Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Bach Bloesem Remedies
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bach Bloesem Remedies en krijg online een antwoord van de specialist in Bach Bloesem Remedies

Zelf een vraag over Bach Bloesem Remedies? Klik hier.
Meer vragen over Bach Bloesem Remedies.
De huidige beheerder van de rubriek Bach Bloesem Remedies:
Naam: Carolus van Kuilenburg
Bedrijf: Yidaki
Reactiesnelheid: 197 uur
Waardering: 8.2 (van max. 10)
Meer informatie over Carolus van Kuilenburg vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Bach Bloesem RemediesVragen over Bach Bloesem Remedies via RSS. Klik hier.
RSS over Bach Bloesem Remedies op jouw website?Vragen over Bach Bloesem Remedies op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Bach Bloesem RemediesVragen over Bach Bloesem Remedies via E-mail. Klik hier.

Verwerking incest

[Gesteld op: 24-01-2010]

Toelichting:
Welke bach bloesems kan ik best gebruiken om een traume uit mijn kindertijd te verwerken ? Ik ben 25 jaar en meer en meer besef ik de nevenwerkingen van dit trauma. Ik ben sexueel misbruikt door mijn oudere broer. Dit draag ik alleen met met mee. Ik heb een laag zelfbeeld, geen zelfvertrouwen, veel angs, zie het leven soms niet meer zitten, koester ook woede tov mijn broer, migraine.. enz, zowat alles wat je er maar aan over houd! Heb het ook heel moeilijk met het aanvaarden wie ik ben ! Alvast dank
Antwoord:

Beste vragensteller/-stelster,

U zou kunnen gaan overwegen een consult te gaan doen wanneer u dit zelf wenst. U krijgt dan een passender advies, daar er breder naar uw gemoedstoestanden en emoties kan worden gekeken, dit kan telefonisch of per email net wat u wenst.

Wanneer u dit wilt, stuur even een berichtje via het contactformulier op mijn website www.bachbloesem-advies.nl

Schroom niet om proffesionele hulp erbij te vragen, middels coaching, psychotherapeut of andere instantie, die u goed zal kunnen steunen in het proces, en die jarenlange ervaringen hebben met het behandelen van specifieke problemen als wat u hebt meegemaakt. Deze kunnen u ook erg goed begrijpen, zijn mogelijk zelf ook slachtoffer geweest in het verleden en kunnen u daarom goed begeleiden.  

Via google kunt u zelf zoeken bij wie u zich het prettigts voelt om uzelf te kunnen helpen de situatie te verwerken en een plaats te geven en sterker te staan in de toekomst. Ik zou zeggen, ga ervoor !

Mail anders even voor meer info. hierover en de mogelijkheden, samen kom je altijd verder......

Ik zou u kunnen helpen met behulp van bachbloesem en aromatherapie. Aromatherapie is een prima aanvulling om weer opnieuw bij u zelf te komen en van uzelf te leren houden. Dit kan o.a met etherische oliën zoals roos. Ook woede klachten kunnen prima met etherische oliën ondersteund worden. Er is erg veel mogelijk.

U kunt alvast een begin maken, m.b.v  de bachbloesemremedies (BB's) Star of Bethlehem (verwerking en trooster) Sweet Chestnud (voor vinden van kracht en hoop in de moeilikste levens situaties) Holly (bij woede en haatgevoelens).

Voor weinig zelfvertrouwen en een laag zelfbeeld is Larch, Centaury, Crab Apple en Mimulus een goede combinatie.

Om u verder van passens advies te voorzien heb ik meer gegevens nodig over uw specifieke gemoedstoestanden. Dit kan op een dag erg wisselend zijn, maar kan ook in rustiger banen worden geholpen, zodat er meer balans komt en meer overzicht en onderscheidingsvermogen in het leven en het stap voor stap meer in balans kunnen komen met vele verschillende emoties die door een mens kunnen gaan.

Het kan prima begeleid worden met bachbloesems.

Nogmaals; het gegeven advies blijft puur een advies op de korte toelichting, veel liever zou ik meer gegevens van u krijgen zodat specifieker op uw levenssituatie kan worden afgestemd ! Ik zou u niet willen teleurstellen, wanneer blijkt dat andere remedies passender zouden zijn voor u op het moment.

Ik zou zeggen, behandel liefst niet te veel tegelijk, maar wat u nu steeds over het algemeen steeds voelt, wat er steeds speelt in de afgelopen tijd en niet veranderd. (b.v 3 verschillende gemoedstoestanden) Niet de gemoedstoestanden die over de dag steeds kunnen wisselen....maar de emoties die blijvens in onbalans zijn.

Zoek hier de BB's bij en gebruik dit een poosje tot er harmonie is,.... hoelang dit duurt is vante voren niet te zeggen. Pas dan behandelt u weer de volgende gemoedstoestanden. Leg daarbij de lat niet te hoog......b.v de woede t.a.v uw broer, dat deze meteen opgelost is.....maar begin bij uzelf en kijk naar u zelf en wat u graag veranderd in balans zou willen zien. Houd de grens binnen uzelf en los het daar op. Gaandeweg zult u de omgeving ook anders zien, maar eerst bij u zelf beginnen (.....als  dat al nog niet zou doen....)

Moedige stap, zet hem op...en vooral ...>... geef niet op.... >... er is voldoende hulp om u bij te staan ! 

Ik wens voor u ontzettend veel liefde, kracht en moed en voor uitzicht op een gelukkige toekomst !

Ik hoop u zo eerst voldoende info. en richting te hebben gegeven.

Een warme groet,

Gratis advies.

 

 

 
Reactie vraagsteller:
Ondertussen volg ik ca 1 jaar psycho therapie... ben aan het rondkijken voor eventueel een psychiater in te schakelen.
Ik worstel op dit moment heel erg met al deze dingen! Voel me zo onbegrepen! Moet dit alleen dragen en dat maakt het zwaar. Soms zou ik het tegen mijn mama willen vertellen? ...maar de gevolgen zijn dan ook zo groot ... aangezien het ook mijn broer is. Weet niet goed wat ik ermee moet doen..
Wat word er aangeraden ? Het vertellen of niet ? Ik was toen ongeveer 6 jaar...

Alvast veel dank x
 
Antwoord Beheerder:

Beste,......

Graag gedaan,

Zaken delen maakt de last minder zwaar, en u staat er ech niet alleen voor ook al voelt het wel zo. Begrijp in eerste instantie u zelf en wat het met u heeft gedaan. Onafhankelijk van ieder ander. Ieder maakt dingen mee en beleeft het op zijn/haar wijze, net als we zelf verschillende zaken meemaken in een leven met verschillende emoties in verschillende levensomstandigheden. Geef u zelf wat u van een ander hoop te ontvangen en verwacht niets meer van een ander, wat u zelf zou willen ontvangen. Wees dankbaar voor wat u ontvangt en zet stappen vooruit ! Wat een ander u niet kan geven, kan hij/zi gewoon niet, al zou hij/zij dit zelf ook graag willen. Ieder heeft zijn/haar levensweg en leerprocessen. Bedenkt voor uzelf of het uw verdriet minder maakt wanneer u het alsnog zou gaan vertellen. Helpt het u daadwerkelijk verder of bent u er dan nog steeds mee bezig  i.pv het te verwerken en verder te gaan met een mooier toekomstig leven.

Ik kan u niet zeggen wat er wordt aangeraden, wel/niet vertellen.....ben geen specialist hierin. 

Wat heeft de psychotherapie u gegeven in deze ? Praat er anders over met iemand die u volledig vertrouwd en die de tijd voor u neemt en er echt eens voor u kan zijn.

Wanneer u het wenst, mail anders even en doe een aantal consulten ! www.bachbloesem-advies.nl    Melden kan zo via het contactformulier. Ik kan u daarbij ondersteuning bieden met bachbloesem en aromatherapie alsmede een luisterend oor zijn.

Veel sterkte !

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Bach Bloesem Remedies:
Bachbloesem Dieren


Gerelateerde vragen aan Verwerking incest:

Incest slachtoffer kenmerken of verschijnselen
      [Gesteld in Incest]
2007-05-21 19:44:15
Kans op herhaling bij incest?
      [Gesteld in Incest]
2009-04-14 11:23:35
Wanneer is iets incest?
      [Gesteld in Incest]
2009-05-08 16:43:08
moeder en (zoon 22 jaar)
      [Gesteld in Incest]
2009-09-20 20:45:53
is het mogelijk incest goed te verwerken?
      [Gesteld in Psychologie]
2008-01-12 16:07:51

Gemiddelde score Bach Bloesem Remedies: 8.2 (42x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+