Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Seksualiteit » Prostitutie
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Prostitutie en krijg online een antwoord van de specialist in Prostitutie

Zelf een vraag over Prostitutie? Klik hier.
Meer vragen over Prostitutie.
De huidige beheerder van de rubriek Prostitutie:
Naam: Karel Danko
Bedrijf: Adult entertainment company
Reactiesnelheid: 24 uur
Waardering: 7.8 (van max. 10)
Meer informatie over Karel Danko vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over ProstitutieVragen over Prostitutie via RSS. Klik hier.
RSS over Prostitutie op jouw website?Vragen over Prostitutie op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over ProstitutieVragen over Prostitutie via E-mail. Klik hier.

AANVANG ALS ZZP MBV UITKERING,HOE REGEL IK DAT?

[Gesteld op: 06-01-2010]

Toelichting:
-ik start mijn zzp bedrijfje en geef op een schatting van mijn jaarinkomen 4000.ik ben niet in staat meer te werken dan 15uur pw.Dat is precies:1UUR klantbezoek pw,incl montage film en adverteren/mails klanten beantwoorden.
- geen sollicitatieplicht
-maar schatten ze me dan ook zo in OP 4000 ALS IK DAT OPGEEF BIJ AANVANG INSCHRIJVING BELASTING of zijn ze eigenwijs en krijg ik hogere aanslag.
-niet btw plichtig en kleine ondernemersregeling van toepassing bij dit bedrag.
-hoe zit het met mijn kosten aftrek?
-verdiende 4000 gaat af van uitkering.
Dien ik daar mijn kosten eerst vanaf te trekken of bij belasting jaaromzet afrekening?
-zal de belasting dit bedrag 4000 accepteren met als hoofdberoep (priveopdracht sex)filmmaker,actrice,met hoge uitzondering volwassen entertainment,waar geen facturen voor worden uitgeschreven aan mijn klanten want deze willen anoniem blijven en betalen uit privegeldzak
-dien ik bij omschrijving dan ook `priveopdrachten sexfilmmaker `toe te voegen bij hoofdberoep; filmmaker?
-en dit wel/niet precies als zodanig uit te leggen/..lijkt me wel verstandig zodat de belastingdienst begrijpt dat ik geen facturen kan uitschrijven
Antwoord:

Beste,

Ik denk dat je je vraag op het verkeerde forum stelt. Ik doe prostitutie en geen boekhouding.... Maar als adviseur kan ik wel proberen om dit te beantwoorden.

Je wilt film maker zijn en actrice??? dan dien je dus een factuur te kunnen schrijven. Alles moet wel geregistreerd worden. Dat je klanten dit niet willen dat is jou probleem. Een goed gesprek met de belastingdienst kan je misschien wel helpen...Maar je moet hoe dan ook bij hen met je billen bloot.

Alle bedrijven dienen in geschreven te worden bij de KvK ook als je weinig inkomsten heb. Om als zelfstandig ondernemer te worden gezien dien je een x aantal uren te werken, jij komt daat met 15 uur per week (welke je niet aan kan tonen omdat je geen facturen wilt of kunt overleggen) dus kan je ook niet in aanmerking komen voor de voordelen welke een kleine zelfstandige heeft.

Je kan van alle films een kopie maken en die als bewijs bij een controle laten zien. Alles wat je doet moet geregistreerd worden. Als je zoals jij niet wilt registreren dan kom je in de prioblemen, je boekhouding word verworpen. Je moet dus gaan praten met de Belastingdienst in jou regio en dan worden er afspraken gemaakt hoe jij dit moet opzetten.

Als je dit gesprek aangaat dan weet je vooraf waar je aan toe bent en zal er niets aan de hand zijn. Je zegt 4000 euro te verdienen. Waar haal je dit bedrag vandaan??? en hoe maak jij aannemelijk dat je niet meer verdient....want daar draait het om....Je kan via een agenda bij houden welke telefoontjes je ontvangt, schrijf de nummers bij de afspraak en zet de tijdstippen bij elke activiteit er bij...bv je vertrekt om 09:00uur en komt om 10:00 uur bij je klant je stelt je camera op en je installatie is 10:20 en je werkt aan 1 sessie met je client 1 uur dus om 11:30 ben je klaar: kwartier op ruimen en inpakken en nog 1 uur terug naar huis. DAn ben je om kwart voor 1 thuis en klaar met werken. Maar de BD kan dus zien wat je die dag gedaan hebt en hoelang. Als je dit zo doet kan je misschien dit op deze manier doen.

Ik denk dat je echter wel een vergunning nodig hebt, de BD kan zeggen dat je escort doet onder het mom van actrice en filmmaker. En als zij zo denken dan kunnen ze zeggen dat je verplicht een vergunning nodig hebt. Maar nogmaals daat is niet aan mij...

Ga gewoon naar de belastingdienst en ga gewoon het gesprek aan en vertel wat jij wilt gaan doen en hoe je dit voor hen moet registreren, dan komt alles goed.

Fijn jaar toegewenst...

Groet karel

 

 

Beantwoord door:
Karel Danko
profielpagina


Gerelateerde vragen aan AANVANG ALS ZZP MBV UITKERING,HOE REGEL IK DAT?:

kunt mij hier mee helpen???
      [Gesteld in Juridisch]
2008-01-15 16:48:44
KINDERBIJSLAG TOG REGELING
      [Gesteld in Bewindvoering]
2009-07-08 21:04:11
Uitbetaling schade bedrag
      [Gesteld in Schadeverzekeringen]
2011-07-18 12:01:47
betreft: ICS/TIT/13.07181 REF. 21807910019
      [Gesteld in Incasso]
2013-09-18 13:25:34
betreft: ICS/TIT/13.07181 REF. 21807910019
      [Gesteld in Incasso]
2013-09-18 13:25:44

Gemiddelde score Prostitutie: 7.8 (282x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+