Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version française: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versión española : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Handel » Multichannel Retail & E-Tail
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Multichannel Retail & E-Tail en krijg online een antwoord van de specialist in Multichannel Retail & E-Tail

Zelf een vraag over Multichannel Retail & E-Tail? Klik hier.
Meer vragen over Multichannel Retail & E-Tail.
De huidige beheerder van de rubriek Multichannel Retail & E-Tail:
Naam: Peter Hebly
Bedrijf: Sfr services for retail
Reactiesnelheid: 253 uur
Waardering: 8.3 (van max. 10)
Meer informatie over Peter Hebly vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Multichannel Retail & E-TailVragen over Multichannel Retail & E-Tail via RSS. Klik hier.
RSS over Multichannel Retail & E-Tail op jouw website?Vragen over Multichannel Retail & E-Tail op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Multichannel Retail & E-TailVragen over Multichannel Retail & E-Tail via E-mail. Klik hier.

Betaalmodule's van Ideal, paypal, etc, etc

[Gesteld op: 23-01-2007]

Toelichting:
Wat is wijsheid met betrekking tot een webwinkel? We bieden nu alleen overboeking via de bank aan..maar ik zit te denken aan paypal en ideal om ook te integreren.

Is credit card ook een optie misschien?
Antwoord:
Beste vrager,

Allereerst hartelijk dank voor uw vraag.

U kunt er in ieder geval van uitgaan dat betaalsysteem iDEAL al in de nabije toekomst hét betaalmiddel op internet zal zijn. Ik schat dat nu al 20% van alle internetbetalingen via dit systeem tot stand komen. Eigenlijk betreft iDEAL gewoon 'pinnen op internet'. Naast de oprichtende banken ING/Postbank, Rabobank en ABN-AMRO hebben inmiddels ook Fortis en SNS-Bank zich aangesloten bij iDEAL. Dat betekent dat het betaalmiddel nu bereikbaar is voor het overgrote gedeelte van de Nederlandse consumenten. Althans, dat is mits deze consumenten ook internetbankieren bij hun eigen bank. Maar u kunt zich ook afvragen of niet-internetbankierende consumenten überhaupt wel tot de groep van online consumenten (uw doelgroep) behoren. Advies: Ja, absoluut iDEAL aanbieden!

Over betaalsystemen als Paypal (of bijv. Banking Buddy, Minitix, etc.) ben ik persoonlijk nooit zo heel enthousiast. Ons bedrijf zal deze methoden uiteraard wel gaan aanbieden in ons kassa-aanbod, doch ik vraag me ernstig af of klanten (winkeliers) er goed aan doen om hierin te investeren. Consumenten zijn namelijk heel éénkennig. Ik geloof dat uiteindelijk slechts een enkel betaalsysteem zal overleven. Net zoals nu in de supermarkt: men betaalt met de pinpas, cash, tegenwoordig ook chipknip, en de betaal-cheque al bijna niet meer. That's it! Hoe dan ook zullen de overlevers universele systemen zijn, en dus niet eigendom van eBay (zoals Paypal), SNS (Banking Buddy) of van uitsluitend Rabobank (Minitix). Advies: Ik vrees/vermoed dat de genoemde systemen uiteindelijk niet zullen overleven. Aan u de keus of u huidige gebruikers van deze systemen wilt kunnen bedienen.

Credit cards worden tenslotte (nog) wel regelmatig gebruikt, maar de transacties zijn erg duur. De keuze voor credit card-betalingen zou ik zelf dus laten afhangen van het gemiddeld besteedde bedrag in uw winkel. Bij hoge bedragen kan het interessant zijn. Bij lage bedragen relatief des te duurder. Bovendien blijft de gemiddelde Nederlander een hekel hebben aan credit cards, want in potantie onveilig (nummer online invoeren) en ook duur voor de consument. Met de komst van betere alternatieven, zal het aantal credit-card betalingen gestaag afnemen, verwacht ik. Advies: afhankelijk besteding dus.

Tenslotte wil ik u graag wijzen op de ontwikkeling van nieuwe, universele betaalsystemen. De digitale betaal-cheque bijvoorbeeld. Dik kans dat die behoorlijk populair gaat worden. Immers biedt de betaal-cheque ook een 'lichte' vorm van krediet, hetgeen consumenten erg aantrekkelijk vinden. Ook de digitale factuur/accept-giro lijkt zijn opwachting te gaan maken. Dat betekent dat u als winkelier uw factuur met accept-giro direct digitaal naar het internetbankiersysteem van uw klant stuurt. Deze hoeft dan nog slechts te klikken om te betalen. Advies: Houdt deze ontwikkelingen in de gaten. Dik kans dat uiteindelijk alleen i-DEAL en dit soort systemen zullen overleven (evt. naast de niet-digitale systemen zoals de ouderwetse accept-giro of bankoverschrijving). En minder papier betekent natuurlijk vrijwel altijd een kostenbesparing!

Ik hoop van harte u met bovenstaand antwoord van dienst te zijn geweest.

Mvrg,
Peter Hebly
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Betaalmodule's van Ideal, paypal, etc, etc:

Artikel dat ik op ebay heb verkocht
      [Gesteld in Advocaten-Noord Holland]
2008-06-16 12:57:19
vraag over paypal betalingsverzekering
      [Gesteld in Advocaten-Friesland]
2011-01-19 13:58:55
Immanuel Kant. Vragen: zie toelichting
      [Gesteld in Filosofie]
2011-05-24 16:39:41
koop ongedaan maken
      [Gesteld in Advocaten-Friesland]
2012-03-27 12:32:19
Wat zijn mijn rechten mbt automatische incasso?
      [Gesteld in Juridisch]
2016-01-22 19:26:14

Gemiddelde score Multichannel Retail & E-Tail: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258146
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+