Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Kinderen & Tieners » Kinderbescherming
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Kinderbescherming en krijg online een antwoord van de specialist in Kinderbescherming

Zelf een vraag over Kinderbescherming? Klik hier.
Meer vragen over Kinderbescherming.
De huidige beheerder van de rubriek Kinderbescherming:
Naam: L.Koppenol
Bedrijf: Geen
Reactiesnelheid: 3 uur
Waardering: 4.0 (van max. 10)
Meer informatie over L.Koppenol vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over KinderbeschermingVragen over Kinderbescherming via RSS. Klik hier.
RSS over Kinderbescherming op jouw website?Vragen over Kinderbescherming op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over KinderbeschermingVragen over Kinderbescherming via E-mail. Klik hier.

Studie passyndroom en aanverwante stoornissen

[Gesteld op: 19-01-2010]

Toelichting:
Beste kent u de studie gedaan door Gardner dan niet gezien uw antwoord aan iemand betreffende meer rechten voor moeders? GELUKKIG houden nu eindelijke sommige rechters rekening met het -echte belang kind- want wat we hebben gezien al jaren is dat duizenden kinderen door rechtsdwaling en anderszinds verzwijgende hulpverleners bijvoorbeeld over kenmerken van moeders met zelfs ernstige stoornissen w.o. Borderlinesyndroom, ten prooi zijn gevallen aan letterlijke kindermishandeling (wat vervreemding van vaders is gepleegd door duizenden blijkt nu moeders c.q. familie ervan dat kan ook nog).
Buitendat zitten we met zo 11000 valse geboorteaangiftes in Nederland in ons aller maag, wat veelal inhoudt een misdrijf verduistering van staat en beschadiging kinderen omdat zelfs rapportages niet hebben gedeugd vaak ook. (Prof.Doek).
Dat is dus mijn vraag aan u. Hoe komt het kennellijk dat u gezien uw antwoord misschien niet bekend bent met deze uitermate belangrijke studies en materie?
Binnenkort is ook namelijk de bedoeling dat en dat is nodig voor familierecht helemaal al zo blijkt,
passyndroom zal worden vermeld in de nieuwe DSM-V.
Wellicht dat dan de discriminatie die Nederland nog steeds hanteert van vaders, over zal kunnen gaan en de letterlijke ziekmakende praktijken bij scheiding, niemand doet namelijk in realiteit aan waarheidsvinding. Ja, als het te laat is bij kinderdoding bijvoorbeeld geval S, geval R. en vele vele anderen waarvan men al WIST wat de risico's waren en die toch gezag kregen als moeder nota bene!
Zo lopen er dus nog duizend rond in dit land,
rechters die -in valkullen trappen- van die groep met dat ziektebeeld en zodoende kunnen ongelimiteerd deze moeders aan de gang blijven met dat crimineel gedrag ook.
Antwoord:

Beste, ik wil even reagaren. Ik denk dat u reageerd op een bericht van mij, dat er gekeken wordt dat de moieder de meest natuurlijke band heeft met een kind na de gewboorte. Ik heb duidleijk weergegeven dat dit een idee is van de gehele menigtew. Ik ben persoonlijk van mening dat vaders net zo veel rechten moeten hebben als moeders. Dit heb ik ook duidleijk geschreven. Het komt mij dan ook heel verveledn over, dat u nu suggereerd, dat ook ik de moeder bij voorkeur heb.. Ik ben van mening, dat meestal een baby directer contaqct heeft met de moeder, waardoor het kind meestal haar als eerste vertrouwde aangeeft. Niets mis mee denk ik. Dat moeders ook de fout in gaan staat ook in mijn reactie en dan is het logisch, dat vaders de eerst volgende rechthebbende is en moet kunne zijn. Dat de rechters en dergelijk op het gebied van familierecht anders besluiten is niet mijn vak. Ik ben pedagoog en heb nog geen info gehad over het boek dat u aangeeft. Ik ben echt bereid hierin mee te gaan en dit te bestuderen. Moet ik wel de informatie hebben hoe en wat.

Vervolgens reageerd u op de afdeling kinderbescherming terwijl u het familierecht aankaart. Dit is noiet mijn afdeling en kan ik dus ook niets over mededelen. Ik heb als pedagoog dus puur gereageerd als praktijk mens, waar ik dus in de praktijk tegen aan loop.

Ik hoop dat u begrijpt dat ik de mensen wil adviseren met een zo kort en snel mogelijke reactie. Helaas ben ik geen bereopskracht, die dan ook als jurist of advocaat hier thuis ga zitten reageren. Meeste tips en advizien die ik geef, verwijzen dan ook of naar juridisch hulp of andere organen die op bepaalde gebieden dieper in kunne gaan op de vraag stelling.

Ik hoop dat u zlt begrijpen, dat ik me best doe en het beste voor heb met de mensen die snel een antwoord of advies willen. U kunt dus ook begrijpen dat doieopgaande onderwerpen ook wel eens kort beantwoord worden. Mogelijk zijn die dan voor u niet strokend met uw kennis. Ik denk dan ook dat u met die kennis, ons goed zou kunne steunen op familierecht gebied. Ik ben u dankbaar voor u feedback en zal zeker in de gaten houden.

Vriendelijke groet JP

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Kinderbescherming:
Jeugdzorg


Gerelateerde vragen aan Studie passyndroom en aanverwante stoornissen:

WAT IS VCS
      [Gesteld in Chronisch Vermoeidheidssyndroom]
2007-10-11 23:00:27
Huidige stand van zaken ? Beste behandeling ?
      [Gesteld in Chronisch Vermoeidheidssyndroom]
2007-09-16 13:01:27
vannacht in mijn bed merkte ik dat ik duizelig was
      [Gesteld in Aandoeningen & Ziekten]
2007-03-12 08:48:38
graag ontvang ik meer info over schaamlipverkleing
      [Gesteld in Plastische Chirurgie]
2007-03-15 22:11:00
Mijn moeder is 91, proeft al een jaar alles zoet
      [Gesteld in Aandoeningen & Ziekten]
2010-01-08 15:30:27

Gemiddelde score Kinderbescherming: 4.6 (351x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+