Opslaan in favorieten
Uitgebreid zoeken
Nederlandse versie: Gratis Adivseurs Usa version: Advisors 4 Free Version franšaise: Conseils Gratuits Versione italiana: consigligratuiti.it Belgische versie: gratisadviseurs.be Versiˇn espa˝ola : Consejeros Gratis Deutsche Version: Gratis Beraten
U bevindt zich hier:Home » Mens & Maatschappij » Paranormaal » Droomuitleg
Adverteren op deze site?

Direct vraag stellen?

Stel online je vraag in de rubriek Droomuitleg en krijg online een antwoord van de specialist in Droomuitleg

Zelf een vraag over Droomuitleg? Klik hier.
Meer vragen over Droomuitleg.
De huidige beheerder van de rubriek Droomuitleg:
Naam: Harvey semmoh
Bedrijf: Semmoh consults
Reactiesnelheid: 44 uur
Waardering: 8.7 (van max. 10)
Meer informatie over Harvey semmoh vind je op de profielpagina.

Beheerder worden?

RSS over DroomuitlegVragen over Droomuitleg via RSS. Klik hier.
RSS over Droomuitleg op jouw website?Vragen over Droomuitleg op jouw website? Klik hier.
Blijf op de hoogte via e-mail over DroomuitlegVragen over Droomuitleg via E-mail. Klik hier.

Kunt u mijn droom verklaren?

[Gesteld op: 26-01-2010]

Toelichting:
Ik werd vanochtend huilend wakker. Ik heb gedroomd over 2 exen. eentje uit mijn jeugd, toen ik 16 jaar was en een ex van 4 jaar geleden met wie ik 1,5 jaar een intensieve relatie mee heb gehad. Deze droom speelde zich af in mijn ouderlijkhuis. Beide exen hebben nu een gelukkige relatie en hun vriendinnen waren er ook bij. Tevens was er in de droom ook een andere jeugdvrienden bij in het huis. ik was single en ik ben in het echt ook single.
droomsituatie 1
Ik zat op het rand van het bed waar de vriendin van de jeugdex in lag. Ik was tv aan het kijken en mijn ex was even weg. Ik hoopte dat ze wat zou zeggen, maar ik durfde niet en ging tv kijken. Toen sprak mijn ex's vriendin me aan en ze vertelde me dat ze al gek op hem was (19 jr geleden) toen ik met hem een relatie had vroeger. Ik keek haar aan en ik zag dat het mijn vroegere jeugdvriendin was met wie ik jaren omging. Ik was verbaasd. Ik zag tevens dat ze heel gelukkig met hem was.
Droomsituatie 2
Daarna in de droom zat ik beneden op de bank. mijn ex van 4 jaar geleden zat met zijn vriendin op de bank. Zij waren ook erg gelukkig met elkaar. Ik zat op de andere bank links van hem. Ik was heel benieuwd hoe hij haar had ontmoet.
Ik had tevens spijt? dat ik het had uitgemaakt met mijn 2 oude exen en dacht, zou ik ook zo gelukkig nog met hen kunnen zijn? Ik zag hoe gelukkig ze waren en ik voelde me er verdrietig onder dat het mij niet lukt om een gezonde, gelukkige relatie aan te gaan. Ik kon wel huilen, omdat ik me zo alleen voelde. Er waren ook andere oude jeugdvrienden bij, met name een jeugdvriendin kwam naar voren, zij was ook gelukkig met haar vriend en ook ik was bij haar benieuwd hoe zij haar vriend of man had ontmoet. Waarom lukt dat mij niet dacht ik om iemand te ontmoeten met wie ik gelukkig kan worden. Toen werd ik huilend wakker.

Ik vind het zo raar dat dit allemaal in mijn ouderlijk huis afspeeld, waar ik nu 15 jaar niet meer woon. En tevens allemaal oude jeugdvrienden in de droom voorkomen. Tevens heb ik die relaties uitgemaakt omdat het niet meer werkte. Ik voelde niet meer veel voor hen.Ze keken zo op tegen mij en waren zo gek op mij, dat het mij denk ik beangstigde. Bij mijn 1e ex bleef ik een tijdje uit medelijden bij hem om hem toen geen pijn te doen. Toen ik het uitmaakte viel hij flauw. vreselijk vond ik het. Bij mijn 2e ex was ik de 1e 6 mnd helemaal verliefd. Daarna begon ik dominant gedrag te vertonen, terwijl ik dat stuk van mezelf niet kende.
Antwoord:
Hallo, Ben vandaag weer  met de droomuitleg begonnen (13- 02- 2010) …. Mocht u uw droom alsnog uitgelegd willen hebben …. Stel deze dan opnieuw.   André van Well.
Beantwoord door:
Gratis Adviseurs
www.gratisadviseurs.nl


Gerelateerde vragen aan Kunt u mijn droom verklaren?:

Dromen over de dood,
      [Gesteld in Dood]
2010-12-17 21:28:38
droom
      [Gesteld in Geestelijke Stoornissen]
2009-09-01 06:06:20
" Kikkers "
      [Gesteld in Droomuitleg]
2017-09-28 13:53:28
Wat zijn de kenmerken van Rett?
      [Gesteld in Autisme]
2006-12-29 20:39:10
Ik droom mijn moeders gedachte, hoe kan dat??
      [Gesteld in Dood]
2008-01-22 11:18:01

Gemiddelde score Droomuitleg: 8.7 (29x gestemd)

Wat voor cijfer geeft u dit antwoord?

 
10

 
Versturen via e-mail aan vrienden?
 
Uw Naam:
Uw Email:
Naam bekende:
Email bekende:
+ meer vrienden invoeren
 
Message:
Check:
 Disclaimer | Sitemap | Archief | Links | 100 laatste vragen | Populair archief

Top 3 adviseurs

Uw banner hier?

Concept & Realisatie Webshop+