Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Gezondheid » Alternatieve Geneeswijzen » Bach Bloesem Remedies
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Bach Bloesem Remedies en krijg online een antwoord van de specialist in Bach Bloesem Remedies

Zelf een vraag over Bach Bloesem Remedies? Klik hier.
Meer vragen over Bach Bloesem Remedies.
De huidige beheerder van de rubriek Bach Bloesem Remedies:
Naam: Carolus van Kuilenburg
Bedrijf: Yidaki
Reactiesnelheid: 197 uur
Waardering: 8.2 (van max. 10)
Meer informatie over Carolus van Kuilenburg vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over Bach Bloesem RemediesVragen over Bach Bloesem Remedies via RSS. Klik hier.
RSS over Bach Bloesem Remedies op jouw website?Vragen over Bach Bloesem Remedies op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over Bach Bloesem RemediesVragen over Bach Bloesem Remedies via E-mail. Klik hier.

welke remedie past het beste bij me?

[Gesteld op: 30-12-2009]

Toelichting:
ik heb moeite om duidelijk mijn grenzen aan te geven in relaties en me daar ook aan te houden als ik ze wel aan geef... ik ben vaak te begripvol en daarbij vergeet ik vaak mezelf..vind t ook moeilijk knopen door te hakken en dingen los te laten. Tevens heb ik weinig zelfvertrouwen op bepaalde vlakken en vind ik het moeilijk doelen te stellen in mn leven en gebruik te maken van mijn talenten
Antwoord:
Beste vragensteller-/stelster,Mijn excuses voor de late beantwoording, wegens een defecte computer en internetverbindingsproblemen, was ik niet eerder in staat langdurig de vragen te beantwoorden,Nu naar uw vraag,

Helpen uw eigen grenzen te vinden en vanuit uw eigen keuze te gaan leven onbeïnvloed door omstandigheden van buiten uzelf, hierbij kunnen de Bach Bloesems Cerato en Centaury u helpen. Cerato wanneer u uw zekerheid van de omgeving laat afhangen i.p.v binnen en vanuit uzelf. Centaury is de bloesem voor mensen die dienstbaar zijn naar andere mensen en vanuit een soort zwakke houden zelf geen controle en eigen wilskeuze meer hebben en een soort onderscheid hierin en in welke situaties. Het maakt een bewustwording van alert hiermee om te gaan en een actief dit talent in te zetten i.p.v er de slaaf van te worden.

Wanneer u het gevoel heeft steeds weer in de oude fout te vervallen en niet van voorgaande ervaringen leert, dan kan Chestnud bud hier bij helpen voor een stuk bewustwording van waar het geleerde niet wordt opgepakt.

Wanneer u verwachtingen heeft naar uw omgeving, hoe deze zouden moeten reageren in het leven en mogelijk naar u, dan kunt u hiervoor de Bachbloesem Chicorei nemen. Deze helpt de ander los te laten en vrij te laten in het leven, in diens waarde te laten en hen hun eigen keuzen en weg te laten volgen en vrij te laten kiezen, hoe te leven, te reageren, te antwoorden noem maar op. U geeft en de ander bepaalt helemaal zelf wat met het gegevene wordt gedaan. Het is op dat moment dus hulp die wordt benut en kan worden benut of niet, en alles is oké. Het geeft niets af aan de waarde van het gegevene. 

Wanneer u b.v begrip zoekt en dit ergens onbewust verlangt van de ander en daardoor het begrip niet heeft voor uw eigen levenssituatie en dan vandaaruit ook de ander niet voldoende begrijpt in zijn of haar leven, dan mist net die link die vanuit uzelf, het begrip in en naar uzelf geeft en vandaaruit automatisch vrijuit het begrip geeft naar de omgeving (relatie etc.) en dus buiten dat uw eigen onbegrip van en naar uzelf tussen uzelf en de ander zit. Dit maakt dat we ons niet meer verbonden kunnen voelen en alles afkraken van de ander.

Het leert u dan dat begrip niet van uzelf en de ander afhangt maar van een groter geheel. Waneer u hier niet tegen ingaat dan ervaart u telkens de harmonie.

De spiegel die u eerst in de buitenwereld zag is nu weg en u ziet de ander weer zoals hij/zij is en u voelt zich automatisch meer verbonden met iedereen, omdat de verbinding met uzelf er in eerste instantie weer is. Beech is de Bach Bloesem die u hiermee kan helpen.

Advies: Houd dus liefts alles bij uzelf en uw leerproces en zie de anderen om u heen ergens als los van u, waar u zichzelf in herkent op het moment wanneer u die herkenning zoekt en dus ook vanuit uw eigen keuze, en waar u altijd vanzelf mee bent verbonden, maar laat dan de ander los en ga eerst aan de slag met hetgeen waar u balans in wilt voor uzelf. Wanneer de ander u daarin wil steunen, merkt u vanzelf, maar hier heef u geen controle over en blijft een vrije gift van de ander. Hier mogen we dankbaar voor zijn. U kiest ervoor dat u bij uzelf wilt kunnen blijven, dus ik zou zeggen ga ervoor. Een mooi eerst doel.

Advies: Wanneer u uw grensen zoekt, zoek ze dan dus binnenin uzelf, anders zit u in de grens van de ander, en u wilt uw grens leren kennen en die zit dus niet binnen die van de ander.(Logisch) Vanuit eigen keuze en los van de omgeving kijkt u er dan naar wat uw wensen en doelen zijn en gaat daarmee aan de slag. En deze houd u ook los van de ander, zodat u vrij bent om met uw doel aan de slag te gaan.

Knopen doorhakken en zaken los laten.

Wanneer u moeite heeft een keuze te maken tussen 2 zaken, b.v de ene of de andere baan, dan kan scleranthus u het evenwicht helpen vinden en vandaaruit zult u dan een keuze kunnen maken. Wanneer u wikt en weegt, blijft het steeds weer opnieuw eraan moeten denken en proberen de keuze te maken, dat hetgeen ook moeilijk los kan worden gelaten. Ook treed er een soort stilstand op door het geen keuzes maken en daardoor bij het oude blijven.

De Bachbloesem Scleranthus helpt bij mensen waarbij de ene keuze en de andere keuze even prima lijken en daardoor er geen keuze kan worden gemaakt of een keuze die steeds wordt herzien.

Wanneer u totaal geen richting meer in uw leven kan vinden en u heeft een hele brede interesse (verschillende banen/hobby's etc)  maar geen eigenlijke richting die u werkelijk zou kiezen, dan geeft Wild Oat u een hulp in het onderscheidingsvermogen en kunt u stap voor stap zaken ordenen en schiften. Het is een bloesem die richtig helpt geven in het leven.

Dit kan ook goed van pas komen, bij veel onderlinge wisselende gevoelens en bij bewustwordingsprocessen, ook helpen schifting te brengen tussen verschillende gemoedstoestanden onderling dus welke eerst van belang zijn om een stuk balans te brengen.

Het stuk zelfvertrouwen in u zelf en vanuit uzelf helpen ontwikkelen, hierbij kan Larch u van dienst zijn, samen met Sclerathus om toch de stap te zetten.

Ik hoop u zo eerst voldoende op weg te hebben geholpen, wanneer u een consult wenst of een bestelling van Bach Bloesems, kunt u altijd contact opnemen middels het contacformulier op mijn website: www.bachbloesem-advies.nl  

Veel sterkte toegewenst bij het behalen van u doelen,

Vriendelijke groet,

Gratis adviseur

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl

Subrubrieken binnen de rubriek Bach Bloesem Remedies:
Bachbloesem Dieren


Gerelateerde vragen aan welke remedie past het beste bij me?:

Welke remedie voor een flatcoat
      [Gesteld in Bachbloesem Dieren]
2006-12-23 19:40:38
dag in dag uit bachbloesem geven Ó paarden ?
      [Gesteld in Bach Bloesem Remedies]
2008-08-20 17:05:59
reactie Hoe stalgedrag (rondjes draaien) paard.
      [Gesteld in Bachbloesem Dieren]
2008-08-22 11:22:24
Kan je een foute samenstelling maken?
      [Gesteld in Bach Bloesem Remedies]
2009-06-05 08:35:38
Nerderlandse Bloesems combinatie
      [Gesteld in Bach Bloesem Remedies]
2012-06-10 15:24:48

Gemiddelde score Bach Bloesem Remedies: 8.2 (42x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

 • Ron Jedema
  9.3
 • Ad Appel
  9.0
 • Anita
  9.0
 • Totalen:

  Vragen:  258133
  Beheerders:  1029

  Gemiddelden:

  Reeds beantwoord:  99 %
  Reactiesnelheid:  172 uur
  Waardering:  7.9
Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+