Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Paranormaal » Orakels
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Orakels en krijg online een antwoord van de specialist in Orakels

Zelf een vraag over Orakels? Klik hier.
Meer vragen over Orakels.
De huidige beheerder van de rubriek Orakels:
Naam: Anja
Bedrijf: -
Reactiesnelheid: uur
Waardering: 0.0 (van max. 10)
Meer informatie over Anja vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over OrakelsVragen over Orakels via RSS. Klik hier.
RSS over Orakels op jouw website?Vragen over Orakels op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over OrakelsVragen over Orakels via E-mail. Klik hier.

piekeren over toekomst

[Gesteld op: 26-12-2009]

Toelichting:
Mijn ex&ik hebben3,5jarige relatie gehad.Ik geen ervaring. Hij de nodige ervaring.
We zijn ZO verschillend.Ik werk&studeer in sociale sector.Hij agent.
Ik ben een ochtendmens hij een avondmens.
Ik ben een gevoelsmens, hij=nuchter
enz.
Nu is het zo dat hij een vriendin had waarmee hij 1x intiem is geweest.Dit was nog steeds zijn beste vriendin.Zij ging heel amicaal met hem om(ik weet:doet ze met iedereen).Besprak allerlei intieme dingen met hem, stuurde smsjes met: he lieverd enz. Ik weet ZEKER dat er niets meer is gebeurd en ik kon hem ook echt vertrouwen daarin, alleen toch gaf het me geen fijn gevoel.
Ik vond dit geen normale vriendschap.hy ging toch ook niet met zn mannelijke vrienden intiem zyn?Ik zag haar liever uit zijn leven verdwijnen dan erin.
Dit is 1 van de punten waar we HEEL vaak discussies over hebben gehad.
De andere punten waren: zijn vele weggaan (soms 3 avonden per week, en de rest avonddiensten). De weekenden MOESTEN we ook altijd weg.Bleven we thuis, dan was zijn weekend niet geslaagd voor hem.
Ik kreeg bij hem het gevoel dat ik op de tweede plaats kwam en zijn vrienden op de eerste. Zijn vrienden zeggen achteraf zelfs:als hij aan het bellen was, konden we nooit horen of hij met zijn vrienden of met vriendin belde. altijd even nuchter. Dit verschil in naar zaken kijken leverde ook altijd veel stress op. ik had soms het idee dat hij dingen niet kon/wilde aanvoelen.
Ik merkte dat ik afstand nodig had.daarom ben ik op mezelf gaan wonen als pauze (zonder dat relatie uit was) om met wat meer van afstand te kunnen kijken naar zaken(eigen aandeel, eigen behoeften enz.)Na 1jaar op mezelf wonen,heb ik de relatie verbroken.hele moeilijke beslissing.
want zelfs toen het uit was bleven we nog naar elkaar toetrekken.Hierdoor had ik nog niet het gevoel er echt klaar mee te zijn.Ik heb aangegeven afstand te willen hebben (geen contact dus). Hij heeft dit geaccepteerd. In deze periode (7weken) zijn we beiden niet heilig geweest. Ik ben iets verder gegaan met anderen, maar hij is 1x echt intiem geweest met iem. Dat van van hem vind ik dus echt erger. Het raakt me.kan het niet loslaten (voelt weer precies hetzelfde als het probleem wat ik met die vriendin v hem heb gehad).Ik weet dat ik jaloers ben aard ben.we hebben sinds kort weer contact.wat=wys?hou veel van hem&lykt alsof we naar elkaar BLYVEN toetrekken.maar weet ook alsk dingen niet kan los kan laten en hij niets veranderd,ik me weer ongelukkig ga voelen.maar kan dit no
Antwoord:

Geachte vraagsteller, als ik vraag, wat is er met deze twee, zegt de I Tjing:  In benauwenis bij wijn en spijzen-----Dit betekent, je hebt te eten en te drinken, maar er ontbreekt iets, je bent niet gelukkig, er moet meer zijn in het leven.      Als ik vraag naar het werk van deze man, zegt de I Tjing:  Hij doet zijn mond open en bazelt.  Zo zal hij dit werk diep van binnen ervaren, vergeleken met wat hij eigenlijk zou willen, is dit weinig zinvol en frustrerend.   Ik zie al dat uitgaan en die intimiteit met die vriendin dan ook als compensatie, als een manier om alle dingen te geven en te ontvangen waar in dat werk geen plaats voor is.              De conclusie is hier een verandering in de beroepsbezigheden door te voeren    naar een functie, die de gevoelskant meer aan bod laat komen, totaal ander werk is misschien niet een twee drie mogelijk,maar misschien is binnen zo'n  organisatie ook zoiets te vinden .  Over die vriendin, iedereen heeft wel iemand bij wie je je op je gemak voelt en waar je mee kunt praten over wat je dwars zit

Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan piekeren over toekomst:

Kan het zijn dat mijn vriendin bindingsangst heeft
      [Gesteld in Psychologie]
2008-12-11 12:47:32
Advies over wat het beste te doen
      [Gesteld in Pensioen]
2009-07-08 16:33:58
Mijn vriendin twijfelt aan onze toekomst samen
      [Gesteld in Relaties]
2010-10-05 10:56:44
relatie beiindigen?
      [Gesteld in NLP]
2011-03-28 13:09:07
Hoe ziet de toekomst van m'n gezin eruit?
      [Gesteld in Paranormaal]
2015-09-21 05:25:40

Gemiddelde score Orakels: 0.0 (0x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+