Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Re´ncarnatietherapie » Vorige Levens
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Vorige Levens en krijg online een antwoord van de specialist in Vorige Levens

Zelf een vraag over Vorige Levens? Klik hier.
Meer vragen over Vorige Levens.
De huidige beheerder van de rubriek Vorige Levens:
Naam: Marianne Notschaele-den Boer
Bedrijf: Rha publishing - rha reincarnatietherapie
Reactiesnelheid: 9 uur
Waardering: 7.9 (van max. 10)
Meer informatie over Marianne Notschaele-den Boer vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via RSS. Klik hier.
RSS over Vorige Levens op jouw website?Vragen over Vorige Levens op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Vorige LevensVragen over Vorige Levens via E-mail. Klik hier.

Waar haal ik "het"vandaan.....

[Gesteld op: 31-01-2010]

Toelichting:
Hallo,
Ten eerste mijn complimenten voor de antwoorden die ik tot nu toe heb gelezen.
Heel bijzonder dat je zoveel tijd neemt om de vragen te beantwoorden.
En dan rijst ook bij mij de vraag over mijn vorige levens, dus zal ik iets over mezelf op papier zetten.
Eigenlijk leid ik een heel fijn en tevreden leventje, kom uit een groot gezin waar ik voornamelijk warme en gezellige herinneringen aan heb. Inmiddels alweer ruim 30 jaar getrouwd een heerlijk gezin met kinderen die inmiddels samenwonen met leuke partners en inmiddels ook kinderen hebben. Gelukkig allemaal goed gezond en een leuk contact met elkaar. Mijn man en ik hebben allebei een baan naar ons zin. Als ik dit zo allemaal typ denk ik..........ja, dat is nu een beetje mijn angst, de vraag: hoelang blijft alles zo goed gaan.
Als je zo rondom je kijkt en ziet wat sommige mensen en gezinnen allemaal mee moeten maken en dit ook meestal kunnen doorstaan borrelt die vraag toch boven.....
Vaak word ik door mensen om raad gevraagd of adviezen, dan borrelt er een advies bij mij naar boven wat ik dan ook vertel en terwijl ik dit uitspreek denk ik bij mezelf "waar haal ik het vandaan" "hoe kan ik dat nu weten" maar vaak hoor ik later dat het juist het goede advies is geweest en men er iets mee kon, op zich heel mooi natuurlijk.
Vriendinnen, collega's en soms mensen die ik helemaal niet eens ( goed) ken vertellen mij hun problemen omdat ik volgens hen zo goed kan luisteren. Nu is het ook zo dat ik me dan ook heel betrokken voel en graag meezoek naar een oplossing of het juiste antwoord.

Dus is mijn vraag, heb ik al meerdere levens gehad, haal ik daar mijn "wijsheden" vandaan en heb ik al genoeg geleerd of heeft het er niets mee te maken.

Ik ben heel benieuwd
Antwoord:

Beste......

Leuk om te horen dat je meerdere antwoorden hebt doorgelezen van deze rubriek. Als iemand een vraag stelt, probeer ik zo goed mogelijk antwoord te geven. Soms is het niet direct het antwoord waar iemand op zit te wachten... maar ja... :) ik probeer t zo eerlijk mogelijk te doen. Dus ook voor jouw vraag neem ik eventjes tijd.

Ten eerste een leestip: er bestaat een boek van Martine Busch dat heet 'Waar haal ik het vandaan?' over kinderen en paranormale gaven. Het is denk ik in de jaren negentig geschreven, maar nog steeds actueel. Blader daar eens doorheen, wie weet kom je nog wat interessants tegen waar je wat aan hebt mbt tot 'waar iemand t allemaal vandaan kan halen'. Er zijn veel manieren om helderziendheid/helderweten/horen/ruiken/voelen etc. een naam te geven. Vaak is 'goed aangesloten zijn op de andere persoon' een sleutel tot de juiste informatie opvangen. Ik maak mezelf ook niet zo druk meer om 'waar t nu allemaal vandaan komt', als het maar werkt. Wel is het zinvol om op eerlijke, liefdevolle energie in te zoomen, of dat nu 'de kosmos', 'de akashakronieken', 'engelen', 'energie' of iets anders is. Informatie is energie en energie kun je op vele manieren oppikken. Vergelijk t met een radio. Ook al weet je niet precies hoe geluidsgolven werken, muziek kan er wel uitkomen als je aan de knopjes draait en de juiste zender/tuning vindt :)

Verder over je vraag of constatering. Je mag je -net als ik- tot de gelukkigen prijzen met een huwelijk dat in balans is. Tel je zegeningen, het is bijzonder! Soms heb je een levenlang een leven waarin veel goed mag gaan, bijv. omdat je juist moet/mag leren dat ook geluk je ten deel kan vallen. Ik noem het wel eens een bonusleven of een vakantieleven, een beetje uitrusten van trauma's en ellende en leermomenten uit voorgaande levens. 't Kan dus wel eens een heel leven lang, dit leven, redelijk tot zeer goed gaan :) Het feit dat er een beetje angst op zit, hoelang dit alles zo goed kan gaan, komt meestal voort uit vorige levens waarin je gelukkig tot heel gelukkig was, maar waarin dan ineens iets gebeurde waardoor alles op zijn kop stond. Daaraan houd je het idee bij over als je in een ander leven gelukkig bent.... de vage angst van.. ja maar hoelang duurt dat voort, de vorige keer...etc... In jouw geval denk ik dat je een bonusleven hebt, waarin het dus wel degelijk de komende tijd/jaren goed mag gaan, geniet ervan. Leer ervan genieten! Ook dat hoort bij levenslessen. Het is niet allemaal kommer en kwel, je mag ook je talenten ontplooien en leuke zaken leren.

Het feit dat je naar anderen om je heen kijkt die het op welk vlak dan ook minder goed hebben, betekent dat je die les al geleerd hebt (van het kan in een keer over zijn, je bent realistisch genoeg om je zegeningen te tellen). Daarom kun je nu je eigen kennis doorgeven aan anderen, raad/advies. Ook ben je redelijk goed aangesloten op het universum, waardoor je zuiver kunt aanvoelen welke raad/advies iemand kan gebruiken. Je gebruikt nl. je hart, je hoofd en je gevoel (en dan met in je achterhoofd alle voorgaande levenslessen die je al met je meedraagt), logisch dus dat anderen je raadplegen of zich bij jou op je gemak voelen om raad/advies te verkrijgen.

Ja, je hebt dus al meerdere levens gehad, en veel van die levens zijn goed in balans, je hebt dus al veel netjes afgewerkt, vandaar dat je in je 'vakantie'-periode zit, om even bij te komen van alles wat je al weet op onbewust en bewust niveau. Wijsheden komen bij jou door vele levens waarin je op allerlei vlakken ervaring hebt opgedaan (van gewone moeder met een gezin in een vorig leven tot bijv. een vorig leven als man waarin je in de Griekse oudheid veel hebt gediscussieerd en geleerd hebt van advies en raad geven aan anderen). Dat beeld springt er het meest uit. Een talentvol leven waarin je als man, krullend haar, toga, wit, Griekse omgeving, oudheid, (beetje Plato-achtig/filosofie) heel veel groepsdiscussies hebt gevoerd om te leren hoe je weloverwogen advies kon geven. Dat talent bezit je nu ook nog steeds, alleen nu met een femal touch.

Geniet van je 'uitrust'status dit leven, het is je vanuit het universum van harte gegund. Je grootste talent dat je hebt opgebouwd in al je levens zit m bij jou in het goed kunnen luisteren, afwegen en dan n advies geven. Iets wat sommigen nog steeds in dit leven niet goed kunnen.

Heel veel liefs, Marianne

 

 

 
Reactie vraagsteller:
Hallo Marianne,

Wat een antwoord, heel mooi, natuurlijk gewaardeerd met een dikke 10!

Jaren geleden heb ik eens een reading gehad. Tijdens deze reading werd me ook verteld dat ik in een vorig leven een heel wijze, geleerde oude man ben geweest, met een wit gewaad aan en een lange baard, die woonde in Engeland als een kluizenaar ver weg van de bewoonde wereld op een berg. Van heinde en verre kwamen mensen naar deze man voor raad en advies.
Heel interessant om te horen, maar dan denk je toch, zou dat echt zo zijn.....
"Toevallig" is dat ik als ik bijvoorbeeld de dagelijkse dingen zoals stofzuigen enz doe vaak nadenk/gedachtes heb in het engels.......

Nadat ik de vragen en antwoorden van je las op deze site, dacht ik nu wil ik toch eens meer weten over mijn vorige levens. Heb alle vertrouwen in je antwoorden, het geeft mensen een goed gevoel al is het niet altijd het antwoord waar op ze hebben gehoopt, en dat vind in zo mooi.

Ik zal zeker regelmatig op deze site terugkomen om de vragen en de antwoorden te volgen. En wie weet stel ik weer een vraag, want nu ik de vraag heb gesteld sta ik ook weer meer open en borrelen er vast meer vragen naar boven.

Nogmaals bedant voor je antwoord,

Groetjes Marian
 
Antwoord Beheerder:

Hoi,

bedankt voor je reaktie en je cijfer :). Laatst moest ik vreselijk lachen toen iemand op alle vragen een 'nul' gaf, dat was iemand die niet tevreden was met een antwoord waarin iets stond van 'naar zichzelf kijken'. Die persoon in kwestie heeft alle vragen nagelopen bij Gratis Adviseurs en over een 'nul' gegeven... ach ja.... afreageren...

Neem eventueel eens een kijkje op mijn website www.vorigelevens.nl Daarop staan vele verhalen uit de praktijk (mensen en ervaringen rondom vorige levens)Ook met tips om bijv. cd's te beluisteren waardoor je zelf meer kan gaan ervaren mbt visualisaties en vorige levens. Meestal steek je vanzelf wat op van de verhalen van anderen. En wie weet raak je geinspireerd om nog een keer iets te weten te komen.

 Hartelijke groet op deze besneeuwde maandag. M.

Beantwoord door:
Marianne Notschaele-den Boer
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Waar haal ik "het"vandaan.....:

hoe krijg ik meer massa en spieromvang?
      [Gesteld in Fitness]
2008-07-05 17:07:32
Ç 4000 schuld door niet betalen ziekenfondspremie.
      [Gesteld in schulden & inkomen]
2010-04-12 13:09:47
Hulp bij opstellen brief opzeg immo.
      [Gesteld in Vastgoed]
2011-01-10 15:17:36
Ik ben bang dat ik MS heb.
      [Gesteld in Hyperventilatie]
2013-05-26 19:49:15
is het mogenlijk het kind van een kennis te adopte
      [Gesteld in Advocaten-Noord Brabant]
2013-11-22 00:51:01

Gemiddelde score Vorige Levens: 8.0 (748x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258156
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+