Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Zakelijk & Financieel » Advocaten » Advocaten-Gelderland
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Advocaten-Gelderland en krijg online een antwoord van de specialist in Advocaten-Gelderland

Zelf een vraag over Advocaten-Gelderland? Klik hier.
Meer vragen over Advocaten-Gelderland.
De huidige beheerder van de rubriek Advocaten-Gelderland:
Naam: UwJurist.nl mr. Monique Doomernik
Bedrijf: Uwjurist.nl
Reactiesnelheid: 5 uur
Waardering: 8.1 (van max. 10)
Meer informatie over UwJurist.nl mr. Monique Doomernik vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Advocaten-GelderlandVragen over Advocaten-Gelderland via RSS. Klik hier.
RSS over Advocaten-Gelderland op jouw website?Vragen over Advocaten-Gelderland op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Advocaten-GelderlandVragen over Advocaten-Gelderland via E-mail. Klik hier.

Informatie over dood door nalatigheid dierenartsen

[Gesteld op: 24-01-2010]

Toelichting:
Wij hadden een zelfgefokte 8 jarige bloedmooie dressuurmerrie, die in training stond bij Judith Ribbels voor de verkoop. Wij waren uiteindelijk erachter gekomen, dat het een paard was met heel veel potentie en beter tot haar recht zou komen bij een professionele ruiter. Begin december, toen liep ze echt super en wij hadden een vraagprijs van Euro 25000 vast gesteld.
Maar toen Judith op een woensdagochtend begin december 2009 acht uur ging voeren, bemerkte ze, dat onze Ulyssa koliek had. Na een paar uur rondstappen belde ze dan ook dierenarts Jan Greve te Haaksbergen, waarop Ulyssa een pijnstiller en darmverslapper kreeg.
Helaas, rond 15.00uur bleek deze injectie nog niet aan te slaan en de merrie werd naar de Paardenkliniek van Jan Greve gebracht en daar in de paddock losgelaten na een tweede injectie. Vervolgens werd ik om 21.10uur gebeld door Jan Greve, met de mededeling, dat het nog niet beter was met Ulyssa en de vraag of ze een operatie in de Tierklinik Hochmoor (D) wel waard was. Natuurlijk stemde ik daarin toe. Hij zou dan ook meteen vervoer regelen.
Vervolgens hoorde ik niets, totdat ik om 2.15 uur s'nachts gebeld werd, met de vraag, of Ulyssa geopereerd kon worden, want ze was nog niet beter. Ik vertelde de dame aan telefoon, dat ik allang toestemming had gegeven!
Toen hoorde ik weer niets en belde zelf Hochmoor om acht uur donderdagochtend. Zij konden mij allen vertellen, dat Ulyssa uit de narcose was en rustig stond. De dierenarts was in de operatieruimte met een ander paard bezig. Zij wilden me niet terugbellen. Ik moest zelf maar even over twee uur terugbellen. Dus om tien uur weer gebeld: Ze konden me nog niets vertellen, de dierenarts was bezig.
Uiteindelijk belde de dierenarts me rond elf uur. Het ging heel slecht met Ulyssa. De operatie was op zich goed verlopen. Zij konden het afgestorven stuk darm prima verwijderen, maar het stuk was al helemaal zwart. Zij moest ongelofelijk heftige koliek hebben gehad. Nou zei ik, geen idee, ze was immers een dag van tevoren in de kliniek, ter observatie!? In ieder geval, waren de vrijgekomen giftstoffen inmiddels al voor de operatie in haar bloedomloop en zenuwbanen terecht gekomen, waardoor haar toestand niet best was en ze misschien een dodelijke injectie moesten overwegen, om haar uit haar lijden te verlossen. Of ik voor die tijd nog wilde langskomen. Ik was diep geschokt en zei, dat ik s'middags moest werken. Zij zouden mij tegen vijf uur wee
Antwoord:
Geachte heer, mevrouw, 
Uw verhaal is helaas niet af, zodat u wij niet kunnen antwoorden. U kunt ons voor vragen/hulp vrijblijvend bellen: van maandag t/m vrijdag van 9.30 tot 17 uur. Zie www.uwjurist.nl, ook voor voor tarieven en klanttevredenheid.
We helpen u graag.
Met vriendelijke groet,
UwJurist.nl
mr. Monique Doomernik
Beantwoord door:
UwJurist.nl mr. Monique Doomernik
profielpagina


Gerelateerde vragen aan Informatie over dood door nalatigheid dierenartsen:

met johannes byna doods ervaring
      [Gesteld in Bijna Doodervaringen]
2010-01-16 09:48:49
mag je dit een peuter aandoen?
      [Gesteld in Kinderpsychologie]
2010-07-12 15:44:23
leven na de dood
      [Gesteld in Leven na de dood]
2009-11-08 16:11:51
Verwerking overleden grootmoeder?
      [Gesteld in Dood]
2012-03-06 11:15:32
Hoe ziet het eruit voor dieren?
      [Gesteld in Leven na de dood]
2009-04-06 09:14:47

Gemiddelde score Advocaten-Gelderland: 8.1 (419x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+