud ed.
ik zou graag al jaren geleden uit de branche gestapt zijn echter met een blanco cv lijkt het onmogelijk om een normale baan te vinden die genoeg verdiend om samen normaal te kunnen leven (we hoeven echt geen luxeleven)waardoor ik nog steeds in de branche zit.
nu kom ik op een leeftijd dat we graag een kind willen en ik zo ie zo wil stoppen met deze job ,echter wie zit er te wachten op een ex prostituee met een blanco cv ?? we piekeren ons hier suf over want met een zwangerschap kan je uberhaupt al niet werken .
uiteraard heb ik in al die jaren wel wat opgebouwd echter is een groot deel daarvan naar schulden van mijn ex gegaan en de rest voor de enorme verbouwing van ons huis (appeltje voor de dorst voor later ) de moment dat ik nu dus stop heb ik 0,0 tenzij we ons huis verkopen wat we niet willen .
dat maakt dus een tekort van circa 1000 eu per maand plus de kosten voor een eventueel kind .
hoe komen we hier ooit uit ?? ik kan en wil dit werk niet eeuwig blijven doen en mijn bio klok tikt.of ben ik nu onredelijk ??
dank bij voorbaat !!
Antwoord:

Beste,

Als je al die jaren hebt gewerkt, dan heb je ook belasting betaald. Vroeger waren de prostituees zelfstandig (achter het raam nu nog) dit ook voor clubs en prive huizen. Dus als jij altijd netjes gewerkt hebt dan is er niets aan de hand maar...

Ik denk dat jij zoals zoveel prostituees niet veel opgegeven hebt. En dan kan je later zoals jij nu, in de problemen komen....

Wat kan je doen...Je melden bij de gemeente met het feit dat je uit het leven wilt stappen,  De gemeente moet een uitstap regeling hebben, zijn ze verplicht. Hier bij dienen zij prostituees die willen stoppen, te begeleiden, op te vangen,  te onderhouden (uitkering) en te begeleiden naar ander werk. Maar dat houd ook in dat zij het inkomen bepalen en dat is niet veel. Maar wel iets.

Het minimum loon ligt rond de 900 euro en met wat over werk kan je dit precies opvangen. Daarbij als je dit doet en je hebt een vaste baan dan is er toch niets aan de hand. Word je zwanger dan is er niets aan de hand, je krijgt immers zwangerschaps verlof. Er zijn zoveel vrouwen met kinderen en een baan....Hoe je dit dan weer regelt met de oppas is dan weer van later een zorg.

Jij wilt stoppen met werken als prostituee......Je moet er echter wel wat voor doen, je misschien in laten schrijven bij een uitzendbureau of bij het CWI. Maar het start allemaal met ....je zelf te melden bij de gemeente en te zeggen ik wil stoppen met dit werk en dan dient de gemeente je te helpen.

Maar als die 1000 te kort is en je wilt werken dan kan de gemeente je misschien ook nog ondersteunen om een opleiding te gaan volgen... enige wat je moet doen is je melden bij de gemeente om te stoppen....

Let op dit kan maar 1 keer...Als je later weer terug gaat dan zal de gemeente je niet meer helpen.

Hoop dat ik je hiermee voldoende op weg heb geholpen. Zegt de gemeente dat zij niet op de hoogte zijn van de uitstap regeling voor prostituees, ik heb files in mijn bezit dat dit wel zo is. Je moet dan even bellen op 06-2345-7008 en even noteren wie diegene is bij de gemeente die zegt dat het niet zo is... Dan kan ik haar of hem de stukken doen toekomen.

Mvg Karel

Beantwoord door:
Karel Danko
profielpagina


Gerelateerde vragen aan stoppen met prostitutie:

algemene informatie
      [Gesteld in Prostitutie]
2007-02-19 12:13:51
roken???
      [Gesteld in Nicotineverslaving]
2007-03-13 13:55:27
hoe werkt het nederlands prostitutiebeleid?
      [Gesteld in Prostitutie]
2007-03-13 15:56:02
hoe kom ik uit me 2de leven (prositutie)
      [Gesteld in Prostitutie]
2010-05-10 22:05:25
Hoe kan hij stoppen met roken ?
      [Gesteld in Nicotineverslaving]
2011-01-12 12:15:14

Gemiddelde score Prostitutie: 7.7 (88x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+