Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Bach Bloesem Remedies
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bach Bloesem Remedies en krijg online een antwoord van de specialist in Bach Bloesem Remedies

Zelf een vraag over Bach Bloesem Remedies? Klik hier.
Meer vragen over Bach Bloesem Remedies.
De huidige beheerder van de rubriek Bach Bloesem Remedies:
Naam: Carolus van Kuilenburg
Bedrijf: Yidaki
Reactiesnelheid: 197 uur
Waardering: 8.2 (van max. 10)
Meer informatie over Carolus van Kuilenburg vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Bach Bloesem RemediesVragen over Bach Bloesem Remedies via RSS. Klik hier.
RSS over Bach Bloesem Remedies op jouw website?Vragen over Bach Bloesem Remedies op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Bach Bloesem RemediesVragen over Bach Bloesem Remedies via E-mail. Klik hier.

accepteren verleden partner

[Gesteld op: 20-01-2010]

Toelichting:
ik heb sinds 14 maanden een relatie met iemand die een kind heeft uit een vorige relatie. Graag zou ik zelf ook graag een kind willen maar mijn partner wil dit niet omdat wij beide rond de 40 zijn en hij al een kind heeft. Nu heb ik heel veel moeite met het feit dat hij dus wel met zijn ex (die 14 jaar jonder is) een kind wilde en niet met mij. zijn ex is diversen keren vreemd gegaan en toen hun kind 3 maanden was heeft hij haar met een ander betrapt. Ik weet niet hoe ik het kan of moet gaan accepteren of een plek geven dat hij juist met haar wel een kind wilde en voel mij hierdoor heel onzeker. Of het aan mij ligt, dat hij meer van haar hield dan mij.Dat hij haar mooier en leuker vindt. Ik ben steeds aan het vreten. Ik wil wel afvallen maar het lukt mij gewoon niet omdat ik mij zo ..... voel. Elke keer dat zijn zoontje bij ons is, word ik met zn verleden met haar geconfronteerd. Toen ik bij hem kwam wonen lag de zolder nog vol met spullen van haar.
Ik hoop dat jullie mij hier raad en advies in kunnen geven. ik zit er langzaam aan door heen.
Antwoord:

Beste mevrouw,

Uzelf gaan leren acceperen zoals u bent, zo is hoe ik uw verhaal interpreteer. Onafhankelijk van uw partner en het hebben van een eigen kindje. Accepteren van hoe u bent, wat u graag zou willen in het leven en de balans opmaken, in een onafhankelijke kijk op uw eigen toekomst. Is het b.v wat u voor ogen had, zoals u het zou willen? Het krijgen van een eigen kindje lijkt me in uw beleving zo belangrijk, dat u de keuze van uw partner (het niet willen van een kindje) enorm op uzelf betrekt en zelf daarbij de ex partner van uw huidige partner in uw beleving erbij betrekt.

Bachbloesems zouden u kunnen ondersteunen, eventueel m.b.v etherische oliën om als eerste uzelf te accepteren zoals u bent, van uzelf te houden, onafhankelijk van alles buiten u zelf, dus b.v uw partner, een kindje, een baan, kleding, de expartner etc. Puur bij u zelf blijven en daarvanuit uw wensen wat u graag zou willen, of had gewild vanuit vóór de relatie.

Wanneer u steeds zit te piekeren over het verleden van uw partner, kan white chestnud u helpen, evenals honeysuckle die het verleden van uw partner niet steeds meer in herinnering roept, maar de aandacht brengt bij nu en uw leven nu met uw partner.

Het houden van uzelf, kunt u ondersteunen met Holly en Centaury, deze BB zorgen er mede voor dat u vanuit uzelf, bij uzelf blijft en liefde voor uzelf, vanuit u zelf vinden kan en daardoor uzelf onafhankelijk maakt van zaken buiten uzelf die u graag zou willen om gelukkiger te zijn, dus zoals eerder beschreven. Crab Apple helpt wanneer u een afkeer hebt van u zelf en helpt u uzelf te accepteren, met alle op en aanmerkingen die u over uzelf moogt hebben.

Wanneer u het totaal niet meer ziet zitten, zou ik een poosje Sweet Chestnud nemen, evenals Gentian en Gorse. Om u hoop te geven op een gelukkigere toekomst ! Wanneer u te weinig zelfvertrouwen heeft, zou ik Larch nemen, voor gevoelens zoals : De ander is mooier en beter als ik, het vergelijkende aspect, of gevoelens als: ik kan het toch nooit zo goed als de ander en ook voor te hoge verwachtingen van uzelf, die u moelijk kunt waarmaken.

Wanneer u meer persoonlijk advies wilt, een gesprek en bereiding van een flesje.....mail even via het contactformulier op mijn website www.bachbloesem-advies en ik zie wat ik verder voor u kan betekenen. Er is veel mogelijk om u te kunnen helpen uzelf te helpen !

Ik wens veel sterkte voor u !

Vriendelijke groet,

Gratis adviseur.

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Bach Bloesem Remedies:
Bachbloesem Dieren


Gerelateerde vragen aan accepteren verleden partner:

bindingangst of niet?
      [Gesteld in Psychologie]
2011-06-21 14:32:29
Gaan we het redden ondanks bindingsangst?
      [Gesteld in Psychologie]
2011-03-04 19:37:54
Heb ik bindingsangst?
      [Gesteld in Psychologie]
2011-03-28 17:27:51
mijn vriend heeft adhd .i
      [Gesteld in Psychologie]
2011-05-02 14:28:05
Bindingsangst of niet?
      [Gesteld in Psychologie]
2011-05-02 18:43:55

Gemiddelde score Bach Bloesem Remedies: 8.2 (42x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+