Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Kinderen & Tieners » Peuters & Kleuters
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Peuters & Kleuters en krijg online een antwoord van de specialist in Peuters & Kleuters

Zelf een vraag over Peuters & Kleuters? Klik hier.
Meer vragen over Peuters & Kleuters.
De huidige beheerder van de rubriek Peuters & Kleuters:
Naam: Elin Zwier
Bedrijf: -
Reactiesnelheid: 733 uur
Waardering: 10.0 (van max. 10)
Meer informatie over Elin Zwier vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Peuters & KleutersVragen over Peuters & Kleuters via RSS. Klik hier.
RSS over Peuters & Kleuters op jouw website?Vragen over Peuters & Kleuters op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Peuters & KleutersVragen over Peuters & Kleuters via E-mail. Klik hier.

mijn zoon raakt in paniek

[Gesteld op: 25-01-2010]

Toelichting:
hallo wij zitten in een lastige situatie ik heb een zoontje van 6.hij heeft sinds zijn 2 geen contact meer gehad met zijn biologische vader ik heb ook sinds dat hij 2 was een nieuwe relatie en hijnoemt hem papa.nu is het probleem dat biologische vader via de rechter een omgang heeft gekregen van 2 uur in 3 weken. nu wil het dus zo zijn dat hij isveranderd hij is bijdehand hij huilt snel hij raakt in paniek als ik zeg(savonds) papa komt thuis hij begint gelijk te huilen en roept kom mama ik moet snel naar bed. hij slaaptook erg slecht. hij wil ook niet meer naar oma.(dit is overigens de moeder van biologische vader)
wij zitten echt met ons handen in het haar.
mvg van der linde
Antwoord:

Ik vrees dat de regeling geen goed effect heeft op de kleine. Misschien kan u in gesprek met de bioslogische vader. Zo niet dan kan u natuurlijk altijd nog proberen via de rechter een andere regeling te treffen. Wel ben ik van mening, dat er goed gsproken dient te worden, want uiteindel.ijk heeft de vader rechten en ook het kind. Misschien moet het bezoek goed begeleid worden, zodat er niet teveel emotie op het kind afkomt in een keer. Het is natuurlijk moeilijk voor zon kind om opeens een echte papa te hebben en een neppappa. Dit kost tijd en heel veel pijn en verdriet voor iedereen.

Mijn advies aan u is dan ook een goed gesprek regelen met de biologische vader. Dit eventueel onder begeleiding bvan de hulpverlening. Tevens kunt u vast het informatie vragen bij de rechtbank of er nog beroep mogleijk is en anders bij jeugdhulpverlening. U moet echter wel duidelijk maken wat e rmis gaat en wat er gebeurd met uw kind. Het is namelijk vaak een moeilijke zaak en zal dus goed hard gemaakt moeten worden dat de regeling nog te veel is of niet goed afgestemd op mogelijkheden. U kunt dan een regeling verzoeken met opbouw en begeleiding. Verder lijkt he me wel goed om de mogelijkheid tot contact te behouden mogelijk via telefoon vast voorbereiden of iets dergelijks, want de vader heeft natuurlijk ook zijn recht.  

Heel veel succes.JP

 
Reactie vraagsteller:
wij hebben via de rechter een begeleidomgang via tender hun leggen mij uit dat dit normale reactie zijn. en leggen de schuld bij mij weg. met vader valt niet te praten. en tender begeleid deze omgang nu al sinds september. mijn zoon geeft zelf ook aan dat hij er niet meer heen wil hij zegt dit tegen mij maar ook tegen zijn begeleidster.waarop zei antwoord geeft van jah soms moeten dingen nu eenmaal. ik maak me eigenlijk steeds meer zorgen in wat er in zijn hoofdje omgaat.
 
Antwoord Beheerder:

Misschien is het verstandig eens met de leiding van de begeleidster te gaan praten en toch weer een jurist te nemen om te kijken of de rechter weer moet gaan ingrijpen. Ik denk dat het ventje meer steun verdient dan alleen maar dat dingen nu eenmaal moeten. Bel eens met de leiding en vraag wat u kan doen als u ontevreden bent.

Sterkte JP

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Peuters & Kleuters:
Handwerk
Kleuren & Tekenen
Prematuren
TelevisieGerelateerde vragen aan mijn zoon raakt in paniek:

oudst zoon bang voor puppy
      [Gesteld in Psychologie]
2009-02-12 11:37:47
Mag mijn zoon (12jr) beslissen bij wie die woont?
      [Gesteld in Familierecht]
2009-05-07 22:20:40
hoe verwerk ik dit zelf ?
      [Gesteld in Psychologie]
2009-10-04 21:04:33
hypotheekvoor een huis met boerderij als onderpanc
      [Gesteld in Erfrecht]
2011-01-19 19:00:32
vader laat zoon van 14 aan zijn lot over
      [Gesteld in Jeugdzorg]
2012-09-09 08:51:25

Gemiddelde score Peuters & Kleuters: 10.0 (1x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+